Şimdi Ara

12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
28.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim fatura gönderildi, üzerinde seri no vs. yazıyor sıkıntı yok.
    Yarın Acer'i arayıp kayıt ettirecem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

Tabii seri noyu senden istediler dimi ?

çünkü seri no takip sistemleri yok...

İstediğin seri noyu yazdır...

• fpotur kullanıcısına yanıt
    Ben özellikle belirttim hocam, seri noyu faturaya yazın diye.
    Birazdan Acer'i arayıp garanti işlemlerini yapacam, bakalım olacak mı

• laptop vs alıp sorun yaşayanlar oldu mu? stok olayı dışında.. haalaa sazan avi.mi değil mi kesin değil gibi :/

adam youtube videolarını yorumlara kapadı aynı firma üstünden bazen iyi kampanyalar yapıyor şuan güvensem alıcam

adam alakam vs yok diyor ama ortaklaşa çalışmıyo olsalar başkaları da aynı tanıtımları vs yapardı diye düşünüyorum... bi de adam sadece buradan ürün atıyor...

• şuanki kampanyayı almayı düşünüyorum ama güvenebilir miyim bilmiyorum :/ 13bin e geliyor, hepsiburada da aynı ürünleri topladım 16500

ürünler ayrı ayrı orjinal kutularında mı geliyor yoksa birleştirilmiş bi halde mi?

kediden pc birleştirme videosu bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 12 Aralık 2022; 20:22:6 >
  • xpugur kullanıcısına yanıt

Yani bir şey diyemiyorum.Yaşadığım tecrübeleri yazayım, gerisine siz karar verin.Ben kampanyaya yetişemedim, sonra firmadan rica ettim, bana bir stok daha açtılar, sağ olsunlar.Bunu söylemekte tereddüt ediyorum çünkü bunu okuyan insanlar da belki stok isteyecek, şu kişi şöyle yapmış, ona stok açmışsınız, bize niye açmadınız olayları olabilir ama yine de açık bir şekilde yazacağım.Daha sipariş vermeden yetkili kişi ile telefonda görüştüm ve bana en başta anakartla ilgili bir sorun olduğunu, boot ile ilgili, yeni anakartla değiştirilecek dendi, bu yüzden yollamamız uzun sürebilir dendi, tamam dedim, anakart sizi mağdur etmeyecek, muadil bir anakart ile değiştirilecek denildi, tamam dedim.Sitede gereklilik halinde parçalar muadilleri ile değiştirilebilir yazıyordu.Asus A520 pro 2 ydi galiba önceki anakart, bana Asus tuf B550 plus anakart geldi.Kingston fury beast 8x2 ramler gelecekti, corsair vengance rgb 8x2 geldi, 3200mhz ve cl16 ıydı ikiside.Ekran kartı Msi rx 6700 xt mechti galiba 2 fanlı, bu gelecekti, Xfx swft 309 3 fanlı bir 6700 xt geldi.Kutusuz 5600 işlemci gelecekti, kutulu 5600 işlemci geldi.Kingston 1tb kc3000 di galiba 7000Mb okuma hızlı, onun yerine Msi Spatium 450 1tb lık olan geldi.Kasam da Gamebooster 750w lık bir kasa yazıyordu, sonra bana kasa hariç her şeyin hazır olduğu, eğer kasayı da beklersek, kargo işinin daha da uzayacağı, o yüzden hemen yollayabilmek için Xigmatek beast isimli 650wlık bir kasa ile geldi.Daha iyi bir kasaymış.Her parça kutusuyla beraber geldi, ekran kartı hariç her şey monte edilmiş şekildeydi.Ekran kartının kutusunu kendim açtım, kendim taktım, sistemi çalıştırdım.Bende bütün süreç bu şekilde gerçekleşti.Ben de benim sistemi sipariş verdiğimde 19-20 bin lira civarına geliyordu, ben 15000 e almış oldum, 12 ay taksitle 16700 gibi bir fiyata geldi.13 gün sonra elime ulaştı kargo.fatura çıkmadı içinden, sorduğumda mail olarak gönderilecek dendi.Bizim kedi birleştirmekten ziyade parçalamak, ısırmak, koparmak üzere bir yol seçtiği için, bu dileğinizin gerçekleşebileceğini sanmıyorum :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TMann T kullanıcısına yanıt

" kedi birleştirmekten ziyade parçalamak, ısırmak, koparmak üzere bir yol seçtiği için, bu dileğinizin gerçekleşebileceğini sanmıyorum " o zaman kediden pc parçalama videosu bekliyoruz :D

baya bütün parçaları farklı markalarla göndermişler :)) kasa xigmatek daha bilindik marka yurtdışında özellikle, watt düşük ama yeterli olacaktır gameboosterdan iyidir sanırsam :))

ilginç bi olay tabi istenilen parçalar yerine farklı parçalar gönderilmesi, fiyatları daha ucuza gelmiyosa sıkıntı yok, ucuza geliyosa daha fazla indirim isterdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 13 Aralık 2022; 17:51:45 >
  • Halen eline siparişi ulaşmayan var mı?

Notebook yada aldığı başka siparişler ???

• fpotur kullanıcısına yanıt

iptal ettik iade bekliyoruz hocam 5inden beri

• ben de bekliyorum. iade veya iptal sonrası parası yatan varsa eğer ne yaptığını yazarsa sevinirim.

• akakom A kullanıcısına yanıt

Ben bugune kadar iadesi yatanı gormedım

2. taksitte gelir...

Şaka bir yana hızlıca hallolur inşaallah

• paramızı değerlendiriyorlar belli ki..

• 1 aralıktan beri bekliyorum. Eft yaptık dediler (gün içinde) dedim eft ne durumda yarın dekontu arkadaş atar dedi (çıldıracağım dekontu neden yarın atıyor)

• Mağdurların sayısı artmaya başladı.

Allah yardımcınız olsun.

:D :D şansa dansa pc elime yeni geçti, daha faturası yok, ilk taksitini ödeyeceğim, aman şimdi parçalamasın, 5-6 yıl sonra parçalasın :D :D bu arada bıraksak gerçekten parçalayabilir, öyle bir vahşi, öyle bir yamyam bizimki :) :)

Evet, gerçekten her şey farklı geldi ben de şaşırdım, Xigmatek markasını da ilk defa bu kasa elime geçince öğrenmiş oldum, gamebooster ıda yeni öğrenmiştim, hangisi daha iyi bir kıyaslama yapamıyorum o yüzden ama evet 750w yerine 650w oldu, sorun olur mu onu da bilmiyorum.2012 yılında aldığım laptopu kullanıyordum 10 gün öncesine kadar, o yüzden markalara felan çok uzak kaldım, 1 ay öncesine kadar hiç piyasayı incelemiyordum.

Fiyatları aynı oldu, aşağı yukarı, ekran kartında bi 1000 lira oynama var gibi, o da Msi marka olduğu içindi heralde.Gerisi hep kafa kafaya.

Siz ne yaptınız?Karar verebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMann T kullanıcısına yanıt

taksitleri iptal edemiyonuz mu fatura yoksa firma nasıl kanıtlayacak ödemiyorum diyin :) firma milletin parasını ödemiyor sizde firmanın parayı ödemeyin :) istediklerimden farklı markalar geldi vs bahane uydurun :D

yok ya ben güvenemedim bissürü parasını vs iade alamayan var :D bi de youtube da video yapan adam sürekli bu firmadan videolar çekiyor bi yandan alakam yok diyor :D bi de ben istediğim markayı alamazsam bana uymaz 😅

mesela xigmatek tamam iyidir marka olarak diğerinden iyidir(watt düşük olunca fiyatlar denk olabilir), ama msi ekran kartı yerine xfx gelmesi olmaz yani :/

bankaya başvurun arkadaşlar. almadığın hizmetin/ürünün parası için ödeme itirazı yapın. kartınıza direkt iade olur.

• snomask kullanıcısına yanıt
    yaptık kardeşim, o da çok uzun sürüyor.

• akakom A kullanıcısına yanıt

evet 40 gün civarında sonuçlanıyor. zamanında tatil.com'dan sigortalı tatilimi iptal ettirmiştim. firma geri ödeme yapmadı. sürekli salladı. bankaya itirazda bulununca tatil.com'dan tekrar aradılar. itirazımı geri çekersem paramı 2 hafta içinde yatıracaklarını söylediler. siz yatırın öyle çekerim dedim. sakın bu tongaya da düşmeyin. ben itirazımı çekmeyince banka sonrasında hepsini yatırmıştı.

• bu süreçte de bahsi geçen şirket paramızı işletmekte.. burada o kadar çok mağdur var ki.. kimsenin birşey yaptığı da yok. incelemeye almışlar.. araştırılması yapılıyormusmus...hala kampanya yapmaya devam ediyorlar mağduriyetler artmaya devam ediyor. bakalım hayırlısı neyle sonuçlanacak bu süreç ben de bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.