Şimdi Ara

120 olunca neler yapıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna 3-4 yıl ara vermiştim şimdi sıfırdan bir hesap açıp üstüne sığır gibi önce 110 boostumu sonra 120 yi kullanarak adım attım. Yeni contenti yakalamak pek olası değil fakat neler yapmak lazım. Şu an prot paladinim. Galiba garrion tarzı şeyler de gelmiş.

• Nazjatar bölgesini aç görevleri yaparak, gemiden görevini alıyorsun. Nazjatarda world questleri açabiliyorsan onları aç, 385 ilvl itemler veriyor. Ayrıca nazjatardaki questlerden " ..... pearl" diye bir currency veriyor. Bunlar ile 385 item alıp 420 ilvl civarına kadar upgrade yapabiliyorsun ama çok fazla currency istiyor, o yüzden önermem, Sen 385 likleri al, zaten haftaya patch gelicek yeni patch ile hem dungeonlardan hem de yeni bölgeden daha rahat gear kasarsın. Uçma açmak istiyorsan da reputationları kasman lazım.
  • şuan sıfırdan başlamak gerçekten işkence, essence denilen sistem çok güzel olsa da rep ile kasıldığından essenceları elde etmek epey zaman alıyor. birde 8.3 ile legendary back gelecek bir de onu kasıcaz. of ki ne of.

şuan en güzeli mechagon ve nazjatara yüklenip ilvl'ı ve kolyeyi hızlıca arttırmak. 8.3 ile birlikte en azından ilvl açısından mesafeyi kapatırsın.
  • Çok teşekkür ederim. Şu an başladım oradan oraya atıyor fakat uçma falan olmadığı için nerede görev görsem oraya koşuyorum maksat bitireyim dg raid falan gireyim diye. 20-25 güne hazır ederim diyen 2 arkadaş ile görüştüm, birisi 2000, diğeri 2500 lira istedi. 7/24 mü oynuyorlar da bu parayı istiyorlar çözemedim. Kolyeyi 70 yaparım, repleri fullerim, uçmayı açarım dedi. Değer mi sizce?
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt
    Hesap paylaşımı ban sebebi bu birincisi, ikincisi kendin emek vermediğin zaman keyif alamazsın emin ol. Acele etmene gerek yok amacının world first mythic raid olduğunu sanmıyorum. Yavaş yavaş keyif alarak oyna.
  • emre510 kullanıcısına yanıt
    Bu content wf kaçtı, sonrakine yine method ile devam etmeyi düşünüyorum. Emek vermediğim zaman gayet keyif alırım, story ile hiç alakam olmadı her content birisine yaptırdım bu ayak işlerini. İşi bir arkadaşa verdim artık progress bir noktadan yakalanır. Teşekkür ederim herkese.
  • 120 olunca uçmaya çalışıyorum hala uçacagım part 1 bitti part 2 explore görevleri tmm ama neden hala uçamıyorum anlamadım
  • ciftkazmali kullanıcısına yanıt
    reputation olayı var 2 tane. revered yapman gerekiyor

The Unshackled Reputation. bunu tamamlamak için najnatarda görevleri yapacaksın ve world questleri

Rustbolt Resistance Reputation. bunu da mechagon da kasacaksın. günlük 1 tane world quest yapsan o da 850 rep veriyor. 13 14 günde biter orası da.

diğer hepsi tamam ise bunlar da olunca uçabilirsin.
  • İtem levelları yükseltmek için neler yapmak gerekiyor? Bir de heroic dungeonlara girmek için neler yapmak gerekiyor? 120 level oldum oyuna bir ay oldu başlayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretasman30 -- 19 Şubat 2020; 11:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.