Şimdi Ara

1200 Liraya Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar.1200 lira bütçeyle android bir telefon almak istiyorum.
    Telefonda aradığım başlıca özellik performans ve tasarım.
    Aklımda Nexus 4 , Xperia SP , Optimus G gibi cihazlar var.
    Karar vermeme yardımcı olursanız mutlu olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender0898

Öncelikle herkese merhabalar.1200 lira bütçeyle android bir telefon almak istiyorum.
    Telefonda aradığım başlıca özellik performans ve tasarım.
    Aklımda Nexus 4 , Xperia SP , Optimus G gibi cihazlar var.
    Karar vermeme yardımcı olursanız mutlu olurum.

optimus g de guncelleme sıkıntısı var. pil iyi gitmiyor. nexus 4 te ısınma sorunu var kamerası vasat. xperia sp de wifi cekım gucu az. ama aralarından pil+performans+saglamlık olarak ben xperia sp derim

• ısınma derken? ne sakıncası olabilirki?

bu arada bu paraya güzel başka bir telefon bulabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender0898 -- 3 Eylül 2013; 13:17:52 >
  • Nexus 4'te 1,5 saat araliksiz oyun oynadim ve sarj seviyesi %72'de. Batarya sicakligi da 35,7 derece.

Kamera konusunda bir sey diyemem. Gunduz cekimleri ve makro cekimi iyidir ama gece cekimleri vasat. Onun haricinde isinma problemi yoktur. İsiniyor diyenler isinan telefon gormemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 3 Eylül 2013; 13:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 4
  • nexus 4 ile xperia sp arasındayım nexus 4 performans anlamında çok iyi fakat ısınıca kendiliğinden düşürüyomuş.bu yüzden xperia sp de karar kıldım umarım hiç kasma donma vs. yaşatmaz bana

bu arada samsung s4 mini ye baktım bana kalırsa o cihaza o para biraz fazla gibi duruyor sizce s4 mini mi almalıyım?
  • Nexus 4,bir Google ürünü olduğu için herhangi bir arayüze sahip değildir ve ayrıca cihazın içinde LG ile ilgili herhangi bir yazılım bulunmaz çünkü yazılımı Google yapar.Androidlerde yeni bir sürüm çıktığında direkt olarak Nexus cihazlarına gelir.Bu yüzden Nexus 4'e performans ve güncelleme bakımından Android'in kralı diyebiliriz.Kamerasına gelecek olursak incelediğim kadarıyla ön kamerası ve gece çekimleri haricinde kamera performansı iyidir.Nexus 4 'ün genel olan kronik sorunları ısınma ve ekranın ilk alındığında sarı ton olarak çıkmasıdır.Bunları da göz önüne alacak olursak Nexus 4 1200 TL'lik bütçede alınabilecek en iyi cihazdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nexus 5 tanıtılır yakında.
  • Bence optimus G al eğer güncellemeyi önemsemiyorsan ama farklı bir seçenek sunacak olursak bana göre harika bir telefon olan note 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender0898

ısınma derken? ne sakıncası olabilirki?

bu arada bu paraya güzel başka bir telefon bulabilirmiyim?

Nexusta 39 derecede otomatik olarak cpu hızı tedbır amaclı duser yanı cıhazın performansı duser spde ıse 44 derecede bıle cıhazı sıkır sıkır kullanmaya devam edersın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.