Şimdi Ara

12. SINIF MATEMATİK KONULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YGS-LYS matematik çalışmalarımda 12.sınıftaki baba konuları kendi kendime halledebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denendi hiç o işlere girme bence

• Gerek yok okulda ve dershanede anlatılırken dinleyip soru çözersen sorun yasamazsin.Öncelikle ygs matematiğinden başlayıp 12ye kadar devam edersem sorun yasamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

Gerek yok okulda ve dershanede anlatılırken dinleyip soru çözersen sorun yasamazsin.Öncelikle ygs matematiğinden başlayıp 12ye kadar devam edersem sorun yasamazsin

Ygs ve Lys matematiğini bildiğim konular dahilinde bitireyim hocam o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda ögrenmeye çaliş akısına bırak herseyi suanda integral bitirmenin bi anlami yok önemli son vurusu iyi yapmak.
  • okulun kötüyse türev-integrali halletmeye çalış.12de rahat edersin.okulun iyiyse gerek yok

• Özel ders almadan maalesef halletmen çok zor. Ancak ÖTF ve Limit komusunun giriş kısmını internet hocalarından dinleyerek halletmen mümkün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kendi başına şöyle halledebilirsin ben şahsen okulda o konulara gelmeden bir tane sonuç yayınları aldım integral türev ıvır zıvır felan çözdüm sorularımı götürdüm hocalarda püf noktalarını gösterdi böyle hallettim.Tabi herkesin çalışma şekli farklıdır ama benimki de böyleydi istersen dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pure_Science

Özel ders almadan maalesef halletmen çok zor. Ancak ÖTF ve Limit komusunun giriş kısmını internet hocalarından dinleyerek halletmen mümkün.

Hocam taban oluşturmak faydalı olur sanki yoksa matematik adına en baba konuları tek başıma halledecek kadar zeki değilim

• PirBey P kullanıcısına yanıt
    Sonuç konuyu kavramada baya işe yarıyor biliyorum, söylediğin mantıklı.

• DooqanCa D kullanıcısına yanıt
    sen dediğimi yap daha okul başlamadygı bile hatta senin yerinde olsam 10 11 bitir okul başlayınca 12 ye asıl okul zamanı bol bol ygs çalışıyorsun zaten.
  • PirBey P kullanıcısına yanıt
    2 ay YGS-LYS mat kascam zaten, o konuyu da duruma göre son zamanlar halletmeye bakarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.