arkadaşlar bi ara kendi pcmde kullandığım 120 gb hdd pcyi temizlemek için açtığımda kabloları tam takılmamış heralde ve yanmış doğal olarak bütün bilgiler gitti kenarda duruyo öncelik takas olursa iyi olur windows7 uyumlu bluetooth veya windows7 uyumlu webcam işimi görebilir istediğim fiyat 15 tl kargo alıcıdandır izmir içi elden alışveriş yaparım bu arada hdd 120 gb 7200rpm 8 mb cache bellekSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Kardeşim kart yanmakla bilgilerin gitmez. senin diskin medyası üzerine aynı tip kart takılarak bilgiler kurtarılabilir. tabi olarak kurtarmayı değecek bilgilerse... bilginize.......
Kafa gidikse iş çok zormuş aynısı durduk yere benimde başıma geldi
Arıza % 90 kabloların yanlış takılmasından kaynaklanıyormuş ama bence zaman içinde sesli çalışan bir hdd'Niz varsa büyük olasılıkla ilerde kendiliğinden bozulacaktır
Ben elektiriği kesip sistem parçalarını taktığıma eminim zaten elektirik felan çarpar diye hep öyle yapardım ama belkide yeni 1 TB'lık hdd takacağım diye yanlışlıkla takmışda olabilirim hatırlamıyorum ama hdd gitti
Kart taktık ama nafile kafa sesi alıp başını gidiyor
bilgiler kurtarmaya değecek kadar özeldi ama gitti harddisk aldığım kart ta işe yaramadı artık aramayı bıraktım harddiskin fiziksel bi soruınu var kafa vuruyo