hocam bana da aynı şekilde denildi şiimdi baktım iade olmuş ama her gün kontrol etmeme rağmen iade tarihi 7 aralık diyor |
12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (14. sayfa)
-
-
Çok ilginç bir durum. Bankama kanıtları attım artık satıcıya kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilemiyorum hocam ama durum bu
-
Size normal şekilde iade yapmışlar. Eft vb şekilde oyalıyorlar.
Hocam bana da o şekilde dediler en son normal iade yapıldı ama Cihangir Bey de farkında değildi ben haber ettim iade olduğunu :)
-
Çok ilginç ya. O kadar yazıştım ibanımı aldılar ha bugün ha yarın dediler. Onayı verdik yarın gelir dediler yarın gelmedi cuma gelir dediler cuma da gelmedi pazartesi bakıcam duruma.
Hocam ben cihangirle baya ilerletmiştim muhabbeti hediye filan göndereceğini söyledi anlayışım için gerek yok dedim ama rica ederim alın dedi.
-
Yarın arıyacağım mesajlarla olmuyor. 10 günü rahat geçti. Hani ne ürün ne hizmet nede iade var.
arayın hocam arayı soğutmayın ben nerdeyse her gün sordum 1 kere bile terslenmedim. Normalde tersleyemezler tabi ama malum hukuk devletinde yaşadığımız için durumlar malum.
-
1 kere ters konuştum o da başka bir forumda şey yazmıştım 150 stok sistem var böyle bir firma o kadar satamaz bir katakulli var demiştim. Onu da okuyup bana sitem etmişlerdi.
Bu adamlar bir benim telefonlarımı açmıyorlar herhalde, şu an yine hoparlöre aldım arıyorum, dakikalardır kimseye bağlamıyorlar. Maillere de cevap vermiyorlar.
-
Şuanda hiçbir yerden cevap vermiyorlar.
cenazemiz var,
kargo anlaşması sona erdi,
çalışanlar tatilde,
distribütör kaynaklı,
yav he he
-
Vallahi hepsi bahane. Bütün aksilikler üst üste mi gelir. Bunu da söyleyince kızıyorlar.
mağdur olanlar savcılığa gidip dolandırıcılik için suç duyurusunda bulunabilir..
beklediğiniz kabahat aslında..
Doğru savcılığa Cimer e THH e ve bankanıza itiraz verin.
Şikayet örneği var mı?
Arkadaşa katılıyorum
Mağdur kısıler beklemesın hızlı bır sekılde aksıyon alsınlar yoksa bu tarz fırmalar coğalır.
Bir şekılde bırlık olun derim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X