Şimdi Ara

1200 TL ye Kulaklik enai.gif (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kulaklık şöyle bi hayvanlığa sahip.

gidiyosunuz bi otobüs yolculuğunda. kulaklığınızla bişeyler dinliyosunuz. yanınızda arkadaşınız var. o arkadaşınız konuştuğunda onun sesini ön plana çıkartıp diğer sesleri (motor sesi, su sesi, para sesi, kadın sesi..) ( çelişki oldu lan) (kadın derken, anlayın işte, hayvanlık yani..) sıfıra indiriyor. anlatabildim mi ?
  • yazık vallaha sennheiser gibi bir kulaklık devini bile alaya alabiliyorsunuz bu arada bi tarz kulaklıklar dj kulaklığıdır sesi temiz ve net bir şekilde verirler her türlü midi tizi rahat duyumak için gidipte 10 ytl ye alınan dandirik kojitsu marka kulaklar 650 nin değil sokağından evreninden bile geçemez
  • Onla müzik dinlemek vardı be off
  • Hayatında adam gibi müzik dinlememiş adamlara neyi anlatmaya çalışıyorsunuz. Adama diyorsunuz DJ kulaklığı adam DJ ne yapar biliyor mu işin birde o kısmı var. Kulaklığın kalitesini parasını sonuna kadar hakettiğini bilen biliyor zaten...
  • Param olsa ilk alacaklarımdandır... Cebit'de denemiştim. Tabi alıp mp3 dinlemekle olmuyor millet. Açın bakalım o kulaklığı kafanıza takıp bir dts veya flac.
  • kristal netliğinde ses verebiliyorsa ve sizde bu işten para kazanıyorsanız tabiki alacaksınız.....onun dışında gereksiz bir alet, tüketici için....tüketim yaparken, hizmet üretimi yaparsan alırsın ancak o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 19 Haziran 2009; 4:06:36 >
  • Müzikten ve kulaklıktan anlamadığın için insanlara enayi demen doğal.
  • Enayi olan onu alan değil sensin bence. İnternet cafesine almıyor dimi onu adam..
  • bunu arkadasım alsın o dakka doverim kulakligida ben kullanırım dovdukten sonra kullanıcak halı kalmıcagından . 1200 tl param olsa alirim ama
  • asıl enayi bunu alamayandır. alan adamın parası var da alıyor, hem çok kaliteli müzik dinliyor, hem de hala zengin. alamayan ne müzik dinleyebiliyor, ne de parası var. param olsa alırdım. müzikte kalite çok önemlidir benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

İhtiyaçlar hiyerarşisinde en üst basamak kendini gerçekleştirmek vardır. Buna jet alma, yazlık alma gibi şeyler diyebiliriz. Tabi bu kulaklığıda almak o basamağa dahildir.

Anlamıyor musunuz? Bunu tak sen dünyadan soyutlanırsın. DJ'ler boşuna böyle kulaklık almıyor. O kadar çığlık arasında müzikle yaşıyorlar.

Dostum mesajımdan nasıl bir "sitem" yarıgısı çıkardın bilmiyorum ama şunu açıklığa getireyim. Mesajda alanlar enayidir, yada almayanlar enayidir gibi bir tanımlama yok. Sadece gelir düzeyi yükseldikçe, ve daha önceki ihtiyaçlar giderildikten sonra bu kulaklığında ihtiyaçlar listesine girdiğini belirttim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZartarxiS

saçmalıyorsunuz. bence en yakın zamanda bir teknoloji fuarına gidip deneyin o kulaklıkları bakalım daha önce öyle bir deneyim yaşamışmısınız...

+92
  • Paran varsa, Ondan daha önemli olan ihtiyaçlarıda karşılamışsan neden almayasın ki

Tabi alan adam bunu dandirik mp3 leri dinlemek için almaz. Aldıysa parasına yazık eder o ayrı konu.
    Daha bunun adam gibi ses kartı kulaklık amfisi adam gibi Ses bulması var. Bunları da karşılayabilecek gücü varsa.

Bilgisayara takıp internetten indirilen uyduruk mp3 lerle dinleyen insan
    tabi anlamaz aradaki farkı...
  • Senin kulağın,bu kulaklığın kalitesini anlamayacak kadar iyi değilse Sennheiser ne yapsın ?

Ekleme:Sen internetten Flac,Alac indirenlerde enayi diyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 19 Haziran 2009; 8:54:50 >
  • Her işin profesyonel ekipmanları pahalıdır.
    Fotoğraf makinalarında 20-30.000 liralara rahatça çıkabilirsiniz ekipman için.
    Bu durumda anladığım kadarıyla tam profesyonel bir kulaklık fiyatı..

Değermi, değmezmi onu işin uzmanları söylemeli..
  • Ünlü Rapçi ve Aftermath Music'in kurucusu Dr.Dre'nin güzel bir yorumu;

"People aren't hearing all the music.Artists and producers work hard in the studio perfecting their sound.But people can't really hear it with normal headphones.Most headphones can't handle the bass,the detail,the dynamics.Bottom line the music doesn't move you.."
  • Arkadaşlar benden size tavsiye çok kaliteli kulaklı almayın...ÇÜnkü çok derin bassları rahatlıkla verebiliyor bu şeyler...Derin bass demek kulak zarının ..... bellemek demek....düşünün kulaklıktan bir kaç cm ötedeki zarınızın ne hale geleceğini.....mesela 10 hz bence çok..bu kadar alçak frekansa gerek yok...ama şu da varki apartmanda yaşayanlar için bu şeyler ilaç gibi geliyor müzikseverlere...
  • O kulaklıkları pro dj ler kullanıyor dicey apaache tipliler değil
    O adamlar nasıl duyuyor o kadar çığlık bağarışmanın arasında müziği yadanasıl öne çıkarıyorlar duyacaları sesi bu makinelerinde bu özelliği var
    Eniştemin discosunda beni de dj in yanına götürmüşlerdi o tip bir kulaklığı vardı 3 ay para biriktirip aldım demişti öyle bir deneyim ben hala yaşamadım
  • DJ kulaklığı işte niye anlamak istemiyorsunuz ki. Bu limewire'den uyduruk mp3 indirip dinlemek için değil. O amaçla alınmışsa o zaman enayilik olur işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

DJ kulaklığı işte niye anlamak istemiyorsunuz ki. Bu limewire'den uyduruk mp3 indirip dinlemek için değil. O amaçla alınmışsa o zaman enayilik olur işte...

Bunun üstüne yazılabilecek birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.