Şimdi Ara

1200 tl sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopum haşat olduktan sonra yeni bilgisayar alma kararı verdim 1200 tl bütçem var monitör içinde olacak Visual Studio Visual Basic 3d max photoshop cc için kullanacağım şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

Arkadaşlar merhaba

laptopum haşat olduktan sonra yeni bilgisayar alma kararı verdim 1200 tl bütçem var monitör içinde olacak Visual Studio Visual Basic 3d max photoshop cc için kullanacağım şimdiden teşekkürler

MSI 970A-G43 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB 32nm İşlemci
    CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 1.5v (Tek Modül) Ram (Sonradan 4gb daha eklersin)
    ZOTAC GTX650 GDDR5 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı (PS yazılım desteği için Nvidia kart öneririm)
    TOSHIBA 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA (12v 385w Psu)
    +
    AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR DVI

Bütçene +100 TL daha eklersen Vatan'dan %30 indirimli kampanyada, bu tür bir sistem alabilirsin.

Anakart, işlemci ve kasayı çok düşürmek istemedim, sonuçta uzun süre kullanılıyorlar, ileriye dönük olması açısından bu ürünleri yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Arkadaşlar merhaba

MSI 970A-G43 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB 32nm İşlemci
    CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 1.5v (Tek Modül) Ram (Sonradan 4gb daha eklersin)
    ZOTAC GTX650 GDDR5 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı (PS yazılım desteği için Nvidia kart öneririm)
    TOSHIBA 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA (12v 385w Psu)
    +
    AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR DVI

Bütçene +100 TL daha eklersen Vatan'dan %30 indirimli kampanyada, bu tür bir sistem alabilirsin.

Anakart, işlemci ve kasayı çok düşürmek istemedim, sonuçta uzun süre kullanılıyorlar, ileriye dönük olması açısından bu ürünleri yazdım.

çok teşekkürler
    200 daha arttırıp daha büyük bi monitör alabilirmiyiz peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 23-24" kampanyalı ürün alınabilir, Aoc ve Asus'ta uygun ürünler oluyor Vatan ve n11.com'da
  • quote:

23-24" kampanyalı ürün alınabilir, Aoc ve Asus'ta uygun ürünler oluyor Vatan ve n11.com'da

çok teşekkürler abi ben hiç uğraşmadan sipariş vereyim acil sistem lazım çünkü
    bişey daha soracağım en uygun fiyatlı windows 8 pro x64 nerden alınır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

23-24" kampanyalı ürün alınabilir, Aoc ve Asus'ta uygun ürünler oluyor Vatan ve n11.com'da

32bit 190 TL Vatan'da ancak 64bit'leri oldukça pahalı...
  • quote:

quote:

quote:

32bit 190 TL Vatan'da ancak 64bit'leri oldukça pahalı...

Paraya kıycaz artık tekrardan teşekkürler hocam

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Sistem geldi hocam eline sağlık

• Vatan , n11 falan bi baksan.
  • Bişeyi yanlış yaptım heralde ram'lerin olduğu yerden hafif duman geldi hemen fişi çektim bilen birine götüreyim ben en iyisi İnşallah bozulmamıştır

• quote:

Bişeyi yanlış yaptım heralde ram'lerin olduğu yerden hafif duman geldi hemen fişi çektim bilen birine götüreyim ben en iyisi İnşallah bozulmamıştır

Nasıl başardınız:) duman geldiyse ram gitmiştir geçmiş olsun.Yanma olmuş sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: har3

quote:

Bişeyi yanlış yaptım heralde ram'lerin olduğu yerden hafif duman geldi hemen fişi çektim bilen birine götüreyim ben en iyisi İnşallah bozulmamıştır

Nasıl başardınız:) duman geldiyse ram gitmiştir geçmiş olsun.Yanma olmuş sonuçta

Saolun hocAm kötü oldu bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.