Şimdi Ara

1200 TL ye Kulaklik enai.gif (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

dostum 1000tl'ye de araba var. 1000000..... Tl'ye de...

sen gidip bi sakıza 100TL verirmisin?

Elma ile armutu karşılaştıranı gördükte,sakız ile kulaklık karşılaştırması bunun had safhası sanırım.

Profesyonel stüdyo kulaklığıdır,10hz-40Khz frekans aralığı var,koskoca Z5500 bile 20hz'in altına inemiyor,onun da fiyatı 700 lira.

Bu da güçlü bir ses sisteminin kulaklık hali,alan alır istemeyen 2 liraya kulaklık alır kırtasiyeden.

kiloverecegim ben alirsin yada alamassin demiyorum ama düşün bi bunlar para tuzagından başka birşey değil

• Parası olmayan gidipte 1200 ytl vermez tabi ki, cebine ve ses kalitesine güvenen verir bu parayı. Abartmaya gerek yok. Senheiser markasını duymayanlar çok bu arada. Sadece konudışı bölümünde takılmayın, gidip biraz kulaklık ve aksesuar bölümelrine biraz göz gezdirin.http://forum.donanimhaber.com/forumid_419/tt.htm
  • hocam sadece kulaklık değil olay ben alsam da zaten kulaklar o kadar iyi değil. bir de bu tip buyuk kulaklıklardan nefret ediyorum, yoksa kalite ses için verilir bu para. ayrıca keşke bi pazarlık yapmayı deneseydin bazen gaza gelip daha da iniyorlar fiyatı. her halükarda hayırlı olsun güle güle kullan.
  • ben bu kulaklığı göztepedeki optimum alışveriş merkezindeki mediamarket'te kullandım , iphone bağlayarak denedim ama çok güçlü yani kuvvetli bir ses elde edemedim belkide mp3 olunca zevki çıkmıo sanırım ;)
  • ORITE CD-760MW KULAKLIK
    15 TL

1200 TL ye Kulaklik enai.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 18 Haziran 2009; 23:52:34 >

• Amuda kalkıyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3ntativ3

Amuda kalkıyo mu

ooo ayipsin parande bile atabiliyor
  • İhtiyaçlar hiyerarşisinde en üst basamak kendini gerçekleştirmek vardır. Buna jet alma, yazlık alma gibi şeyler diyebiliriz. Tabi bu kulaklığıda almak o basamağa dahildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiveForSpeed

1200tl ye yeni kulak diktiririm kafama be

• quote:

Orjinalden alıntı: kenex

İhtiyaçlar hiyerarşisinde en üst basamak kendini gerçekleştirmek vardır. Buna jet alma, yazlık alma gibi şeyler diyebiliriz. Tabi bu kulaklığıda almak o basamağa dahildir.

Anlamıyor musunuz? Bunu tak sen dünyadan soyutlanırsın. DJ'ler boşuna böyle kulaklık almıyor. O kadar çığlık arasında müzikle yaşıyorlar.
  • Buna 1200 vericeğime 200'e SteelSeries 5H V2 alırım,üstü de bana kalır daha iyi .

Gamer Headset USB
    Türkiyede ve dünyada oyuncular tarafından en çok tercih edilen özellikle progamerlar için üretilmiş profesyonel oyun kulaklığı.

SteelSeries 5H v2 USB Ses kartlı 7.1 Surround Kulaklık

Türkiyede ve dünyada oyuncular tarafından en çok tercih edilen özellikle progamerlar için üretilmiş profesyonel oyun kulaklığı.

- Frekans cevabı: 16 - 28.000 Hz

- Empedans: 40 Ohm

- SPL@ 1kHz, 1 Vrms: 110 dB

- Kablo uzunluğu: 1,0 + 2,0 = 3,0 m (9,8 ft.)

- Bağlantılar: 3,5 mm

Mikrofon

- Frekans cevabı: 75 - 16.000 Hz

- Pick up pattern: Uni-directional

- Hassasiyet: -38 dB

- Empedans: 2K Ohm

Ses kartı

- USB: 2.0

- Surround ses: Virtual 7.1

- Ekolayzer: 12 kanal

- Jack: 2 x 3,5 mm (USB cable dahil)

- İşletim sistemi: Win XP/Vista/Win 2000/Win 98/Win ME/Mac OS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxie_A7X -- 19 Haziran 2009; 0:12:57 >

• Bazı arkadaşlar gerçekten saçma yorumlar yazmışlar.

Her işin bir adabı usulü vardır.Senin işine 10tl lik kulaklık görür bazısının işini 1000 tl lik.Demekki oda başka iş için yapılmış.
    Bi arkadaş yorum yazmış 10.000tl yede araba var 100.000 tl yede buda o hesap.

Not:Evde geceleri bende kulaklık kullanıyorum markasıda "labsic" teknosadan 4.99 tl ye almıştım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:5:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygın_91

quote:

Orjinalden alıntı: oguzozan

$10.000

Dostum ben yazdım zaten Sennheiser Orpheus diye ama fiyat yanlış
    27.999 dolar

evet yanlış yazmışım 10.000 euro yazacaktım 28.000 dolarsa sandığımdanda pahalıymış

• Profesyonel bir alet zaten, son kullanıcı için değil, yine alan alır, kendi bilir.
  • buradakilerin geneli 300 liraya 2.el ipod alan insan oldukları için (bknz : kendim) o parayada kulaklık tabiiki saçma geliyor insana.. ama eminim müzikle uğraşanlardan ona o parayı verecek profesyoneller vardır
  • bana giren olmadıktan sonra isterse 10 bin tl olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

dostum 1000tl'ye de araba var. 1000000..... Tl'ye de...

sen gidip bi sakıza 100TL verirmisin?

Sakızda Ömür Boyu Çiğneme özelliği
    Erimeme ve şekerinin bitmemesi çiğnemekten sıkılınca ağızda yok olması canımız isteyince geri gelmesi gibi özellikler olursa veririm.
  •  1200 TL ye Kulaklik enai.gif

gizemli dijey'de varmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.