Bildirim
1280x1024 Lcd Monitörümde Playstation 3 ü çalıştıramadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Monitörün kutusuna bakın yada kullanım klavuzuna eğer orada HDCP desteği vardı yazıyorsa görüntü alman lazım. Ama HDCP desteklemiyorsa malesef görüntü gelmez =( -
Teşekkür ediyorum Thathurts arkadaşım bakmakta fayda var dediğin gibi...:-) -
yada dvı girişinde bir sorun var,mesela genellikle 24+1 pin olarak görüntüyü labilirsin bunuda kontrol et... -
ben biraz baktım internetten emin deilim ama hdcp var sanırım -
Samsung sitesinde HDCP diye bir ibare yok bu monıtor ıcın.. -
Dvi girişinde kullandığım kablo Ankara Bimel'den aldığım vede forumun başka bir konusunda arkadaşın birinin tavsiye ettiği kabloyu kullanıyorum. 18+1 sanırım o kablo acaba ps3 ün display ayarlarından birşey yapılabilirmi? Tekrardan teşekkür ediyorum ilginiz için arkadaşlar. İlla Hdcp mi olması gerekiyor? -
Bu arada Samsung un resmi sitesinde diğer HDCP desteği olduğunu ve playstation 3 te sorunsuz çalıştığını söyleyen arkadaşların kullandığı Samsung 226BW LCD Monitör içinde HDCP desteği vardır diye bir ibare kullanmamışlar...Ancak monitör söylediklerine göre gayet iyi sonuç veriyormuş. -
Samsung 225bw kullanıyorum henuz ps3 alamadım ama elı kulagında
ancak 225bw modelınde bır cok yerde HDCp destegı oldugu acıkca belırtılmıs 226Bw'de de bu bu destegın oldugunu bılıyorum -
Hdcp destekli monitörler widescreen olmuyor mu? Monitörlüğünün çözünürlüğünden anladığım kadarıyla monitörün hdcp destekli değil.. -
Arkadaşlar yani widescreen olmayan 5:4 boyutlu monitörler desteklemiyormu ps3 çok mantıksız geliyor bana neden derseniz normal 4:3 formatlı herhangi bir tüplü tv bile gösterebiliyor görüntüyü hemde wide screen olan oyunları üstünden altından keserek görüntüyü bozmadan veriyor bunu lcd lerin yapamaması garibime gidiyor. Aynı model monitör de deneyen varmı acaba aramızda? -
bir de şunu dene ilk önce rgb den normal tv ye bağla.orda ayarları hdmi ya getir sonra tekrar dvi dan monitöre bağla o zaman görüntü gelebilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X