Şimdi Ara

120 km yürünebilecek bir mesefe mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 hafta yorulacagina 5-10 tl vrrde otobuse bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger uzun mesafe yuruyus tecrubelerin yoksa cok aci cekersin. Birkac saat sonra kramplar baslar ve ayak tabaninda ki deri bu kadar yuruyusu kaldiramaz ve etten ayrilir, dolayisiyla hayatinda gormedigin kadar buyuk bi su toplamasi olusur. Tabi ilk molandan sonra yuruyemez olursun zorlarsan hersey daha kotuye gider ve aci dayanilmaz olur. Zaten bi vakitten sonra enerjinde tukenecegi icin devam edemezsin.

Bu yolculugu yapmak akil kari degil kisaca, belki bi bisikletle olabilir. En azindan 2 3 kat hizli biter bu isgence.

• 120km yürünür mü iyi misin sen ben 12 km bile yürümeye çok üşenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Ben 6 KM mesafeyi lisede kilo vermek için her gün yürüyordum. Toplam 40 dakika ile 1 saat arası sürüyordu, yolda siftinirdim vs. tabi
    120 km 12 saat sürer desek 2 günde yürürsün,
    1 gün otelde kalsan en kötüsü 60 TL desek + gıda, eneji içeceği, yeni ayaklar çok masraflı olur.
    25-35 TL'ye otobüs bileti alman daha mantıklı

edit: 10 değil 6 KMymiş

120 KM mesafeyi 12 saatte yürüyecek daha anasından doğmadı.
    saatte yürünülecek yol max 6km'dir.
    kağıt üzerinde 120\6 = 20 eder ama 120 km yolu sürekli bu şekilde yürürsen ya yolda rahatsızlanır bırakırsın veya yürürsen bile ayakların günlerce ağırabilir.

Stabil sakin bir yürüyüşle 5 km'den hesaplarsan 24 saat eder. Ama bunlar kağıt üzerinde.
    Herkes bu performansı veremeyebilir. Birde doğa şartları, iniş, çıkış vs.

• ilk gün kondisyonun çok iyiyse 28-30 km civarı yürürsün. ikinci gün zor ayağa kalkar belki 10 km yürüyebilirsin. sonrasınıda var sen hesapla.
  • dün aklımdakileri yazmıştım. Bugün de ekleme yapayım bütün gün kas eklem ve sırt ağrıları çektim. Dün yürüyüş çok rahat geçmiş gibiydi ama acısı bugün çıktı. Bugün de yürümem gerekse herhalde yarısı kadar yürürüm. Bir de gün geçtikçe yorgunluk daha da artacak.

• Hocam etme eyleme. mavi gecelik giydirip tecavüz edip, gözlerini çay kaşığıyla oyup, cinsel organını kesip, üzerine kezzap döküp tarlaya atarlar.
  • 15. Kmden sonra otostoba başlarsın...

İmkansız yapamazsın... Hele bu konuda antremanlı değilsen unut o işi.

Antreman da öyle 2 haftalık yürüyüş değil..

Bir süre sonra tabanların yanmaya başlayacak, kendini zorlayacaksın, su toplamaya başlayacak.. Sonra zorlama gibi bir şansın kalmıyor zaten. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu hafta sonu da yürüyüşe katıldım, 11-12 km lik kolay bir parkurdu, fakat ben üşengeçlik yapıp molalarda terli kıyafetlerimi değiştirmediğim için dünden beri sırtlarım ağrıyor.

dönüşte 60 yaşında olduğunu öğrendiğim bir bayanla muhabbet ettim, 29 ekimde (neresi olduğunu unuttum) 4 günlük bir yürüyüşleri olmuş, gündüz yürüyüş, gece çadırda kamp şeklinde, ne kadar yürüdüklerini sorduğumda 96 km dedi, ilk gün 30 km civarında yürümüşler , diğer günler tempo düşmüş biraz, bir en önemlisi çadır, uyku tulumu ve yiyecek malzemelerinin araçlar ile taşındığıydı, yani yürüyüş esnasında sadece kendilerini taşımışlar (not: kadının 60 yaşında olması önemli değil yılardır yürüyüş yapıyormuş ve gün içinde hepimizden önce yürüdü ve zorluk grubu en zor olan grubu seçti)

• Bir keresinde durmaksızın 35 km gibi bi yol katedmiştim susuzluktan ölücektim ve ayak tabanlarım artık dur diyordu :) orman içerisinde geçiyordum rahat bi yürüyüştüde ben sürekli antremanlıyımdır çok zorlamıştı ve 1-2 gün ağrı çektim 120 km büyük bir mesafe deneme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParanormaL. -- 5 Kasım 2012; 9:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

günde 30 km yürünür, pek sıkıntı olmaz. ama şartlara göre günde 50-60 km de yürünür ama üst üste 2 gün 120 km yürünmez. 85-90 saatte yürürsün

benim aklıma takılan diğer unsur yoldaki tehlikeler ... köpek falan belli mi olur kurt ?

Olur tabi, yerinde olsam yanına bi kılıç vb türevi birşey alırdım.

skyrim tarzı

• 3-4 gunde rahat gidilir diye dusunuyorum. Ama hic tecrubem yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle atlayıp otobüse geliyom yalnız çekilmez o yol beraber gideriz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.