Şimdi Ara

120 gb slim lerde problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben de 120 gb slim var ve özellikle gta 4 oynarken fandan çok rahatsız edici sesler geliyor..
    ps3 slim ler oyun seçiyor olabilir mi..pes 2010 oynarken sorun olmuyor çünkü..yada gta 4 kadar
    duymuyorum diyelim..aynı rahatsız edici ses gow3 ve heavy rain oynarken de oluyodu..hatta gow3 te
    bikaç kez makina kitlendi..bu nasıl iş..sanki pc aldık..
    makineyi servise götürsek problemi çözermiyiz..
    servise götürüp olumlu sonuç alan..bu rahatsız edici sesten kurtulan var mı..
    yada şöyle sorayım..makineyi alalı 4-5 ay oldu..
    0 ıyla değiştirmeleri için izlemem gereken yol nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser802 -- 2 Ağustos 2010; 0:39:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

beyler ben de 120 gb slim var ve özellikle gta 4 oynarken fandan çok rahatsız edici sesler geliyor..
    ps3 slim ler oyun seçiyor olabilir mi..pes 2010 oynarken sorun olmuyor çünkü..yada gta 4 kadar
    duymuyorum diyelim..aynı rahatsız edici ses gow3 ve heavy rain oynarken de oluyodu..hatta gow3 te

Makineyi nereden aldığına bağlı. Eğer spot aldıysan değiştirmezler. Ancak 2 yıl garantili olarak aldıysan ve de bizzat sony shoplardan birinden aldıysan oraya götür ve orda adamların gözünün önünde aynı oyunu tak ve göster ha bu arada makineyi götürürken kutusu dahil bütün alet ve ekipmanları götür yani garanti belgesi ve en önemlisi cihazın faturasını unutma. Ben geçen 3 gün önce İstanbul Kozyatağı Carrefour Sanın içindeki Sony Shoptan almıştım. Ordan alırken makineyi zaten adamlar kendileri bu sana yazdığımı söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan19

quote:

beyler ben de 120 gb slim var ve özellikle gta 4 oynarken fandan çok rahatsız edici sesler geliyor..

Makineyi nereden aldığına bağlı. Eğer spot aldıysan değiştirmezler. Ancak 2 yıl garantili olarak aldıysan ve de bizzat sony shoplardan birinden aldıysan oraya götür ve orda adamların gözünün önünde aynı oyunu tak ve göster ha bu arada makineyi götürürken kutusu dahil bütün alet ve ekipmanları götür yani garanti belgesi ve en önemlisi cihazın faturasını unutma. Ben geçen 3 gün önce İstanbul Kozyatağı Carrefour Sanın içindeki Sony Shoptan almıştım. Ordan alırken makineyi zaten adamlar kendileri bu sana yazdığımı söylediler.
    makineyi mediamarkttan sony garantili olarak almıştım..
    okuduğum bazı yabancı forumlarda 120 lerde böyle sorunlar
    olduğu 250 lerdeyse problem bulunmadığından bahsediliyor..
    bu ne adilik..bazı arkadaşlar 40gb larda ses sorunu olup
    120 gb slimlere geçince sesten kurtulduklarını yazmışlar..
    bendeyse durum tersi oldu..eger problem tüm 120 gb slim lerdeyse
    global ölçüde değişim yapması gerekir sony nin..ben 120 gb lık
    makinası olupta başka ses sorunu donma sorunu yaşayan var mı
    forumda diye soruyorum..belki ortak hareket edilebilir..

• quote:

makineyi mediamarkttan sony garantili olarak almıştım..
    okuduğum bazı yabancı forumlarda 120 lerde böyle sorunlar
    olduğu 250 lerdeyse problem bulunmadığından bahsediliyor..
    bu ne adilik..bazı arkadaşlar 40gb larda ses sorunu olup
    120 gb slimlere geçince sesten kurtulduklarını yazmışlar..
    bendeyse durum tersi oldu..eger problem tüm 120 gb slim lerdeyse
    global ölçüde değişim yapması gerekir sony nin..ben 120 gb lık
    makinası olupta başka ses sorunu donma sorunu yaşayan var mı
    forumda diye soruyorum..belki ortak hareket edilebilir..

Alıntıları Göster
    Benim var 120 gb slimim. Gow ve heavy rain oynamadım ama gta da herhangi bir ses problemi yaşamadım. Forumda da slimler ile ilgili böyle bir şikayet duymadım henüz. Bence senin makinana özgü bir problem olması yüksek ihtimal dostum. Eğer değiştirme yoluna gidiceksen umarım problem çıkartmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Benim var 120 gb slimim. Gow ve heavy rain oynamadım ama gta da herhangi bir ses problemi yaşamadım. Forumda da slimler ile ilgili böyle bir şikayet duymadım henüz. Bence senin makinana özgü bir problem olması yüksek ihtimal dostum. Eğer değiştirme yoluna gidiceksen umarım problem çıkartmazlar.

Alıntıları Göster
    bu sesin olağandışı olduğuna eminmisin ?
  • benimkinde böyle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

benimkinde böyle bir sorun yok
    beyler hassas kulaklar oyun oynarken de çok rahat hisseder..
    oyun oynarken özellikle gta 4 te yada hevy rain de
    30-45 dakika oynadıktan sonra tv nin sesini sonuna
    kadar kısın ve fandan çıkan sese dikkat edin..ses sizi
    rahatsız edecek düzeyde yüksek mi..
  • quote:

beyler hassas kulaklar oyun oynarken de çok rahat hisseder..
    oyun oynarken özellikle gta 4 te yada hevy rain de
    30-45 dakika oynadıktan sonra tv nin sesini sonuna
    kadar kısın ve fandan çıkan sese dikkat edin..ses sizi
    rahatsız edecek düzeyde yüksek mi..

Alıntıları Göster
    Ben yeni aldım 250gb, 1 hafta olmadı daha bende de fan sesi var. Ankara 42 derecede gölgede, oda sıcaklığı 45 dereceyi falan buluyor bu sıcakta fanın yüksek derecede çalışması normal olmalı. Ama çok aşırı bir ses ise bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Ben yeni aldım 250gb, 1 hafta olmadı daha bende de fan sesi var. Ankara 42 derecede gölgede, oda sıcaklığı 45 dereceyi falan buluyor bu sıcakta fanın yüksek derecede çalışması normal olmalı. Ama çok aşırı bir ses ise bilemiyorum...

Alıntıları Göster
    beyler bede 40 gb fat var.codmwf2 de god of warda fan sesinden evde durulmuyo bunun bi çaresi yokmudur.ekstradan fan takılabiliniyormu bu cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalibo

beyler bede 40 gb fat var.codmwf2 de god of warda fan sesinden evde durulmuyo bunun bi çaresi yokmudur.ekstradan fan takılabiliniyormu bu cihaza?

Alıntıları Göster
    Isı normal, lakın fazla ısı ps3 ıcın asırı zararlı, alet yanabılır,o fanlar sogutamaz,

50-100 lıra butce ayırıp %100 alımınyum, fanlı notebook soğutucu alın, ısıda en az 10 derece fark gorursunuz.

Fan sesı epey azalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

Isı normal, lakın fazla ısı ps3 ıcın asırı zararlı, alet yanabılır,o fanlar sogutamaz,

50-100 lıra butce ayırıp %100 alımınyum, fanlı notebook soğutucu alın, ısıda en az 10 derece fark gorursunuz.

Fan sesı epey azalıyor

Güzel bir fikir ancak ben sadece yürüyen klimayı makinenin tam önüne getirip oyun oynuyorum dün çünkü sıcaklık Balıkesirde 42 dereceyi gördü bende bu fikri kullandım neyse ki evde klimam vardı .Klimamın resmi bu linke vardır arkadaşlar. Zamanında Bim mağazasından çok uygun fiyata almıştım.

http://bestsbetusa.com/images/chigo_ac_prt.jpg

• quote:

quote:

Fan sesı epey azalıyor

Güzel bir fikir ancak ben sadece yürüyen klimayı makinenin tam önüne getirip oyun oynuyorum dün çünkü sıcaklık Balıkesirde 42 dereceyi gördü bende bu fikri kullandım neyse ki evde klimam vardı .Klimamın resmi bu linke vardır arkadaşlar. Zamanında Bim mağazasından çok uygun fiyata almıştım.

Alıntıları Göster
    Bu ara, ısınma problemleri çoğalmaya başladı. Nedeni bence havalar çok sıcak, ortalama oda sıcaklığı 45 dereceleri buluyor Ankara da. Gölgede 41-42 derece. Diğer şehirlerde hemen hemen aynı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Bu ara, ısınma problemleri çoğalmaya başladı. Nedeni bence havalar çok sıcak, ortalama oda sıcaklığı 45 dereceleri buluyor Ankara da. Gölgede 41-42 derece. Diğer şehirlerde hemen hemen aynı...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence siz bu işi çok fazla abartıyorsunuz yok ses geldi yok bilnemne geldi diye ayrıyetten bu forumda ısı sorunu var diyenlerin yüzde 90 nına inanmıyorum çünkü ne zaman ısı hissetseler kendiliğinden problem yaratıyorlar

• quote:

quote:

Fan sesı epey azalıyor

Konu dışı olacak ama. Bu klimaların su haznesi falan olmuyor mu? Geçen ben de düşündüm de almayı merak ettim. Evin dışına falan bir şey takılmıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

quote:

Fan sesı epey azalıyor

Konu dışı olacak ama. Bu klimaların su haznesi falan olmuyor mu? Geçen ben de düşündüm de almayı merak ettim. Evin dışına falan bir şey takılmıyor mu ?

Alıntıları Göster
    Bende Fat40 model vardı
    bozuldu
    Slime 120 aldım

diyorum şu an keşke FAT model bozulmasaydı.
    Fanı çok daha sessizdi aletin...

Bide şu çat çut kasa genleşme sesi çok ucuz olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Bende Fat40 model vardı
    bozuldu
    Slime 120 aldım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar havalar sıcak, kuzenimin 250 gb likte 3-4 saat oynadı çıktı oyun dan gow a girmeyi denedi oyun açılmadı.fan sesi gerçekten yüksek ti.konsol u kapadı 30 dk sonra denedi oyun açıldı.klimasız soğutmasız ortamlarda ps3 uzun oynamada (ve oyununa göre değişir fifa 10 açılıyordu)aşırı ısınıyor.

not:mesaj kendi kendine dklik yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amm-O-Matic -- 3 Ağustos 2010; 11:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Bende Fat40 model vardı
    bozuldu
    Slime 120 aldım

Alıntıları Göster
    Kaçıncı fan konusudur bu?Yanlış anlamayın ama biraz paranoya gibi oluyor artık.Ps3 ün son fan hızında ses çok çıkıyor ben makineyi açtıktan 2 dk sonra en yüksek devire geçiyor özellikle BC2 oynarken.(yeni 80gb)Bu ses bazen ses sistemini bastırıyor.(Düşük volumede)Çok doğal çünkü hem havalar aşırı sıcak hem de oyunun sisteme yaptığı yük fazla.Yani merak etmeyin Ps3 ünüzde hiç bir problem yok.Servise götürmeye de gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 3 Ağustos 2010; 11:52:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyBlitz

Kaçıncı fan konusudur bu?Yanlış anlamayın ama biraz paranoya gibi oluyor artık.Ps3 ün son fan hızında ses çok çıkıyor ben makineyi açtıktan 2 dk sonra en yüksek devire geçiyor özellikle BC2 oynarken.(yeni 80gb)Bu ses bazen ses sistemini bastırıyor.(Düşük volumede)Çok doğal çünkü hem havalar aşırı sıcak hem de oyunun sisteme yaptığı yük fazla.Yani merak etmeyin Ps3 ünüzde hiç bir problem yok.Servise götürmeye de gerek yok.

Alıntıları Göster
    Yani en iyi bilgisayarda bile, su soğutmalı sistem kullanmıyorsa bu sıcaklarda o kadar fan sesi olur. Ps3 de uzaydan gelmedi, içinde anakart, işlemci ve hdd ve fan var.
    Hiç sessiz çalışması için bu sıcaklarda, özel bir soğutma sistemi olması lazım fansız...

• quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

quote:

Fan sesı epey azalıyor

Olmaz olur mu var tabiki de soba borusu gibi bir adet beyaz uzun bir borusu var onu pencereden dışarı çıkarmak zorunda kaldım ben sonra bu bahsetmiş olduğum klima en fazla 1 saat çalıştıktan sonra içi çok fazla su dolmuş oluyor onu ütü suyu olarak kullanabilirsin çünkü çok sıcak ya da tam tersi bazende çok soğuk su çıkyor. Yaklaşık içinden çıkan suyun ağırlığı 1 kg. Ama ps3 çalışırken biraz bu cihaz uzakta olacak bütün kapıyı pencereyi evde ne varsa kapatman gerek yoksa hiç soğutmuyor aksine 2 misli sıcaklık veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

yazin ortasinda bilmem kac derece sicakta insanlar perisan oluyor ps 3 nasil perisan olmasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.