NERE GÖRÜNÜYOR HOCAM SİTESİNDE ÖYLE BİR KISIM YOK |
12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ödeme kabul edildinin üzerinde
Tarih Durum
2022-11-30 Kargolandı
2022-11-27 Ödeme kabul edildi
-
-
Teknosistem vakası vol2 geliyor gibi...
-
1600 abonesi olan youtube kanalındaki video'yu referans gösterip, daha önce adı sanı duyulmamış bir siteyi cohannan gibi aklı başında bir yöneticinin paylaşması da ne bileyim.. umarım kimse mağdur olmaz.
-
https://www.instagram.com/p/ClnpDZiMFG0/?igshid=YWJhMjlhZTc=
Post atılmış arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam elimize geçmeden hiçbir şey diyemeyiz sadece arkadaşlar bilgi sahibi olsun diye attım. Daha sistemde güncelleme yok.
-
Bana daha gelmedi mesaj ama bir çok kişi de bu şekilde olacak gibi geliyor. Millletin parasını işletip sonra iptal ediyorlar bence. Kargosu çıkan arkadaşlar güncelleme yaparsa seviniriz.
-
Konudaki laptopu mu aldınız yoksa hazır sistem dedikleri bir indirim varmış onu mu aldınız.
simdi beni aradi bir beyefendi istediğim yere şikayet edebileceğimi söyledi, sözleşmede zaten iptal edebileceklerini de yazıyormuş
hocam laptop mu almıştınız? ne zaman sipariş verdiniz?
-
Bir gelişme oldu mu hocam ?
-
Arkadaşlar Sabrın sonu selamet sanırım.
Benim siparişim geldi.
Hiç bir şekilde mercury aramadım sormadım 1 hafta beklerım normalde bu tarz durumlarda ondan sonra dilekcemı verırım.
Acer notebook geldı ve açılmamış kutu ile.
Tık sıkıntı faturam yok ıcınde ve e faturayıda kesmemısler.
Tek aklıma takılan nokta Vatan beylukduzu subesınden cıkıs yapılmıs bu urune...
Ne alaka cozemedım.
-
hocam size herhangi bir kargo bilgisi filan verilmeden mi oldu bu süreç ?
-
Tam teknosistem ile aynı olay, o da böyleydi başka firmalardan yüksek fiyata alıp birkaç kişiye ekran kartı yollamıştı yine burda ki gibi firma ile ilgili sadece bir kişinin adı geçiyordu o da firmanın sahibiydi(burada da hep bir cihangir bey adı geçiyor koca firmanın başka çalışanı yok mu?) telefonları vs. hep o açardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Aralık 2022; 13:41:33 > -
Hocam sitesinde siparişten hemen sonra bana bir fatura pdf olarak verdi.
Bu geçerli değil midir.
O fatura bile değil. Göstermelik bir a4 sadece.
Bence faturayı da ürün ulaştıktan sonra talep edersek göndereceklerini düşünüyorum.
Trendyol'dan 1yıl önce arkadaşa laptop aldık aynı şekilde fatura yoktu. Firmayı aradık mail olarak gönderdiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X