< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (13. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bankama itiraz verdim lakin karşı taraftan iade dekontu iletmem gerektiğini söylüyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar benim karta iadem yapılmış birkaç gün içinde süreç ile ilgili neler yaşadığım hakkında hem başlık açıp hem de uzun bir yazı yazacağım benim kumarım burda biter. Gidip amazondan aldım pc yi. sesli çalışıyor ama en azından işlemcisi buaradaki göre bir tık daha iyi inşallah herkes en kısa zamanda istediğine kavuşur.
-
Eft mi normal iade mi yaptılar kaç gün sürdü?
İptal edeli 12 gün oldu (4 Aralık'ta iptal ettim), gelen giden yok. Daha önce iki defa müşteri hizmetlerini aradım, açan olmadı. Şimdi sırf denemiş olmak için üçüncü defa, sırf acaba açıyorlarmı 32 dakikadır "tüm temsilcilerimiz meşguldür". Yukariki sayfalarda alışveriş yapılır mı diye soran olmuş, buyurun deneyin çok istiyorsanız. Sonra paranızı geri almak için muhattap ararsınız.
-
Bende 5 aralıkta iptal ettim. Bugün gönderilecek dediler aksilik cenaze çıktı.
5 aralıkta iptal ettim üzerine bir de itiraz oluşturmuştum karta iade edilmiş
-
Açıkçası ben adamın söylediklerine pek inanmıyorum. Bu arada youtube'daki mesajlarını da gördüm. Senin banka hangisi?
-
1 aralıkta iptal ettiler, itirazda da bulundum. herhangi birşey olmadı.
Qnb finans
Bankanız mı iade etti. Ben adamlardan kaç gündür istiyorum yok eft yapalım edelim dediler.
Alabilirsen bilgi alışverişini kesmesek olur mu? Benimki de enpara. Örnek falan gösteririm.
-
Çok iyi olur. Enparaya durumu anlattım karşı taraf iade dekontu vermediği sürece bir şey yapamayız dediler.
saçmalık, karşı taraf daha doğru düzgün fatura bile göndermiyor ki..
Bu arada sizinki hangi bankaydı hocam?
-
Ne alakası var adamlar göndermiyor iade dekontu nasıl olacak mantıksız olmuş
O kadar haklısınız ki. Kadına durumu anlatıyorum anlamadı bir türlü diyorum. Ürünümü vermeyip dekont yollamıyorlar. Siz tekrar arayın dekont isteyin diyor sonra vermezlerse tekrar arayın bizi (Durum ile başa çıkamadı kapattı gibi)
Şu muhabbet hayırlısıyla bir kapanınca enpara'nın yanından geçmemek farz oldu. 5464 bak ne diyor:
Madde 19
"Üye işyerleri kart kullanılarak satın alınmış bir malın iadesi veya hizmetin alımındanvazgeçilmesi veya yapılan işlemin iptali halinde, alacak belgesi düzenleyerek bir nüshasını kart hamiline verdikten sonra diğer bir nüshayı da muhafaza etmekle yükümlüdür."
İşyerinin zaten sana bu dekontu vermiş olması lazım ve bu da yetmez:
Madde 32:
"Kart numarası bildirilmek suretiyle üye işyerinden telefon, elektronik ortam, sipariş formu veya diğer iletişim araçları yoluyla yapılan işlemlerden doğacak anlaşmazlıklarda ispat yükü üye işyerine aittir."
İspat yükü sende değil, işyerinde. Sen telefon konuşmlarını saatiyle bildirsen, mailleşmelerini bildirsen aksini ispat sorumluluğu onlarda.
-
bu kişiler sistem açığını fark etmis ve cok da güzel kullanıyorlar. Denetim mekanizmalarının bu kadar zayıf olması, mağdur edilen tuketiciyi bir de bankaların mağdur etmesi üzücü bir durum. Anlaşılan o ki bu tarz durumlar için hiçbir yaptırım yok. umarim biranönce birileri bizi duyar da bu sistem açığına çözüm getirirler..
yapı kredi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X