Şimdi Ara

1200 TL ye Kulaklik enai.gif (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçmalıyorsunuz. bence en yakın zamanda bir teknoloji fuarına gidip deneyin o kulaklıkları bakalım daha önce öyle bir deneyim yaşamışmısınız...
  • Ne zaman gökten 1200 TL yağar o zaman alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

İNSAN KULAĞI 20HZ İLE 20KHZ ARALIĞINI DUYAR

İnsanlar için yapılmamış demekki

Şaka bir yana 20 HZ den altı duyulmaz ama hissedilir. 5 Hz verebilen subwooferlar var. Bunu filmdeki ses efektlerine dikkat ederseniz anlarsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZartarxiS

saçmalıyorsunuz. bence en yakın zamanda bir teknoloji fuarına gidip deneyin o kulaklıkları bakalım daha önce öyle bir deneyim yaşamışmısınız...

Valla adriana limayla da bi deneyim yaşamadım ama 1200 ytl hacı akıl var mantık var
  • Beyler anlamadığınız şey bu DJ kulaklığı. Oyun kulaklıklarında da önce ses aralığına vs. bakılır. Ne kadar yüksek aralık o kadar iyi. Bu kulaklıkla siz ortamı yarasa gibi görürsünüz gözünüz kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 18 Haziran 2009; 23:17:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

İNSAN KULAĞI 20HZ İLE 20KHZ ARALIĞINI DUYAR

İnsanlar için yapılmamış demekki

Şaka bir yana 20 HZ den altı duyulmaz ama hissedilir. 5 Hz verebilen subwooferlar var. Bunu filmdeki ses efektlerine dikkat ederseniz anlarsınız.

duyamadığım bir sesi nasıl hissetcem ve ne işe yarayacak bu konunun aslını öğrenebileceğim bir kaynak biliyor musunuz?

• Lebron James'de bundan var beyler ( Ciddiyim )
  • Sennheiser
    Alan memnun satan memnun...Enayilikle ne alakası var.Dünyanın en kaliteli kulaklık markalarından biri.
  • Bu kulaklıkları DJ Tiesto'dan başkası almaz
  • SENNHEISER kullanmayanlar bosuna yorum yapıp kendini yormasın

bu marka ödenilen paranın karsılıgını tamamıyla veriyor...
  • Kulaklığa bu parayı verirsem işime yaramaz. Çünkü kasada para elimden çıktığı anda kalp krizi geçiririm. İsterse bundan daha kaliteli kulaklık olmasın bir kulaklık için çok yüksek fiyat..
  • Yarasa gibi.
  • Ne kadar para o kadar köfte her aletin böyle profesyonel çeşitleri var ihtiyacı olan alır ama 10 tl lik kulaklıkla dolaşıp müzik dinliyorum demeyin bunları takıp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Az önce bir arkadaş ucuza aldım diye konu açmıştı. Kıskandığından böyle bir konu açtın. Pahalıysa pahalı alanlar var...
    http://forum.donanimhaber.com/m_32453698/tm.htm

Evet haklısın hasedimden catır catır catlıyor patır patır patlıyorum ne demessin 1200 tl vermiş gitmiş adam kullakliga 1200 tl

• quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Ne kadar para o kadar köfte her aletin böyle profesyonel çeşitleri var ihtiyacı olan alır ama 10 tl lik kulaklıkla dolaşıp müzik dinliyorum demeyin bunları takıp.

Bende zaten yolun ortasında giderken 65 tl lik creative imi takıcaktım.. takoz gibi kafamda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZartarxiS

saçmalıyorsunuz. bence en yakın zamanda bir teknoloji fuarına gidip deneyin o kulaklıkları bakalım daha önce öyle bir deneyim yaşamışmısınız...

++++++++++++++
  • PC net dergisi inceleme bölümünde vardı bu kulaklık...O parayı verebilecek olana sizce girer mi???*
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

dostum 1000tl'ye de araba var. 1000000..... Tl'ye de...

sen gidip bi sakıza 100TL verirmisin?

Elma ile armutu karşılaştıranı gördükte,sakız ile kulaklık karşılaştırması bunun had safhası sanırım.

Profesyonel stüdyo kulaklığıdır,10hz-40Khz frekans aralığı var,koskoca Z5500 bile 20hz'in altına inemiyor,onun da fiyatı 700 lira.

Bu da güçlü bir ses sisteminin kulaklık hali,alan alır istemeyen 2 liraya kulaklık alır kırtasiyeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 18 Haziran 2009; 23:32:31 >

• Vay Enayi
  • 1200tl ye yeni kulak diktiririm kafama be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.