Şimdi Ara

120cm üzeri PLAZMA TV Tavsiyesi (127-129-130cm 2bintl kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120cm üzeri PLAZMA TV Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    127cm 129cm 130cm
    panasonic lg samsung bu markaların 3d özellikli tv leri var sanırım(3d olup olmaması önemli değil)
    en uygun fiyatlı en makul olanını arıyorum. kullanma amacı kahve de maç izlemek haber izlemek vs. full hd olmayanlar eski modeller nasıl uygun fiyatlı büyük ebatlı bişi arıyorum.
    şimdiden tşk. ederim.

• PDP de Panasonic ten şaşma.
    1024x768 olarak 50C30 modeline bakabilirsin, 1700TL felandır. Ama biraz fiyat yükseltip Full HD modellere bakmanı öneririm, ilerde HD kutu felan alırsan daha güzel olur futbol yayınlarında.
    50U30 Full HD dir ve 2000TL civarına bulursun diye tahmin ediyorum.
  • En uygun fiyatlı en büyük ebat da marka ve model ne tavsiye edersiniz ve nereden alabilirim? 47inc 120cm LG lcd var 1.5oo tl bimeks de. 127cm full hd olmayan eski model sanırım plazmalar var 1.5oo 1.6ootl ya.
  • Sen eski modelleri arıyorsan internetten zor bulursun biraz. İstanbul'da oturuyorsan Cevahir Teknosa'ya git, orda eski modelleri rahatlıkla bulabiliyorsun. İnternet satış sitelerinden bulacakların en fazla 1 senelik modeller olur, onlarda da Full HD olmayan yok gibi birşey zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

PDP de Panasonic ten şaşma.
    1024x768 olarak 50C30 modeline bakabilirsin, 1700TL felandır. Ama biraz fiyat yükseltip Full HD modellere bakmanı öneririm, ilerde HD kutu felan alırsan daha güzel olur futbol yayınlarında.

Techraven hocam konu biraz eskide kalmis ama birkac sorum olacak. Ben 50 inch bir tv almak istiyorum ve 2000 tlnin altinda para vermek niyetindeyim Evimde LG 42lw4500 var. Plazma icin panasonic diger markalardan daha ustun bu konu acik.
    1. Pana 50u30e 1650 tl
    Pana 50ut30e 1900tl civari
    3d olan icin ayrica gozluk masrafi da var. Aktif gozluk olayi baska konu zaten.

2. Samsung ps51d550 1800-2000 tl fiyatina bulunabiliyor(tekno marketlerin kampanya durumlari)

3. LG pw450 ve 50pz250 de diger opsiyonlar ile benzer fiyat araliginda bulunabiliyor.

Sorularim:
    1. Panasonic U serisi diger serilerden(G,S,V) cok mu kotu. Digetlerinin bu boyutaki fiyatlari yuksek.

2. Ozellikle samsung cok kullaniciya sahip. Fiyat performans urunu. Panasonic U serisi yerine tercih edilebilir mi?

3. Tvnin cozunurlugunun fhd degil de hd ready olmasini direk aklimdan sileyim mi? Hani bu saatten sonra fhd alinir gibi bir durum var mi?

Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Techraven hocam konu biraz eskide kalmis ama birkac sorum olacak. Ben 50 inch bir tv almak istiyorum ve 2000 tlnin altinda para vermek niyetindeyim Evimde LG 42lw4500 var. Plazma icin panasonic diger markalardan daha ustun bu konu acik.
    1. Pana 50u30e 1650 tl

2. Samsung ps51d550 1800-2000 tl fiyatina bulunabiliyor(tekno marketlerin kampanya durumlari)

3. LG pw450 ve 50pz250 de diger opsiyonlar ile benzer fiyat araliginda bulunabiliyor.

Sorularim:
    1. Panasonic U serisi diger serilerden(G,S,V) cok mu kotu. Digetlerinin bu boyutaki fiyatlari yuksek.

2. Ozellikle samsung cok kullaniciya sahip. Fiyat performans urunu. Panasonic U serisi yerine tercih edilebilir mi?

3. Tvnin cozunurlugunun fhd degil de hd ready olmasini direk aklimdan sileyim mi? Hani bu saatten sonra fhd alinir gibi bir durum var mi?

Tesekkur ederim.

Ben PDP olarak sadece Panasonic öneriyorum. En düşük C serisinden bir üst seri U, Smart TV özellikleri yok ve USB portu yok. Ayrıca 600Hz alt ekran tarama denilen özellikleri de yok.
    İlla 50" diyorsan en azından yeni model U serilerine bak, yani bu özellikler olsun. Full HD medya illa ki izlersin, bence mutlaka FHD al almışken.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

1. Pana 50u30e 1650 tl

Sorularim:

Tesekkur ederim.

Ben PDP olarak sadece Panasonic öneriyorum. En düşük C serisinden bir üst seri U, Smart TV özellikleri yok ve USB portu yok. Ayrıca 600Hz alt ekran tarama denilen özellikleri de yok.
    İlla 50" diyorsan en azından yeni model U serilerine bak, yani bu özellikler olsun. Full HD medya illa ki izlersin, bence mutlaka FHD al almışken.

Cevap icin tesekkur ederim. Ben de su an U serisi uzerune yogunlastim. Zira birinci onceligim ekranin boyutunun buyuk olmasi ve diget seriler butceyi asacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip..
    özellikle 50u30e ve 51d550
  • 1575 tl
    Panasonic TX-P50U30E 127 Ekran Plazma TVG14 Progresif Panel !!
    http://www.bimeks.com.tr/urun/122367/panasonic-tx-p50u30e-127-ekran-plazma-tv.aspx#comments
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.