11299 TL Everest EverBook EB-21A8 i5-1135G7 16GB 512SSD 15,6'' FullHD FreeDOS Taşınabilir Bilgisayar https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHP4KTNY 12250 TL Everest EverBook EB-21A14 i5-1135G7 32GB 512SSD 15.6'' FullHD FreeDOS Taşınabilir Bilgisaya |
12250 TL Everest EverBook EB-21A14 i5-1135G7 32GB 512SSD 15.6'' FullHD FreeDOS Taşınabilir Bilgisaya
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Firsat olan nedir bu urunde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 bine 2k ekranlı acer vardı amazonda 1235u
-
heeey, eski cohannan yok artık...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4C/8T
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamın suçu kampanya olmaması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım indirimlerinde 9500'e satılan ürün mü bu amazon'da?
-
evet sanki bu fiyatlarda idi.
teknoraks firmasının sattığı ürünlerde garanti konusunda bir sıkıntı var.
sıfır asus aldım
asus un sitesinden sorgulattım, 9 ay garanti görünüyor.
hala çözebilmiş değilim
-
9500'e bildirimleri çok geldi de almadım. Bu paraya uygun gibiydi. Kasım fırsatlarında yapıştırabilirdim ama mobil windows için huawei matebook d16 var. pek işim düşmüyor. bile evde masaüstü işte masaüstü. bir de mac mini m2 macerasına girdik. bir makine daha alırsam artık hanım evden kovalar diye buna girmedim. 9500'e garanti falan fazla düşünmeden alınabilirdi belki çok para sıkıntısı olmayana. Everest'i fason ürettiren Türkiye'nin bilinen ithalatçılarından biriydi diye biliyorum. Çok sıkıntı yaşatmayabilirler ama emin değilim. Herkesin kendi tercihi.
-
bi matebookta bana lazım ama çok pahalı d14 olanı çekecektim kasım indirimlerinde i5-1240p li olan 17999a düşmüştü. klavye ışıklandırması yok birde 14 inch kesmez diye almadım. farklı model bakıyorumda bakalım piyasada mantıklı cihaz yok 10-15k seviyesinde.
-
Bunlar piyasada bulunan laptopları kendilerine göre güncelliyorlar. Sitesine bakarsanız 20 gb, 24 gb gibi standart olmayan farklı rama sahip ürünler var. Ssd konusunda da öyleler. Orijinal ssd ve Ram yerine onları değiştirip konfigüre halde satıyorlar. Bundan dolayı sattıkları çoğu ürün paketlemesi açılmış halde gönderiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Firsat olan nedir bu urunde ?
|
heeey, eski cohannan yok artık...
|
12 bine 2k ekranlı acer vardı amazonda 1235u |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X