Bildirim
120 km de direksiyonda titreme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
lastiklerinizin balansını yaptırın... -
yaklaşık 5 ay önce rot balans ayarı yapıldı o zaman da varmıydı bilmiyorum çünkü hiç 120 km ye çıkmamıştım ancak otobanda farkettim -
5 ayda sert çukura vs düşmeyle tekrar bozulmuş olabilir, balans dan olma ihtimali yüksek. -
Balans'tan olur,rot'dan olur.Ön takımdaki ve direksyon aksamlarındaki anormallikten olur,kısacası gidin baktırın birisine.Ayrıca 5 ayda balans ayarının bozulması muhtemel bir durum ülkemiz yollarında.Siz de dikkat etmiyorsanız gayet tabii olur. -
Rot balans yapıldıktan 5 dakika sonra bile bozulabilir. Bir çukura düşmeye bakıyor herşey. -
aynı sorunu bende yaşadım
direkt olarak hızla bağlantılıydı 110 u geçince arabayı yolda tutmada zorlanıyordum
Rot balans yaptırınca hemen halloldu -
rot balans ın yanı sıra lastik havalarınıda kontrol edin
havası tam olmayan bir lastikte aynı şekilde tepki verir araçta... -
Eğer titreme gaza bastığınız zaman hissediliyor ve ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman kayboluyorsa; geçmiş olsun aks larda problem var ki baya maliyeti olur. Eğer titreme ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman da devam ediyorsa balans bozuk demektir. Araba sağa/sola çekiyorsa rot ayarı gereklidir. -
lastikleriniz eskiyse de yapar -
kısacası rot balanscıdan geçer herşey orada kontrol edilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: d_hamen
Eğer titreme gaza bastığınız zaman hissediliyor ve ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman kayboluyorsa; geçmiş olsun aks larda problem var ki baya maliyeti olur. Eğer titreme ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman da devam ediyorsa balans bozuk demektir. Araba sağa/sola çekiyorsa rot ayarı gereklidir.
akslarda olsa 120 ye kalmaz her viteste direk şaside sallama yapar devir alırken arac , basıma geldide biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: chevymel1
quote:
Orijinalden alıntı: d_hamen
Eğer titreme gaza bastığınız zaman hissediliyor ve ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman kayboluyorsa; geçmiş olsun aks larda problem var ki baya maliyeti olur. Eğer titreme ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman da devam ediyorsa balans bozuk demektir. Araba sağa/sola çekiyorsa rot ayarı gereklidir.
akslarda olsa 120 ye kalmaz her viteste direk şaside sallama yapar devir alırken arac , basıma geldide biliyorum
aynı durum benim de başıma gelmişti ben de oradan biliyorum. araç sadece 100-110 arası titreme yapıyordu o da gaza basınca. diğer hızlarda bir sorun yoktu. lastik çapı, arızanın boyutu v.b. gibi durumlar hata belirtilerini değiştirebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X