Şimdi Ara

1200 DK HY + 3000 DK AVEA = 30 TL / NASIL MI? (Cevabı İçeride)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturam yüksek geliyor ve konuşma süreleri de bana yetmiyor diye aveaya kızıp tarifemi saniyeli hepsibir yaptım ve bu hattı ikinci hat olarak cebimde taşımaya karar verdim.
    Tarifemi değiştirdim ve online işlemlerden baktığımda heryöne 200 dk ücretsiz sürem bulunduğunu gördüm, bende madem öyle bunu sonuna kadar kullanayım dedim, geçen ay toplam 208 dakikalık görüşme yapmışım, bana 79 TL fatura geldi.

Aradım müşteri hizmetlerini itiraz ettim, kayıt oluşturmasını talep ettim, ama telefondaki çokbilmiş bayan bu konuda kayıt oluşturamam siz zaten konuştuğunuzu kabul ediyorsunuz dedi. Neyse biraz uğraştıktan sonra kayıt oluşturdu.

Beni arayıp konu ile ilgili bilgilendirecekler ve hatalarını kabul edecekler diye beklerken, bugün telefonuma bir mesaj geldi, iletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili bizi arayın diye.
    Haydaaaa...
    Diğer operatörlerinde hattını kullandım, öyle bir şey olduğu zaman arayıp bilgilendirirler, bu avea nasıl cimri bir şeyse siz bizi arayın diyor.

Neyse aradım, şikayetim incelenmiş ve bir yanlışlık yokmuş.
    Çok konuştum ama bi türlü ikna edemedim.

Dedim hattımı kapattırmak istiyorum, daha önce 12 aylık taahhüt vermiştim, hesaplar mısınız ne kadar ödeyeceğim. Hemen sizi ilgili birime aktarıyorum dedi.

Karşıma bir beyefendi çıktı, konuşması ve tutumundan çok memnun kaldım, keşke aveanın tüm temsilcileri böyle olsaydı diye geçirdim içimden.

Neden hattımı taşımak istediğimi, her hangi bir memnuniyetsizlik ve şikayetimin bulunup bulunmadığını sordu. Bende fırsat bu fırsat diyerek avea ile ilgili ne kadar şikayetim varsa hepsini sıraladım.

Daha sonra size şöyle bir teklif sunsam, "Heryöne 1000 dakika avea yönüne 3000 dakika aylık tüm vergiler dahil 30 TL" ne dersiniz? Dedi.

Karşılığında 12 ay taahhüt istedi, numaramı faturasız hatta çeviremem ve taşıyamam.

Bende eğer bu şekilde olacaksa elbette kabul ederim, ama süreleri aşmadığım halde 30 TL üzerinde fatura gelecekse istemiyorum dedim. Görüşmenin kayıt altına alınıp alınmadığını sordum, kaydedildiğini söyledi, peki dedim o zaman kabul ediyorum.

Daha sonra size bir teklifim daha var dedi, heryöne dakikalarınızı 1200 dakika yapalım, aveaya 3000 dakika ve fiyat aynı olsun, yani 30 TL.

Bende böyle bir şeyi seve seve kabul edeceğimi söyledim, yanlış anlayıp anlamadığımı teyit etmek için tekrar ettim ve ona da tekrar ettirdim.

Heryöne 1200, Avea yönüne 3000 dakika ayda sadece 30-TL

Bunu da 59 luk tarifede %50 indirim şeklinde yapıyorlarmış.

Telefonu kapattıktan sonra mesaj geldi, aynen yazıyorum.

"Değerli abonemiz, 1 yıl boyunca yararlanacağınız size özel -50 aylık sabit ücret indiriminiz hattınıza tanımlanmıştır. Bilgi:500"

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, okuyan arkadaşlar hakkını helal etsin.

Hem yaşadığım bu sorunu paylaşmak hem de böyle bir tarifeden faydalanmak isteyenler olur diye paylaştım.

Arayıp aveadan memnun değilim, numaramı taşıyacağım diye belirtin, büyük ihtimalle size de bu teklifi sunacaklardır. Her dönem teklifleri değişiyor.

Daha önce faturada %25 indirim teklif ediliyordu, birçok arkadaşım o tekliften faydalanmıştı. Şimdi de bu teklif ediliyor.

Forumda sıcak fırsatlarda konu da açmışlar bununla ilgili.

Mobil operatörlerde konusunu göremedim ve birilerine faydası olur diye açtım, konusu varsa silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuseyr -- 4 Mart 2011; 10:02:31 >

• Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chip11

Bilgi için teşekkürler.

faydalanabilirim sanırım;) ama önce hattımı Avea'ya taşımam gerek;)
  • süper teklif,vallahaa süper tekliff..böyle davranırlarsa hiçbir müşterilerini kaybetmezler...afferin aveayaa..
  • Başlık 59 luk tarife olunca ilgi çekmedi sanırım, daha dikkat çekici olması açısından başlığı değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u
    Başlık 59 luk tarife olunca ilgi çekmedi sanırım, daha dikkat çekici olması açısından başlığı değiştirdim.

+1
  • 29 liralık süperkamudayım. Aradığımda bana verilen teklif 1000 heryöne + 3000 aveaya 1 sene taahhütlü 30 lira oldu. Avea numaralarına neredeyse hiç arama yapmadığım için sadece 1500 heryöne verin fiyatı makul şekilde değiştirerek dedim bekletti bir süre ama sonuç çıkmadı, 60-70 liralık tarifeler önerdi. Kalsın dedim kapattım. Nasıl olsa 6. ayın sonunda arayacaklar taahhüt için o zaman tekrar görüşürüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 ay boyunca mı bu fiyat ile yoksa 3 ya da 6 ay sonra normal fiyatına mı dönücek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN
    12 ay boyunca mı bu fiyat ile yoksa 3 ya da 6 ay sonra normal fiyatına mı dönücek ?

12 ay boyunca bu fiyat hocam. ve diyelim ki avea daha uygun bir faturalı tarife çıkardı, bundan vazgeçip ona geçebilirsiniz, taahhüt bozulmuyor o zaman.
  • Çok iyiymiş.
  • Avea müşteri hizmetleri nde çalışan arkadaş var mi sorum var bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Avea müşteri hizmetleri nde çalışan arkadaş var mi sorum var bu konuda

burdan sorun hocam, mutlaka bilen birileri vardır.
    sizde bilirsiniz ki burdaki çoğu arkadaş mh çalışanlarından daha bilgili.
  • nts.gov.tr bana sağlıklı gibi gelmedi zira kendi numaramı taşımıştım ailemdekilerin numarasıda başka operatörlere taşındı ama sitede taşınmadığını gösteriyor.
  • Bende rehbere bir göz attım 100 kişi içinde 4 avealı var
  • arkadaşlar benim turkcell hattım var. kamudayım. bu tarifenden nasıl yararlanabilirim? numaramı taşısam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco
    Bende rehbere bir göz attım 100 kişi içinde 4 avealı var

Belki de avea li gibi görünen turkcelli de var ben gibi :)
  • Sanki her pazarlık edene veriliyormuş gibi bir izlenim uyandırmayalım..

Benim 8 yıllık faturalı hattımı taşıma restime karşılık müşteri temsilcisi bir kaç kere ''siz bilirsiniz'' dedi.Bu olayın çok sıklıkla olduğunu sanmıyorum,çevremde de görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

arkadaşlar benim turkcell hattım var. kamudayım. bu tarifenden nasıl yararlanabilirim? numaramı taşısam ???

Mevcut hattınızı taşıyarak yararlanabiliyorsunuz. 28 Şubat 2011'e kadarsa bu tarife herkese açıktı. Artık sadece kamu kimliği ile veya diğer operatörlerin kamu hatları ile taşıma oluyor. Hattı taşıdıktan sonra Avea ile pazarlık edeceksiniz.

kesinliği yok diyorlar amA
  • kesinliği var, merak etmeyin, bende bundan 10 ay önce 400 hy + 1600 avea 39 tl den girdim , kamu, aradım ben yanlış biliyormusum, 29 zannettim dedim, öyle duydum dedim, ilk faturadan sonra kapatalım dedim, adamlar hemen yeni teklif yaptılar, düşürdüler, %25 :D

Şimdi bu teklifi duyunca güldüm.
  • Kafasına estiklerine heralde. 39luk tarifedeyim 1 sene taahhüt karşılığında +200dk var tarifede ama ben 200dk istemiyorum onun yerine faturamda indirim yapın dedim öyle birşey mümkün değil hiçbir zaman böyle bir uygulamamız olmadı diyor. Ulan Avea ne ayaksın sen ya? Neyseki faturam düzgün geliyor da düzgün anlaşıyoruz kendisi ile yoksa kapattırmam an meselesi çekmiyor doğru düzgün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.