Şimdi Ara

120 lvl Warior/Cleric FF alınır Sw Farketmez(Kesinlikle Ciddi Alıcıyım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bursa ve civarı sw fark etmez 120 lvl warıor/cleric karakter almak istiyorum ilgilenen arkadaşlar bana buradan yazabilirler yada (0541 850 02 56) nolu numaradan mesaj yoluyla veya çağrı yoluyla ulaşabilirler kesinlikle dönüş yapılacaktır.char itemli veya itemsiz fark etmez ancak verebileceğim para max 150TL dir.para az diyecek arkadaşlar biraz forumları gezsin 100 lira 130 liraya çok güzel charlar satılmış.Ayrıca bayramdan önce halledebilirsem iyi olur bunu kardeşime hediye etmeyi düşünüyorum.Herkeze hayırlı günler...

• Oyunu bıraktım 1 yıl önce ama 120 level charı 150 TL ye satan olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Oyunu bıraktım 1 yıl önce ama 120 level charı 150 TL ye satan olacağını sanmıyorum

ben varım kardesım 120 lvl charı 150 ye satan full str full ınt farketmıyor item farkına yada sp vs. göre biraz farklı oluyor elimde kalan son satılık charlar konu uplamak bile bunaltıyor çünkü
    char arıyan arkadaşım 120 degıl 1 lvl farkı ile şu linkteki konuya bir göz at ıstersen görevleri fılanda var az bi ugrasırsan görevlerle 120 olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_63912418/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63912418 full str 120 olmus olsaydı fıyat 150 dıcektım bunada ama 119 130 tl ye ilgilenirsen konuşalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.