Şimdi Ara

120 bin sıralamam var seneye İtüistiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
4
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta halli Anadolu lisesindeyim sınavım berbat ötesi geçti ve 120 bin sıralama yaptım seneye inanıyorum daha iyisini yapacağıma ama itü olur mu sizce yardım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asırı derecede konu eksiliyor ve şanssızlıklar yaptım bu sıralamayı seneye 10 bin istiyorum ve mezuna kaldım mesajlarınızı bekliyorum

• ?

• Güncel

• İtü olurmu orasını bilememde ders çalışmaya başla sen :D
  • çok zor gibi duruyor en yakın cevher hazırlama,maden,jeoloji,jeofizik bölümleri var ama onların 30k kadar gerileyeceğini düşünmüyorum ama bellide olmaz
  • hangi mühendisliği istiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiden basladım ders çalışmaya seneye için söylüyorum zaten bunları makine uçak arasında gidip geliyorum

• Güncel

• Ve okul puanım 38-40 civarı gelecek. Ders çalışmaya başladım şimdiden herkes potansiyelimin olduğunu söylüyor sizdende yorumlarınızı bekliyorum

• hocam biz ne bilek, çalışırsan sen kazanırsın, senin ne durumda olduğunu ne olacağını biz ne bilelim, elinden geleni yap, çalış, hayırlısı
  • Çalışıyorum sadece yorum almak olabiliresi nedir onu görmeye çalışıyorum çevrenizde vardır belki yapanlar diye

• Herkesin yorumunu bekliyorum sadece gelip konu açanlardan degilim işin arkasındayım s

• Aslanîm okul sonuncusu olarak girdigim sinavda
    ygs 55
    Lys 75
    Okul 85
    Yaptim gecen yil bi soru cozmeden girdim.

Bu yıl son 3 ay sıkı calistim
    Ygs 10 bin
    Lys 18 bin yaptim.

Ancak okul 25 bine atti. 33 geliyor.
    38 geliyorsa cok zor. Cok calisman lazim cok fazla.

• Sen ne yaptın usta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 3 Temmuz 2014; 21:19:14 >
  • EVET OKUL PUANIM 38-40 CIVARI GELCEK DİPLOMA NOTUM 65 CİVARI.ÇALIŞIYORUM BAKALAIM NASIL OLACAK TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM HER SEKİLDE TAKİP EDİCEM BURAYI YORUMA ACIGIM
  • Mertcan samsunlu musun ? Keşanda okudun mu

• HAYIR SAMSUNLU DEĞİLİM KEŞANDADA OKUMADIM BURSADA OKUDUM VE BİTİRDİM LİSEYİ.
  • 2.senem bu temelim var bakalım nasıl olacak merak ediyorum çalışmayda başladım simetri setten çalışıyorum femin lysmat ygs fizik ygs mat olarak basladım çalışma tavsiyesi olan varsada soylesin burdan
  • Güncel bekliyorum yorumları tavsiyeleri!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.