Yaklaşık 1 ay önce 3500TL'ye edindiğim temiz gördüğüm bir 126'ım var. Bu araba konusunda sizlere sormak istediklerim var...
Arkadaşlar öncelikle benim 126 henüz 1-2 gün önce 20km de hararet yaptı.. sebebini araştırıyorum henüz bulamadım.. Radyatörüm fanı çalışmadı sanırsam,radyatörün kabloları vb tamamen kontrol edildi,sigortalar kontrol edildi bir sorun da bulunamadı..bu konuda fikriniz varsa yazabilirseniz sevinirim.
Ayrıca vitesi 1-2-3-4 takmak için epey güç sarfediyoruz,vites halatının ayarıyla bir alakası var mıdır?
2. Viteste arabayı durdurduğumuzda tekrar 1 e veya geriye atamıyoruz 2 de kalıyor mecburen debriyajla geri geri ittiriyoruz :D Sebebi konusunda bir fikriniz var mıdır?
Arkadaşlar,nelere dikkat etmem lazım bu arabada benim? Nasıl kullanmam lazım? Ben sevdiğimden aldım,görüntüsü vb. olsun hoş tatlı ama bana sorun çıkarsın istemiyorum. Bu arabayı sanayiye götürüp öncelikle nelerine baktırmam gerek ki bana uzun yollarda da şehir içinde de sorun çıkarmasın?
Bunların cevabını istiyorum sizden,ilgilerinizden dolayı şimdiden çok çok teşekkürler arkadaşlar..
Öncelikle hayırlı olsun bende 1 haftadır bis hayranı olmaya başladım umarım istediğim bisi bir an önce bulurum. Umarım sende sorularına cevap bulursun :) Sence 3,5 bine böyle bi arabamı alınmalı yoksa 4 4,5 verip daha iyisini arıyayımmı alırken nelere dikkat ettin acaba