Şimdi Ara

12700 sıralama 13300 Muğla tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gelir gibi duruyor hocam
  • hocam bu sene ekonomik kriz vs var o açıdan tıpa yığılma olabileceğini düşünüyorum bu da tıpların sıralamasını yükseltecektir
    Arttırılan kontenjanlar vs var o açıdan muğla tıpın sıralaması düşebilir.
    Açıklanan bölümlere ilgi grafiğinde tıp 2. sıraya düştü.. O açıdan sıralamalar düşebilir
    Muğla tıp yeni bina vs açtı o açıdan belki caazip olacağı için sıralama yükselebilir
    Kafamda birçok farklı parametre var hiç durağan değil sonuçta ülkemiz. Umarım geelir burayı istiyorum çünkü
  • geldi bile siz sadece sonuclarin aciklanmasini bekleyin şimdiden hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kehersel kullanıcısına yanıt
    Sıralamasının yükseleceğini düşünüyorum. Şimdiden yamyam ev sahiplerine ve özel yurtların boş vaatlerine hazır ol derim

• siz gelecek mi diyorsunuz
  • Her yerde aynı şeyi söylüyorlar ne yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %99,99999999999

• Muğla gelmez bi üstteki gelir(ilk tercihin değilse)

• Gelir hatta bence muğla 13500 civarına geriler. Kontenjan artışı her yıl ortalama bu kadar etkiliyor hocam.

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    13.5'a mı gerileyecek :D tercih sonuçlarından sonra bu konuya tekrar yazın hocam :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olacak hocam gaza geldim

Hocam muğla için net birşey söylemek zor tatil memleketi o yüzden yükselme ihtimali de var. Ama genel olarak baktığımızda kontenjan artışı olan yıllarda ön sıra 300 700 arası arka sıralar 1000 civarı geri kaymış. Bu yıl da 600 civarı artış vardı. Bu yüzden geri gelir diyorum ben

• kehersel kullanıcısına yanıt
    o zaman hocam ben de sana geçen sene tercih döneminin tam doların fırladığı zamana denk geldiğini hatırlatayım. %90 gelir rahat ol.
  • İNŞALLAH GELİR. Bu kesin gelir diye altına ailemin istediği benim istemediğim bir yeri yazdım. Bunun gelmesi gerek
  • Hayırlı olsun doktor bey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.