Şimdi Ara

124 veya Serçe toplama maliyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda açılmış başka başlıklarda var hepsini okudum lakin bi sonuca varamadım. bazı konular cok eski dolayısıyla şu anki güncel değerler değildir diye başlık açtım.

Arkadaşlar herkesin bi küçüklükten kalma hayali vardır benimde 124 ve serçe. küçükken cok istedim ama binmek bile nasip olmadı.Şimdi böyle bi fırsatım var ve değerlendirmek istiyorum. Sizce bu araçların birini satın alma baştan aşağı toplama maliyeti ne kadar tutar bu işin ehlibetleri var mıdır acaba aramızda? bide çekme belgeli olayını araştırdım biraz birikmiş borç çıkma ihtimali falan varmış tam olarak nasıldır bunun prosedürü.

• Toplama. Kendini de vatandaşı da tehlikeye atma. Her şey zamanında güzeldi. Ben de bebeklik fotoğraflarımdaki eski Toros TX'imizi merak ediyorum ama toplayıp binmeye gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı bulduktan sonra 10 bin masraf gider.
    Yaklaşık 15 bine çok güzel bir aracınız olur.
    Tavsiyem 124 toplayın, serçe toplarsanız paranızın karşılığını alamayabilirsiniz.
    Bu arada belirteyim masraf daha az veya daha fazla olabilir ben ortalama bir rakam söyledim.
    3'e araç bulup, 3'e de toplarsınız mesela ama külüstür bir otomobiliniz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    zaten baştan aşağı yenileneceği için aracın şasesinin yamuk yumuk olmaması ve ekstra hasta bi araç dışında her türlü aracı fiyat indeksli alabilirim. yani 3 bin liraya da alabilirim 5 bin liraya da.
  • Benimde herzaman e21 bmw toplama hayalim vardır ama doğru düzgün kalmamış koskoca ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi toplayacaksan rahat 15 bini gözden çıkar. Maslakta bizim bir abi topladı 25 bine. Tabi o hastası küllüğüne kadar değiştirdi her şeyi sıfırdan.
  • haybeye harcanacak kadar para olmadıktan sonra lüzumsuz uğraş. Kişi önce kendi bütçesini elinin ne tutabildiğini bilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.