Şimdi Ara

12. sınıfım 2012 ygs çözdüm tavsiyeleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene çoğu arkadaş gibi bende ygs/lys'e giricem. Yazın başından beri sıkı bir şekilde çalışıyorum.
    Bugün 2012 ygs çözdüm.Netlerim;

Türkçe: 35 Doğru 5 Yanlış
    Sosyal: 31 Doğru 7 Yanlış
    Matematik: 33 Doğru 4 Yanlış
    Fen: 37 Doğru 3 Yanlış
    YGS-1: 442 YGS-2: 446

9. sınıfın başından beri sıkı bir şekilde çalışıyorum. SBS'de 15k'daydım. Hedefimde Hacettepe Tıp İngilizce.
    Mat-1 ve Mat-2 de sıkıntım yok. Limit ve Türevi bitirdim. Sistemler hariç Biyoloji bitti. Kimyam biraz zayıf. Fizikte ise gölgeden küresel aynalara kadar optik bitti. Ancak son konular dedeiğimiz dalgalar, modern fizik vs. hiç yok.Geometriyide her gün 50 soru özerek götürüyorum.

Tavsiyeleriniz nelerdir? Benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.

• Linç Timi hazır mıyız??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 YGS'yi çözmeyi g*tün yemedi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam
  • Ygs lys konularım bitti hatta tıp üniversite konularına başladım 160 net yapıyorum çok zaman kalınca kendim soru yazıp çözüyorum. İlk 100 k hedefim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSMExcellency -- 28 Temmuz 2015; 1:26:34 >
  • 2012 ygs türkçe ile 2015 arasında 10 soru fark var abartısız 2012 ygs de 38-2 yapmıştım 2015 türkçe 29-7 sosyale zaman yetmeyecek zaten sınav sırasında oraya girmiyorum şimdi 2012den sonra kitaplar ona göre hazırlanıyor 2012 de çıkmış sorulara göre o yüzden sorulara aşina oluyorsun biraz ama her sene yeni tip soru soruyorlar yetişmeme sebebi o yüzden bunu en çok matematikte yapıyorlar fen aynı geliyor her sene 2012 mat benim 36-4 idi ygs 31-9 geldi kendimden örnek veriyorum ama çoğu kişi böyle oluyor he bu arada sosyal 30 falan yapardım sınav da 20-12 yaptım
  • Gerek yoktu ama doğru yolda gidip gitmediğimi öğrenmek istedim. Çoğu kişi zor konuları okulda öğrenmelisin diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ygs lys bitmiş sende sen hacettepe komite sorularını çöz sen.hatta git NASA müsabakalarına katıl.O DA KESMEZSE MARS KOLONİSİ İÇİN BAŞVUR 2024 TE SENİ GÖRMEK İSTİYORUZ SÜPER ZEKA...

BUNU YAPTIN DA NE OLDU AAA NE KADAR ÇALIŞKAN VE ZEKİ BİR KİŞİLİK Mİ DİYELİM ELBET DERSHANEYE GİDİYORSUNDUR.DERSHANELER REHBERLİK SERVİSLERİ 2.TERCİHLER NEDENİYLE AÇIK GİT ORAYA DANIŞ BURADA İNEK TİPLERİNE BÜRÜNME...

EGO TATMİN AŞAMASINDA MISIN?

MUTLU MU OLDUN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.1454 -- 28 Temmuz 2015; 2:49:05 >

• Doğru yolda Gidiş diye bir dalga yok üstad. Soruları çöz eyvallah ama bakış açını bir kalıba sokma. O kalıp her sene Değişiyor. Demek istediğim mesela biz dersanede sürekli uzun paragraflı denemeler çözersin. 35 neyin altına hiç bir denemede düşmedim ki 30 35 dakika Arasında bitiyordu. Diyordum ki ulan en uzununu getirin onun da filan... Bi geldi sınavda açtım kitapçığı kontrol ediyorum kısa sorular dedim allaaaaa derece geliyo ulan 45 50 net çıkarmanı Türkçe'den dedim. Sınavdan çıkarken Türkçe boşlarımı bile sayamadım. 28 D 8y 4b geldi. Kalıba Sokarsan gördüğün gibi Yaptığın denemelerden 30 40 puan aşağıda alırsın. Ufkunu geniş tut, sınav zamanı için bir kriz yönetimin Olmalı. Çünkü çözdüğün denemelerdeki gibi gitmeyecek ygs. Alternatif bir plan yağmalısın işler ters giderse stratejik düşünüp hareket etmen gerekiyor.

• dostum moralini bozmak için değil seni ateşlemek için yazıyorum:
    haziranda ygs 2010 dan 470 yapmıştım 12ye geçerken ondan sonra sene içinde dershane sınavlarında birçok kez ilk 10 a girdim 10 binlerce kişi arasından. güvender türkiye genelinde ilk 100 deydim.ygsde 436 ile 5bin oldum.
    şu çözdüğün ygs sınavları hiçbir şey göstermez.

dersanede ygs eklenmiş haliyle lys sınavlarında bu sefer zar zor 70-80 oluyodum, lysde 1500e çektim mf4te.
    sözün özü lys çalış ygs çalışma.80 netle başlayıp ygsde 2 k yapıp lys de 5k ya düşürüp hak ettiğinden çok çok iyi yerlere gitmiş olan var şans eseri.
    adam makine müh yazdı iyi bir yerde ama sınavda "abi integrali bay geçtim ben" demişti...

iyi çalışmalar
  • Sen bir dersi bitiriyorsan öyle hemen hacettepenin kapısından gecemezsin kardeşim.

• TSMExcellency kullanıcısına yanıt
    çok hoş olmuş hiç güleceğim yoktu gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

Ygs lys konularım bitti hatta tıp üniversite konularına başladım 160 net yapıyorum çok zaman kalınca kendim soru yazıp çözüyorum. İlk 100 k hedefim teşekkürler

İçimdekileri dile getirdin kardeşim.Ya biz kötü durumdayız yada bunlar çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.