Şimdi Ara

120 km yürünebilecek bir mesefe mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok eskiden ipek yolunu kullananlar ve daha sonrasında ise hacca gidenler yürüyerek gittikleri için her 80-90 km de bir kervansaraylar yapılmıştır. günde yaklaşık 16-17 saat yürüyerek bir kervansaraydan diğerine giderlermiş hava kararmadan orda olmaları gerektiği için, gece orda dinlenip ertesi gün aynı miktar yolu tekrar yürürlermiş.
    sonuç olarak kendine güveniyorsan 1,5 günde gidersin
  • 2 km yi 2 saattemi yürüdünüz ? Hocam kaplumbağa hızında ilerlediniz sanırım?
  • bız aramızda para toplayak alırlar bobreğını bı heves ugruna yoksa
  • Eğer kondisonun yoksa (yürüyüş kondisyonun) birkaç saat yürüdükten sonra dinlendiğinde yerinden kalkacak halin olmaz.

Ben patenle günlük kilometrelerce kaydığım halde, bir gün 2-3 km yol yürüdüm ayaklarım ve kaval kemiğimdeki kaslar ağrıdı. Yürürken çalışan kaslar farklı çünkü.

Geçenlerde arkadaşlar doğa gezisi yaptı, ertesi gün hiç biri yerinden kalkamadılar hamlıktan.

Yani sende uyuyup uyandıktan sonra onların halinde olursan çok kötü olur.
  • yıllar önce adamın biri yürümüştü, istanbul dan ankara ya sanırım 14 gün mü ne sürmüştü

trafik kazalarını protesto etmek için kızı ölmüştü

haberi hatırlayanlar vardır

120 km çok uzun bi mesafe değil yürürsünde, ayakların bi süre rahatsızlanır
  • mızrak bul kendine kurt falan çıkarsa saldırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Eğer kondisonun yoksa (yürüyüş kondisyonun) birkaç saat yürüdükten sonra dinlendiğinde yerinden kalkacak halin olmaz.

Ben patenle günlük kilometrelerce kaydığım halde, bir gün 2-3 km yol yürüdüm ayaklarım ve kaval kemiğimdeki kaslar ağrıdı. Yürürken çalışan kaslar farklı çünkü.

Geçenlerde arkadaşlar doğa gezisi yaptı, ertesi gün hiç biri yerinden kalkamadılar hamlıktan.

Yani sende uyuyup uyandıktan sonra onların halinde olursan çok kötü olur.

koşu kondisyonum var çok yürürsem problem çıkarmaz herhalde
    Geçen ay 1 saat kardiyo yaptım 10 km bişey olmadı.Bir hafta içinde 2 kere yaptım böyle ölmedim

• 60 km lik 2 periyot halinde yürürsen olabilir.. arada 12-13 saat dinlenmen lazım
  • Ben 6 KM mesafeyi lisede kilo vermek için her gün yürüyordum. Toplam 40 dakika ile 1 saat arası sürüyordu, yolda siftinirdim vs. tabi
    120 km 12 saat sürer desek 2 günde yürürsün,
    1 gün otelde kalsan en kötüsü 60 TL desek + gıda, eneji içeceği, yeni ayaklar çok masraflı olur.
    25-35 TL'ye otobüs bileti alman daha mantıklı

edit: 10 değil 6 KMymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 22 Ekim 2012; 12:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Ben 10 KM mesafeyi lisede kilo vermek için her gün yürüyordum. Toplam 40 dakika ile 1 saat arası sürüyordu, yolda siftinirdim vs. tabi
    1 gün otelde kalsan en kötüsü 60 TL desek + gıda, eneji içeceği, yeni ayaklar çok masraflı olur.

dostum 10 km yi ben 1 saatte koşuyorum sen nasıl 40 dakikada yürüyebiliyosun . Aramızda boyut farkı var herhalde
    Zaten yol üstünde otel falan da yok .Amaç da eğlence zaten para önemli değil

• mayına basarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Ben 10 KM mesafeyi lisede kilo vermek için her gün yürüyordum. Toplam 40 dakika ile 1 saat arası sürüyordu, yolda siftinirdim vs. tabi

dostum 10 km yi ben 1 saatte koşuyorum sen nasıl 40 dakikada yürüyebiliyosun . Aramızda boyut farkı var herhalde
    Zaten yol üstünde otel falan da yok .Amaç da eğlence zaten para önemli değil

Hızlı yürürüm editledim mesajı 10 değilmi 6ymış

• 1 silah ve 1 köpek iyidir. Yolda sorun çıkabilir.
  • amedra'nın 500km yürüdüğünü duymuştum
  • bi kervanın peşine takıl bari...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yola koyulduktan 2 gün sonra arkadaşın haberini 3.sayfadan okuruz artık.
  • Yol bisikletimle max 3 saatte giderim durmadan. Bence sen bir düşün bisiklet işini
  • Yazın ben de düşünüyorum öyle bir şey yapmayı. Tabii o kadar uzun mesafe değil. En fazla 50-60 km.
    Zorlayacaktır elbette ama yanında arkadaş olursa daha iyi olur hem güvenlik açısından hem de sıkılmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Konu ciddidir var mı böyle bir tecrübesi olan .. Kaç günde yürürüm çok zorlamadan? Ne kadar mesafede bir mola versem ? Bu havada dışarıda konaklamak çok problem olur mu ? Bu arada Elazığ 'dan Malatya'nın bir köyüne gitmeyi düşünüyorum.

dostum elazığlı gakkoş gardaşım umarım kürt değilsindir.malatya akçadağa beklerim misaffirim ol

Elazığ'dan kürt cıkmaz kardes onlar elazığ'lı degildir.

kürdün hası elazığ,adıyaman,şanlıurfa da çıkar.Malatyada da vardır.Zaza kürtleri.Köklerine kibrit suyu.Hepsini yaksan acımam.Adamların yaşayış biçimlleri pis bi kere.Kendi bokunu verseler yer.Pislikler

Bence yanlışın var

• Hiç durmadan 24 saatte giriş yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.