Bildirim
120 m Wifi adaptör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Wifi adaptör yerine dış ortam bir ap alın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yücel52
Wifi adaptör yerine dış ortam bir ap alın derim
apler hakkında biraz araştırma yaptım ve gördüğüm üzere 1km lerden falan bahsediliyo bana göre çok fazla maximum 500 m lik birşeyler lazım -
Usb cihaz bu anlattigin sekile gore baglanti kurar basta sıkıntısız giden net sonrasinda çileden cikarir bunuda gözönünde bulundur.Arkadasin dedigi gibi dis ortam ethernetli bir cihaz kullan hem senin tarafinda pek sıkıntı olmaz hemde ileriye dönük bir yatırım yapmis olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Diamondx
Usb cihaz bu anlattigin sekile gore baglanti kurar basta sıkıntısız giden net sonrasinda çileden cikarir bunuda gözönünde bulundur.Arkadasin dedigi gibi dis ortam ethernetli bir cihaz kullan hem senin tarafinda pek sıkıntı olmaz hemde ileriye dönük bir yatırım yapmis olursun
Öyle değil yazın sadece 1 aylığına orda olucam ve sadece yazları o yüzden pek ileri dönem işi olmuycak bide online oyun oynuycam
sizce bu nasıl yeterlimi:http://www.hepsiburada.com/inca-iuwa-150m-150-mbps-11n-harici-5dbi-anten-wireless-adaptor-p-BD101380
ayrıca anladığıma göre wifi ile bağlanıcağım modemin etki alanı arttırılmış bide ap leri takabilceğim düzgün bi alan bulamayabilirim sürekli çalışılan bir bölge cihaz çok rahat hasar göre bilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: cruchs
quote:
Öyle değil yazın sadece 1 aylığına orda olucam ve sadece yazları o yüzden pek ileri dönem işi olmuycak bide online oyun oynuycam
sizce bu nasıl yeterlimi:http://www.hepsiburada.com/inca-iuwa-150m-150-mbps-11n-harici-5dbi-anten-wireless-adaptor-p-BD101380
ayrıca anladığıma göre wifi ile bağlanıcağım modemin etki alanı arttırılmış bide ap leri takabilceğim düzgün bi alan bulamayabilirim sürekli çalışılan bir bölge cihaz çok rahat hasar göre bilir
Bu tarz cihazların kâğıt üstündeki özelliklerine aldanmayin
Pratikte dokuluyorlar genelde
Madem adaptör alacaksınız beraberinde iş girecek yönlü bir antende alin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yücel52
quote:
quote:
Bu tarz cihazların kâğıt üstündeki özelliklerine aldanmayin
Pratikte dokuluyorlar genelde
Madem adaptör alacaksınız beraberinde iş girecek yönlü bir antende alin derim
Tamamdır teşşekürler
-
quote:
Evet arkadaşlar bana 120 m'lik wifi adaptör lazım bizim evimizden 120 m uzakta olan bi evden alıcak aramızda yaklaşık 100 m falan boş arazi var sonra onların evi başlıyor bu duruma uygun kaliteli ve güçlü bir adaptör arıyorum ve önerileriniz bekliyorum
Inca IUWA-300N incelemesi
Ağ Ürünü
Merhaba. yukarıdaki yazıyı direk google'a yapıştırıp araştırın. sonrasında size bu cihazı önermiş olacak kader denen şey. Ben yaklaşık 200 metre kadar yukarıdaki binadan maksimum %60'a kadar sinyal almaktayım, sinyal kalitesi %100, maksimum 60mbps gidiş geliş alış veriş veyahut iletim hızı mı diyelim ne diye adlandırırsanız ondan var. memnunum öneririm, incelersen, yorumları okursan daha iyi bir bilgiye sahip olursun. çok iyi verim sağlıyor, hele ki sana..
Asus USB n14' de önerebilirim. hangisi hoşuna gelirse..
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloomEsk
quote:
Evet arkadaşlar bana 120 m'lik wifi adaptör lazım bizim evimizden 120 m uzakta olan bi evden alıcak aramızda yaklaşık 100 m falan boş arazi var sonra onların evi başlıyor bu duruma uygun kaliteli ve güçlü bir adaptör arıyorum ve önerileriniz bekliyorum
Inca IUWA-300N incelemesi
Ağ Ürünü
Merhaba. yukarıdaki yazıyı direk google'a yapıştırıp araştırın. sonrasında size bu cihazı önermiş olacak kader denen şey. Ben yaklaşık 200 metre kadar yukarıdaki binadan maksimum %60'a kadar sinyal almaktayım, sinyal kalitesi %100, maksimum 60mbps gidiş geliş alış veriş veyahut iletim hızı mı diyelim ne diye adlandırırsanız ondan var. memnunum öneririm, incelersen, yorumları okursan daha iyi bir bilgiye sahip olursun. çok iyi verim sağlıyor, hele ki sana..
Asus USB n14' de önerebilirim. hangisi hoşuna gelirse..
Öncelikle teşşekür ediyorum. Inca IUWA-300N ürnünün yorumlarını zaten okudum ve ayrı şekilde incelemelerine baktım bu şekilde bu üründe karar kıldım.Ayrıca sizin önerdiğin asus markalı ürünün bir incelemesine baktığım zaman pek iyi olmadğını gördüm gördüm.Sinyal gücünü gerçek şekilde göstermediği ve bağlantılarda sıkıntı çıkardığını okudum. Ben gene Inca IUWA-300N cihazını alıcam yanında bide yücel52'nin önerisi ile 8 dbi tp-link anten almayı planlıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X