Şimdi Ara

1200 TL ye Kulaklik enai.gif (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş yere bu kadar pahalı yapmazlar Bir özelliği vardır da ondan.
  • Ya amma saçma yorumlar var. Alan arkadaş güle güle kullansın. Ya her keseye göre kulaklık var kimi 1 lira kimi 1200 hatta daha pahalı da vardır eminim. Her insan ihtiyacına göre alır. Aynen araba dünyası gibi üç beş bine serçe de var Bugatti de. Adamın parası varsa istediğini alır. Şahin de sedan Mybach da. Her ikiside 4 kapılı sedan gitmek istediğin yere götürür demek gibi bir şey.
  • siz bi sennheiser dinleyin sonra konuşun bence dünyanın en iyisi ama ürün yelpazesi bakımından herşeye uygun seçenekleri var imkanım olsa hemen alırım mp3 dinliyorum bende ama flac gbi formatlar dinlemek isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

DJ kulaklığı işte niye anlamak istemiyorsunuz ki. Bu limewire'den uyduruk mp3 indirip dinlemek için değil. O amaçla alınmışsa o zaman enayilik olur işte...

Bunun üstüne yazılabilecek birşey yok

Ama ondan alıntı yapıp üstüne bişey yazmışsın.Ne iş ?

• walla ben bin iki yüz tele veremem bende razer megalodon var yetiyo Razerin elini öpecek herkes eniyiş kulaklıklardan biri bence ve bin iki yüz tele verecek şahıs bide bunuda denesin derim
  • Trance müzik için ideal
  • Yav marka dünya devi neyin tartışmasını yapıyor sunuz?

O kulaklık Dj ve prof. kişiler içinidir, mixere taktığın zaman iki tarafa sesi ayırma üzelliğinden tut da, kristal müzik kalitesine kadar var oğlu var... Teknolojinin getirileri kadar, insanın cebinden götürüleri de olacak. Bence çok normal kulaklık için o fiyat.
  • Bilmediğiniz bir şey hakkında bu kadar bilmiş konuşmayın.

Prodüksiyon işiyle ilgilenenler bunlara hiç düşünmeden bu paraları verirler çünkü istedikleri flat bir ses duymak, vede bunlar tam istedikleri sesleri abartmadan verebilen aletler.

2500tl civarı Tıkla

1000tl civarı hemde kulakiçi kulaklık hayatta bu para etmez dimi, Tıkla.

Dağılın şimdi.

• Ne saçma yorumlar!! O kulaklık senin işine yaramaz zaten merak etme, profesyonel müzikle uğraşanlar için tasarlanmış bu ürün ve her kuruşunada değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Beyler anlamadığınız şey bu DJ kulaklığı. Oyun kulaklıklarında da önce ses aralığına vs. bakılır. Ne kadar yüksek aralık o kadar iyi. Bu kulaklıkla siz ortamı yarasa gibi görürsünüz gözünüz kapalı.

Arkadaşımın abisi DJ idi, 600 - 800 Lira arası Pioneer kulaklık var(dı) yanlışlıkla üstüne oturdum kırıldı. 100 lira borcu vardı zaten, paramı ödememişti, bende kulaklığın parasını ödemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 30 Eylül 2010; 14:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

İNSAN KULAĞI 20HZ İLE 20KHZ ARALIĞINI DUYAR

Evet okadar duyar, ama bu kulaklık alfa dalgaları yayabiliyor genelde subminal kayıtlar dinlenirken en iyi performansı sağlayacak kulaklık budur. Alfa dalgası 8-12HZ arası oluşur, beynin öğrenme, kavrama ve konsantrasyon gücünü %23 lere kadar yükseltebilir. Bilimsel açıdan kanıtlanmıştı. Sen sesi duaymasan bile kulaktaki algılayıcı algılıyor ve beyne gerekli titreşimleri gönderiyor. Largo müzikler bu yüzden tavsiye edilir(10Hz aralıkta dalga yaydığı için) 6 vuruşluydu sanırım.
  • sevişmek bir dakika kulaklık bir ömür.
  • Konu hortlamış.
    Bu tür açık kulaklıkları deneyenler bir daha normal kulakiçi cihazlara dönmezler. Bir kez o kayıpsız, berrak sesi duydunuzmu bırakamazsınız. Evde müzik sistemi ve bilgisayarda HD 201 - HD 555 kullanıyorum. Dışarıya çıkarkende, flac çalabilen e100 ile MX 560 kullanıyorum. Sennheiser güzel markadır vesselam...
    Seviyorum Alman kalitesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 30 Eylül 2010; 15:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Zlatan.

quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

İNSAN KULAĞI 20HZ İLE 20KHZ ARALIĞINI DUYAR

onu diyorum bende işte.bu kulaklık 40 khz'e kadar ses verebiliyor.teknoloji büyük.fiyatın yüksek olması doğaldır.ama tabi gereksiz 20khzden sonrası

Duyamıycaamız bi sesi veren kulaklık ne işimize yarar hacı

bi işe yarıyordurki yapmışlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.