< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben bu firmadan aldığım ürünü kutusundan hala çıkarmadım açıp kullanan sorun yaşayanlar var mı ?
Ürününü alamayan mağdur arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum inşallah bir an önce paranızı kurtarırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 günün sonunda paramı kurtardım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vatanda 13.500 bu pcye değer mi
En son adam maillere hiç cevap vermemeye başlamıştı, nasıl bir özgüvense. Enpara'ya yaptığım harcama itirazı olumlu sonuçlandı, paramı aldım.
-
ykb ancak sonuclandirdi harcama itirazımı. şirket kesinlikle telefonlara maillere bakmıyor. çok kötü bir deneyim oldu.
asla tavsiye etmem alışverişi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KAMU DUYURUSUDUR.
Şirketimizde yaşanan nakit akışındaki sorun nedeniyle geçen sene yaptığımız kampanyada müşterilerimiz istemeden mağduriyet yaşadı. Müşterilerin tamamının iadesi yapıldı. Olayın temelinde alacaklı olduğumuz yüklü miktarda ödemenin gelmemesi ve buna bağlı olarak tedarik zincirinde sorun yaşamamızdan kaynaklanmaktadır.
Müşterilerimiz bizler için kıymetlidir. İstemeden yaşattığımız bu durumdan ötürü tüm müşterilerimizden özür dileriz.
Bu konuyla ilgili sorunu çözülmeyen varsa info@mercuresoft.com adresine mail ilettikleri takdirde hızlıca çözüm sağlanacaktır. Kart ile yapılan ödemelerin tamamı iade edilmiştir.
Saygılarımızla...
-
cihangir akgündüz denilen şahıs yalan söylüyor
Müşterilerin tümünün ödemesi yapılmadı hala ödemesini yapmadığı kişiler var kayıtları mevcut
Kart ile ödeme yapanlar banka itirazı ile ödemelerini aldı, kişi veya kurumu ödemedi
Banka havalesi ile ödeme yapanların ise PARASINI 9 AY GEÇMESİNE RAĞMEN GERİ İADE ETMEMİŞTİR.
Dileyen dm den ulaşabilir bütün belgeleri ile ödeme yapmadığı ortadadır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X