Şimdi Ara

120 m Wifi adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bana 120 m'lik wifi adaptör lazım bizim evimizden 120 m uzakta olan bi evden alıcak aramızda yaklaşık 100 m falan boş arazi var sonra onların evi başlıyor bu duruma uygun kaliteli ve güçlü bir adaptör arıyorum ve önerileriniz bekliyorum

• Wifi adaptör yerine dış ortam bir ap alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

Wifi adaptör yerine dış ortam bir ap alın derim

apler hakkında biraz araştırma yaptım ve gördüğüm üzere 1km lerden falan bahsediliyo bana göre çok fazla maximum 500 m lik birşeyler lazım
  • Usb cihaz bu anlattigin sekile gore baglanti kurar basta sıkıntısız giden net sonrasinda çileden cikarir bunuda gözönünde bulundur.Arkadasin dedigi gibi dis ortam ethernetli bir cihaz kullan hem senin tarafinda pek sıkıntı olmaz hemde ileriye dönük bir yatırım yapmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Usb cihaz bu anlattigin sekile gore baglanti kurar basta sıkıntısız giden net sonrasinda çileden cikarir bunuda gözönünde bulundur.Arkadasin dedigi gibi dis ortam ethernetli bir cihaz kullan hem senin tarafinda pek sıkıntı olmaz hemde ileriye dönük bir yatırım yapmis olursun

Öyle değil yazın sadece 1 aylığına orda olucam ve sadece yazları o yüzden pek ileri dönem işi olmuycak bide online oyun oynuycam

sizce bu nasıl yeterlimi:http://www.hepsiburada.com/inca-iuwa-150m-150-mbps-11n-harici-5dbi-anten-wireless-adaptor-p-BD101380

ayrıca anladığıma göre wifi ile bağlanıcağım modemin etki alanı arttırılmış bide ap leri takabilceğim düzgün bi alan bulamayabilirim sürekli çalışılan bir bölge cihaz çok rahat hasar göre bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cruchs

quote:

Usb cihaz bu anlattigin sekile gore baglanti kurar basta sıkıntısız giden net sonrasinda çileden cikarir bunuda gözönünde bulundur.Arkadasin dedigi gibi dis ortam ethernetli bir cihaz kullan hem senin tarafinda pek sıkıntı olmaz hemde ileriye dönük bir yatırım yapmis olursun

Öyle değil yazın sadece 1 aylığına orda olucam ve sadece yazları o yüzden pek ileri dönem işi olmuycak bide online oyun oynuycam

sizce bu nasıl yeterlimi:http://www.hepsiburada.com/inca-iuwa-150m-150-mbps-11n-harici-5dbi-anten-wireless-adaptor-p-BD101380

ayrıca anladığıma göre wifi ile bağlanıcağım modemin etki alanı arttırılmış bide ap leri takabilceğim düzgün bi alan bulamayabilirim sürekli çalışılan bir bölge cihaz çok rahat hasar göre bilir

Bu tarz cihazların kâğıt üstündeki özelliklerine aldanmayin
    Pratikte dokuluyorlar genelde
    Madem adaptör alacaksınız beraberinde iş girecek yönlü bir antende alin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

quote:

Bu tarz cihazların kâğıt üstündeki özelliklerine aldanmayin
    Pratikte dokuluyorlar genelde
    Madem adaptör alacaksınız beraberinde iş girecek yönlü bir antende alin derim

Tamamdır teşşekürler

• quote:

Evet arkadaşlar bana 120 m'lik wifi adaptör lazım bizim evimizden 120 m uzakta olan bi evden alıcak aramızda yaklaşık 100 m falan boş arazi var sonra onların evi başlıyor bu duruma uygun kaliteli ve güçlü bir adaptör arıyorum ve önerileriniz bekliyorum

Inca IUWA-300N incelemesi
    Ağ Ürünü

Merhaba. yukarıdaki yazıyı direk google'a yapıştırıp araştırın. sonrasında size bu cihazı önermiş olacak kader denen şey. Ben yaklaşık 200 metre kadar yukarıdaki binadan maksimum %60'a kadar sinyal almaktayım, sinyal kalitesi %100, maksimum 60mbps gidiş geliş alış veriş veyahut iletim hızı mı diyelim ne diye adlandırırsanız ondan var. memnunum öneririm, incelersen, yorumları okursan daha iyi bir bilgiye sahip olursun. çok iyi verim sağlıyor, hele ki sana..

Asus USB n14' de önerebilirim. hangisi hoşuna gelirse..

• quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

quote:

Evet arkadaşlar bana 120 m'lik wifi adaptör lazım bizim evimizden 120 m uzakta olan bi evden alıcak aramızda yaklaşık 100 m falan boş arazi var sonra onların evi başlıyor bu duruma uygun kaliteli ve güçlü bir adaptör arıyorum ve önerileriniz bekliyorum

Inca IUWA-300N incelemesi
    Ağ Ürünü

Merhaba. yukarıdaki yazıyı direk google'a yapıştırıp araştırın. sonrasında size bu cihazı önermiş olacak kader denen şey. Ben yaklaşık 200 metre kadar yukarıdaki binadan maksimum %60'a kadar sinyal almaktayım, sinyal kalitesi %100, maksimum 60mbps gidiş geliş alış veriş veyahut iletim hızı mı diyelim ne diye adlandırırsanız ondan var. memnunum öneririm, incelersen, yorumları okursan daha iyi bir bilgiye sahip olursun. çok iyi verim sağlıyor, hele ki sana..

Asus USB n14' de önerebilirim. hangisi hoşuna gelirse..

Öncelikle teşşekür ediyorum. Inca IUWA-300N ürnünün yorumlarını zaten okudum ve ayrı şekilde incelemelerine baktım bu şekilde bu üründe karar kıldım.Ayrıca sizin önerdiğin asus markalı ürünün bir incelemesine baktığım zaman pek iyi olmadğını gördüm gördüm.Sinyal gücünü gerçek şekilde göstermediği ve bağlantılarda sıkıntı çıkardığını okudum. Ben gene Inca IUWA-300N cihazını alıcam yanında bide yücel52'nin önerisi ile 8 dbi tp-link anten almayı planlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.