Şimdi Ara

1200tl civarı sistem (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımda güzel güzel müzik dinlemeye karar verdim ve polo 9n ime ana ünite + komponent + kabinli woofer ve bunlara uygun anfi almam lazım
    bu konularda pek bir bilgim yok daha yolun başındayım ve bir iki haftadır araştırdım ettim beynim patladı patlayacak. Deneyimli bilgili arkadaslar
    dan yardım istiyorum.ilgilenirseniz cok sevinirim.

Şimdi gelelim sormak istediklerime
    Araç 2004 polo => kapılar 16 cm galiba
    ANA ünitemi belirledim pioneer 7250 büyük ihtimal tabi 8350 gelirse ayrı

araştırmalarım sonucunda hertz hsk165 serisi , kicker ks650 serisi , jbl power serisi nasıldır beklentilerimi karsılar mı
    Secim hangi yönde olmalı arabada pop,yabancı pop , rb hiphop yane disko tarzı guzel bas versin yuksek seste net ve bozma yapmasını istemiyorum

satıcılar jbl çin malı diyor işe yaramaz diyor power serisi hakikaten öylemidir

anfi secimlerim arasında ise
    hsk 165 olursa jbl px300 veya kicker zx650
    kicker ks veya jbl power serisi komponet alırsa jbl 1004 anfi dusunuyorum

beni lütfen bu komponent işinden cıkarın bütcem 1200 civarı asagı yukarı
    hsk 165 leri 280tl fiyat aldım
    kicker zx650 400tl
    jbl 1004 300tl
    jbl px300 400lü birseyler di sanırsam
    pioneer 7250 300tl

kicker ks ve jbl power serisi daha ucuz

dediğim gibi pop rbhiphop disko havasında güclü ve net ses istiyorum yardımlarınız içi şimdide tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 17 Şubat 2011; 16:57:26 >

• Öncelikle teyp olarak 8350 olabilir fakat 7250 tavsiye etmem çok kullanışlı bir teyp değil ve fiyatına göre eksik kalıyo comp gelincede Kenwood öneririm KFC-S703 serisi olabilir veya JBL GTO-6508C serisi olabilir .Sub olarak JBL olabilir fakat sert bass seviyorsanız.Oda GT5-15 38cm olabilir.Amfiye gelecek olursakda Sound Magus C90 veya X1502 olabilir.
  • sagolun cevap verdignz için fakat giriş seviyesi ürün degilde biraz daha üst seri istiyorum aldım mı tam olsun bir daha degiştirmeyeyim diyorum.
    Memnun kalacagım iyi komponentler hangileri olabilir. Daha önce herhangi bir ses sistemim olmadı onun için hangi seti alırsam muhakkak daha güzel olacaktır. bu aralar hertz dusunuyorum herkes olumlu yorumlara sahip kullananlar memnun .

Sizce hertz in esk165 serisi 2 takım artı 5 kanal anfi mi yoksa
    hertz hsk165 serisi 1 takım artı 4kanal anfimi almalıyım

esk ile hsk arasında ses netliği kalitesi bas vurusu arasında cok fark var mıdır yane 16cm esk165 alsam polonun stock ses sisteminden
    sonra mutlu eder mi yoksa hsk165 lerime yonelmeliyim
  • tabi zaman var 1 ay vakit var daha oldu mu güzel olsun tercihler degişebilir . ilk komponentleri belirlemek önemli , daha sonra anfi daha sonra uygun
    bir bas sanırım 1200 civarlarına güzel bir sistem toplanır. dediğim tercihler kullanan duyan inceleyen olupta örüşlerini belirtirse sewinirim
  • Dün aksam media marktaydım magnat perfection 213 komponentleri dinledim hosuma gitti . orda jbl kenwood komponentlerde vardı magnat sesi hosuma gitti . Dogubanka gittiğimde bir satıcı cok ovmustu onda new edge , selection serileri vardı . prof ile yarı profmus. Media marktaki magnat 13 cm di.Şimdi
    aekadaslar ben ne yapmalıyım hertz mi magnat mı secmeliyim .

Madem begendin git al derseniz ggidiyorda set yapmıslar 550tl perfection 216 x magnat 1000w(300rms) orjinal kabinli bas x magnat anfi ( 50rmsx4galiba)
    bende istiyorum ki aldın mı iyisi olsun arabayıda ikide bir sokme işine girmeyeyim.

Perfectiom216 mm ta bunun 13 cm gayet iyiydi hosuma gitmişti

Principle 2 way compo system
    Power Handling 80 / 320 watts
    Impedance 4 ohms
    Frequency response 40 - 26000 Hz
    Crossover Frequencies 3800 Hz
    Sound pressure level 90 dB
    DIN-Diameter 165 mm (6,5") woofer
    13 mm (0,5") tweeter
    Outer diameter 175 mm
    Cutting Out 143 mm
    Mounting depth 45 mm
    Mouting height 20 mm
    Cone material Woofer: coated cellulose
    Tweeter: Titanium coated polycarbonate

SELECTİON 216 dogubanktaki satıcının ovdugu ürün adamda guzel cihazlar var magnat orjınal kabinlileri mevcut

6.5"/16.5cm
    2-way component system
    480 WATT MAX.
    • Power: 120W RMS
    • Frequency range: 34Hz - 28kHz
    • SPL: 91dB(SPL)
    • Impedance: 4ohms
    • Mounting depth: 6.0cm

şimdi önemli soruya geliyorum ona göre tercihlerimi yapıcam
    hertz esk165 ile magnat perfection 216
    hertx hsk165 ile magnat selection 216

secim hangi yonde olmalı daha önce hiç ses sistemim olmadı araba stock halinde ve perfection ın 13 cm sesi kalitesi hosuma gitti.
    bu ikilileri kıyaslayabilecek , kullanmakta sesini duyanlardan yorum bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 18 Şubat 2011; 6:11:00 >

• yardımcı olacak kimse yok mu
  • sagolun ilgilendiğinz için ana ünitem kesinleşti pioneer 8350 modeli . Gelelim komponentlere dediğiiz vibe 6 komponentler güzel ürün ama dinlemedim
    ses kalitesini nasıldır basları güzelmiş. berraklık olarakta iyi . hemde magnat selection 216 dan daha ucuz

sizce vibe black air 6 mı magnat selection 216 mı hertz hsk 165 mi hangisi dogru tercih olur .
    komponentlere ayırabileceğim 200-280 tl arası bu ürünler bu aralıkta

anfide ise audiosystem pahalı gibi geldi verebileciğim max. 300 tl civarları max400 (anfi tercihlerim jbl1004 px300 kickerzx650 ve macustic 4125 )
    bü yüzden de dediğniz macustic 4125 anfi uygun fiyatlı kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum dediğim anfileri yorumlarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 22 Şubat 2011; 15:54:54 >
  • Bu satıcıda uygun fiyatlı istediğiniz ürünleri bulabilirsiniz, sanırım siz de istanbul dansınız.
    Kendisinden alış-verişim oldu birkaç defa.
    Ücreti direk hesabına yolladım, site komisyonunu düştük.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-deh-8350sd-cd-mp3-usb-oto-teyp-43032346/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Bu satıcıda uygun fiyatlı istediğiniz ürünleri bulabilirsiniz, sanırım siz de istanbul dansınız.
    Kendisinden alış-verişim oldu birkaç defa.
    Ücreti direk hesabına yolladım, site komisyonunu düştük.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-deh-8350sd-cd-mp3-usb-oto-teyp-43032346/detay

sagolun o işi hallettim :) 300 liraya aldım gg den .

biraz uygun fiyatlı ve verim alınabilecek ürünlere yönelmekteyim su an hsk165 alırsak anfide daha pahalı olacak herhaliyle bu yüzden seceneklerden cıkaryorum kicker zx650 yi de

daha uygun olarak jbl 1004 modelinde karar kıldım arastırdım fiyatıa göre guzel ürün iç yapısı falan guzel 3x25 amper sigorta kullanmıslar.
    14.4v 100rms x 4 veriyor yani 12v ta 80 85 w rms verir diye tahmin ediyorum

sizce secimim güzelmi mustanggt39 bu arada forumu epey bi okudum forumda paylasımda bulunan bilgili kişilerden birisiniz benim konumada el attıgınız için sevindim.Evet bende istanbuldayım secenek çok satıcı çok artı satıcıya gidince kafa karıstırıyorlar.Burda sistemi tamamlayıp bunları bunları istiyorum diyeceğim.

• Aldğım teyp geldi ve bağlattım araçtada çok hoş durdu.Eskisine göre ses seviyesi ve kalitesi arttı arkadaslar.
  • zx650.4 den vazgecıldıyse gto 1004 uygun olur comp olarak da yıne uygun bısey olacaksa kıcker ds comp lardan alabılırsnız 100 lırea cıvarı.65 lıraya alan bıle duymustum bıraz daha kalıte olsun dersenız ınfnıty reference olabılır.teybınız guzel ama acaba cıkıs gucler kac volt 2v 3v 4v 5v ? ayrıca resım vıdeo paylasımında bulunursanız sevınırz.
  • Şu an için bir süre ertelendi (vergisi , muayene harcı üst üste geldi)ama ben araştırmaları yapıcam artık napalım . ben bu iki ay içinde araştırmalarımı yazcam hem daha çok sistem deneme şansım olur :)

Teyibe gelince 4v çıkışı var 3 tane . Özelikleri hoşuma gitti eski premier teypten sonra su an evrim geçirmiş gibi oldu.Fotoları en kısa zamanda ekliyecegim

Bu arada geçen kenwood s703 komponetleri dinledim gerçekten çok hoş . Daha sonra dükkanın tekinde hertz esk165 leri dinledim. İkiside güzel ama
    esk165 almazdım heralde .kewoood tonu tınısı daha çok hoşuma gitti . hertz esk165lerde gerçekten sesi net veriyor . Araştıcam edip bulucam bana
    kulagıma en güzel geleni keseme en uygun olanı alıcam.

Daha yeni başladım bu işlere dinlediğim komponentleri yazmak istiyorum ve karşılaştırıyoru

1) Kenwood s703 yüksek seste bozulma olmuyor , basları güzel vuruyor
    2) Hertz esk165 ses netliği güzel fakat basları zayıf kenwooda göre
    3) Magnat profection216 bence kaliteli bir komponent sesi basları ve netliği iyi derecede ama daha ilk defa sistem yapacakları memnun eder. Yukarıdaki ürünleri dinledikten sonra tercihim olamaz.
    4) JBL 6508 C Fiyat uygun sesi çok çıkıyor ama netlik adına ses kalitesi adına birşey yok

Bu ürünlerin fiyatları max 200 tl olan kompoentlerdir .

Dinlemek istediğim komponentler ise
    Magnat selection 216 ( en çok bunu merak ediyorum kesinlikle bulcam dinleiem )
    Mtx black thunder blk 625 ( bir dükkan sahibi önermişti kaliteli birşeye benziyor )
    infinity 6530 ( hemen hemen her satıcıda var jbl gibi ama kalitesi nasıl ? )

Aşagı yukarı böyle önerilere açığım arkadaşlar.

• Gayet ıyı bır secım olmus oyleyse 4v gercekten ıyı bır deger ve ayrıca buyuk oneme sahıp.Pek aceleye gerek yo zaten agır agır alaın tam alın en ıyısı.tamam bakalm beklıyoruz resımlerı :) kenwood u ben de comp olarak begenıyorum ama bence ıyı bass vuruyor demıssınız comp bass ıcın degıldır ses ıcındrı(woofer lı olacak bır sistemde ) bu yuzden bunu bence goz onunde bulundurmayın.gucunuz uygun olursa helıx dınleyın derım bana gore bu ıste usta.magnat da helıx de alman malı magnat da fena degıldır.zaten arastıma yaptıkca pek cok seyın farkına varıyorsunuz.
  • aceleye dediğiniz gibi gerek yok tesisat bütçesini gün itibariyle erittik :( olsun yine birikir...

yeni teybimden fotolar

• eskisinden bayagı güzel oldu

• ses özelikkleri ayrıntılı bana göre ayrıntılı
    buda yakın çekim foto

• teybiniz hayırlı olsun. hoş duruyor.sayfayı dikkatle takip ediyorum.sanırım sizin hoperlör kararınız benim kararım da olucak aynı zamanda.bende 350liraya kadar bi çift bakıyorum.ama hala karar vermiş değilim.bu işten pekte anladıgım söylenemez açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_haydar_tr

teybiniz hayırlı olsun. hoş duruyor.sayfayı dikkatle takip ediyorum.sanırım sizin hoperlör kararınız benim kararım da olucak aynı zamanda.bende 350liraya kadar bi çift bakıyorum.ama hala karar vermiş değilim.bu işten pekte anladıgım söylenemez açıkçası

cok saolun benim seçimim belli gibi kenwoods703 gerçekten kaliteli bilgi sahibi birisi önerdi giittim hakkikaten öyle ama beni beklerseniz yaza kadar bekleyebilirsiniz :) dediğim gibi bütçe olayları ama siz siz olun sakın satıcıların gazına gelip almayın arastırın gidin satıcıya bunu bunu istiyorum var mı elinde
    var yoksa sizin dediğniz ürünleri kotuler yada elindekilerinin de aynı kalitede oldugunu söyler..cok az insan dogruyu söylüyor maalesef :(

Bir de size önerim hoporlor gibi ürünlerde kesinlikle gitgidiyor daha ucuz tabikide indirim kuponu olunca arasıra veriyorlar yüzde on gibi kovalıyacasknız
    hem paranızı geri de alabiliyorsunuz ürün geldikten üç gün içerisinde farklı gelebilir bozuk gelebilir..iptal çekiyorsunuz paranız iade.

dogubankta ucuz ama piyasası gittigidiyora göre daha pahalı sıkı pazarlık yaparım derseniz o ayrı birde aksam kapanma vakitleri fiyattlarda gözle görülür bir indirim yapıyorlar gündüze göre geçen gittim adam nerdeyse satmadan bırakmıyordu zor attım kendimi..

bana göre değil derseniz internet falan filan ,gidin media markta ozelikkle kadıkoy optimum orada o kenwoodla s703 ile alpine 1243bp bası set yapmıslar
    media markt inliyordu seste bozma filan yok 250lira alpine bas , kenwood komponent ler 200 lira ama değer ordaki ilgilenen beyefenide epey bilgi sahibi bir kişi en azından size neyin kaliteli neyin kalitelitesiz oldugunu soyluyor piyasa bilgisi de var en azından danısabilirsiniz..eger alırsanız hem garantili ürün alırısınız hemde montajı cok ucuza yaptırabilirsiniz..

dediğim gibi ben okadar yazdım inş istanbuldasınzdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 1 Mart 2011; 21:28:32 >

• ben bursa da yaşıyorum :) bizim burda da media markt var.yarın bi gidip bakayım bende. yazdığınız model vardır büyük ihtimal.geçen gittiğimde kenwood modelleri vardı.bi de bu kenwoods703 kaç rms ? ona göre anfi de lazım olacaktır.herkes hsk 165 diyor ama onu öttürmek için anfinin de ufak bişey olmaması lazım.ben şöyle 90-100-100 rms gibi aletler bakıyorum. 4*100.rms bi anfi de aldım mı geriye bas ve mono anfi kalıcak

bu ürünlerin ikiside aynı ürünler değil mi?

http://urun.gittigidiyor.com/KENWOOD-KFC-S703P-16-CM-280-WATT-MID-TAKIMI_W0QQidZZ34442186

http://www.hepsiburada.com/Liste/kenwood-kfc-s703p-component/ProductDetails.aspx?productId=otcglkfc-s703p&categoryId=26090

http://www.bizde.com/kenwood-kfc-s703p-17cm-280w-mid-takimi-sifir-orj-widq954998

3. ile arada 50tl fark var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_haydar_tr -- 2 Mart 2011; 11:26:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_haydar_tr

ben bursa da yaşıyorum :) bizim burda da media markt var.yarın bi gidip bakayım bende. yazdığınız model vardır büyük ihtimal.geçen gittiğimde kenwood modelleri vardı.bi de bu kenwoods703 kaç rms ? ona göre anfi de lazım olacaktır.herkes hsk 165 diyor ama onu öttürmek için anfinin de ufak bişey olmaması lazım.ben şöyle 90-100-100 rms gibi aletler bakıyorum. 4*100.rms bi anfi de aldım mı geriye bas ve mono anfi kalıcak

bu ürünlerin ikiside aynı ürünler değil mi?

http://urun.gittigidiyor.com/KENWOOD-KFC-S703P-16-CM-280-WATT-MID-TAKIMI_W0QQidZZ34442186

http://www.hepsiburada.com/Liste/kenwood-kfc-s703p-component/ProductDetails.aspx?productId=otcglkfc-s703p&categoryId=26090

http://www.bizde.com/kenwood-kfc-s703p-17cm-280w-mid-takimi-sifir-orj-widq954998

3. ile arada 50tl fark var :)

toprağım 3. ilan kapanmış zaten ;) internet siteleri bu numarayı yapıyor genelde,ellerinde olmayan ürüne çok düşük fiyat yazıp,size başka şeyler satmaya çalışıyorlar.dün akşam media marketteydim,en yüksek 70 watt(rms) component vardı ellerinde,stand bayağı fakirleşmiş,umarım yaza doğru eski zenginliğine gelir.(stantda duran elemanlar işide hiç bilmiyorlar,70 watt rms den üstü yokmu dedim,70 üstü comp olmazki dedi !!!)

bu arada aktaş18 arkadaşım,sana garanti veririm bu kuracağın tesisat son olmayacak ;) hep böyle başlanır bu işe.ama bir kere alayım tam olsun diyorsan sana 4ohm da çalışan ürünleri seçmeni öneririm.
    ve kcker zx 650 yi 400 tl ye nerede bulduğunu yazarsan sevinirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.