Şimdi Ara

1212,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbay923 -- 23 Mayıs 2012; 23:22:53 >

• Hocam merhaba
    Dün Teknosa 'ya LG LW5500 almak için gitmiştim ki Philips PFL4307K/12 içinde dahili hd uydulu 3D'li Full HD LED tvsini gösterdiler. USB'de HD mkv formatında bir film vardı denedim güzel gösterdi. Artıları LG'ye göre çok fazla idi. Bende satın aldım Pazartesi Tv'yi kurdurmayı düşünüyorum. eve gidince internetten Philips 42PFL7696H 'ye baktım aynı fiyat (uydusu yok sanırım) Sanki özellikleriyle daha üstün gibi geldi. Henüz Kutusunu açmadığım için acaba bunu mu alsam diye düşündüm. Sizce bu TV'yi onunla değiştirmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: de boa

Hocam merhaba
    Dün Teknosa 'ya LG LW5500 almak için gitmiştim ki Philips PFL4307K/12 içinde dahili hd uydulu 3D'li Full HD LED tvsini gösterdiler. USB'de HD mkv formatında bir film vardı denedim güzel gösterdi. Artıları LG'ye göre çok fazla idi. Bende satın aldım Pazartesi Tv'yi kurdurmayı düşünüyorum. eve gidince internetten Philips 42PFL7696H 'ye baktım aynı fiyat (uydusu yok sanırım) Sanki özellikleriyle daha üstün gibi geldi. Henüz Kutusunu açmadığım için acaba bunu mu alsam diye düşündüm. Sizce bu TV'yi onunla değiştirmeli miyim?

Bence değiştirme gerek sd yayın gerek yazılım yönünden 4307 süper bı cihaz olmuş bende mağazada denedim bu cihazı 2400tl etiketi vardı Satis danışmanı 1999a düştü diyince azdaha mutfağa alacaktım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. 46pfl5507k led tv aldim, bazi mkv lerde ses gelmiyor bazilarinda goruntu. 50 filmlik arsivim var hepsi de ya 720p ya 1080p bu 50 tanenin cok azinda bu problemi yapti ama hemen hemen hepsinde ileri sarma yapinca dondu tv. Bir de mkv filmlerin bazilari cift dil secenekli ama kumandada bu iki dil arasinda gecis icin bir tus goremedim... bunlari cevaplayabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastic_06

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Merhaba. 46pfl5507k led tv aldim, bazi mkv lerde ses gelmiyor bazilarinda goruntu. 50 filmlik arsivim var hepsi de ya 720p ya 1080p bu 50 tanenin cok azinda bu problemi yapti ama hemen hemen hepsinde ileri sarma yapinca dondu tv. Bir de mkv filmlerin bazilari cift dil secenekli ama kumandada bu iki dil arasinda gecis icin bir tus goremedim... bunlari cevaplayabilirseniz sevinirim

hocam o donma meselesı bı kac kez daha geldı başımıza kullandıgınız flash veya hard diskte virüs veya aşırı dolu olabılır ondan donma yapabılır usbden ızlenen fılmlerde altyazı veya dıl secenegı yoktur ayrıyettende altyazı secemezsın eger altyazı fılme çakılı ise izleyebılrısınız dıl secenegınıde usb de degıstıremezsınız

Anladim ama sanirim ileride belki yazilim guncellemesi ile duzelir. Mecbur harici medya oynatici kullanacagiz artik...Birde bu aldigim cihaz hakkinda yorum ve fikirlerinizi almak isterim, bir philips calisani olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32-full-hd-led-3d-smart-televizyon-32pfl5507h/productDetails.aspx?productId=evph32pfl5507h&categoryId=163192

üstadım..K.maraş'ta yaşıyorum teknosa,bimeks ve vatan bilgisayar'a gittim bu tv'yi incelemek için ama maalesef hiç birisin de yok..2 aydır tv araştırıyorum samsung ya da sony düşünürken bu tv'yi gördüm..görüntü olarak tamin edicimidir normal yayınlar da?philips çalışanı olarak görüşünüzü almak isterim

• Merhaba,

Philips 46 inç 100 hz lcd tv ye sahibim. yaklaşık 4 sene önce almıştım. TV de geçen ay diklemesine pembe bir çizgi çıkmakta ve 1 aydır o şekilde kullanmaktayım. Bu sorunla ilgili cihazı servise götürmeyi düşündüm fakat yüksek miktarlar talep edileceği için geri adım attım. Sizden ricam böle bir bilinen sorun mevcut mu ? bu problemin çözümü bir karttan dolayı olabilir mi ? eğer öle ise yurtdışından araştırmaya çalışacağım. Ne tavsiye edersiniz ?

fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 3080/3080 ti lı sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32-full-hd-led-3d-smart-televizyon-32pfl5507h/productDetails.aspx?productId=evph32pfl5507h&categoryId=163192

üstadım..K.maraş'ta yaşıyorum teknosa,bimeks ve vatan bilgisayar'a gittim bu tv'yi incelemek için ama maalesef hiç birisin de yok..2 aydır tv araştırıyorum samsung ya da sony düşünürken bu tv'yi gördüm..görüntü olarak tamin edicimidir normal yayınlar da?philips çalışanı olarak görüşünüzü almak isterim

Dostum bu tvyi ben 3 kişiye aldırdım ve 2sinde incelem şansım oldu sd yayında çok iyi,fakat tek eksi tarafı hoparlör sesi alışık olduğumuz philips kalitesinde değil.onın dışında f/p olarak en iti tv..

• quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32-full-hd-led-3d-smart-televizyon-32pfl5507h/productDetails.aspx?productId=evph32pfl5507h&categoryId=163192

Dostum bu tvyi ben 3 kişiye aldırdım ve 2sinde incelem şansım oldu sd yayında çok iyi,fakat tek eksi tarafı hoparlör sesi alışık olduğumuz philips kalitesinde değil.onın dışında f/p olarak en iti tv..

teşşekkür ederim..sd görüntüsü tatmin edici olsun benim için yeter

• Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Tv'yi kurdurdum SD yayın benim için gayet yeterli, smart tv özelliği de kullanışlı gözüküyor kurulumu gayet basitçe anlatan bir dosya yerleştirilmiş tv içine. Uydu kanallarını da yükledi servis fakat deneyemedim çanak antene yeni ayar gerekiyormuş. Mkv dosyalarını gösteriyor sesi de fena değil. 3D'yi henüz deneyemedim çok kısa servisin videosunda baktım idare eder gibiydi.
    Yalnız TV'yi kutudan çıkan standla masa üstüne kurdurdum fakat ekranı sağa sola kıpırdatamıyorum stand buna mani oluyor bu canımı sıktı biraz yani tvyi çevirmek için masanızı oynatmanız gerekiyor. bu hareketi yapabileceğim Philips'e uygun stand bulabilir miyim acaba?
  • arkadaşım philips tvnin destek merkezi var, oraya yaz. benim altyazıda türkçe karakter sorunıum vardı oradan yazdım çözdüler. sen de yaz bence. facebooktanda yazabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.