Bu faturada seri numarası yazma olayı nereden çıktı bilmiyorum, internetten her ay çeşitli firmalardan birçok elektronik eşya alıyorum hiçbirinin(vatan dışında) e-arşiv faturasında seri nosu yazmıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Aralık 2022; 15:40:46 > |
12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fatura içinde 1-2 hafta uğraşırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size faturayı gönderdi mi ? Ona göre uğraşıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Göndermedi, ürün geldi diye sevindik şimdi de faturayla uğraşıyoruz
tam 13 dk dır telefon baglanmadı
sırketı arayıp bırılerıne ulasabılen var mı ?
-
Ben görüştüm zar zor kız gene numaramı aldı arattırıcam dedi dönen yok madem öyle ben ürünü elden teslim aldım harcama itirazında bulunurum kendileri bilir
Bir fatura kesmenin bu kadar zor olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi Cihangir Bey ile yeniden görüştüm. Hanımefendi ile görüştüm faturada seri no yazmıyor dedim beni arattıracağını söyledi ama dönüş yapan olmadı dedim. Ben size faturayı mail attım dedi maillerime baktım bu sefer gerçekten fatura yollamışlar e-arşiv fatura ancak gene seri no hariç herşey tam. Tekrar aradım bunda da seri no yazmıyor dedim. Biz aldıktan sonra da bize de seri no yazmadan verdiler zaten dedi. Ben de acer bu şekilde kabul etmiyor deyince tamam o zaman tekrar düzenleyelim dedi.
Arkadaşlar firma dolandırıcı veyahut art niyetli bir firma değil en azından artık buna emin oldum ancak ortada acayip bir amatörlük ve iş bilmezlik var sadece
herkese iyi akşamlar, 3 iş günü falan dediler iptal edilen ürünün para iadesi için. bankayla görüştüm hiçbir şekilde iptal işlemi yapılmamış. dolandırıcılik durumu var dedi kadın. İlk iş savcılığa gidip şikayet edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakom -- 6 Aralık 2022; 8:58:28 >
İptal mesajı geldi mi?
sms olarak atıldı.1 Aralık'ta
Bana öyle bir bildirim gelmeyince dedim iptal etmediler. Bankaya iletildi mi iptalinizin mesajı?
Sistem üzerinden iptal edildiği görünüyor iptal mesajı gelmedi
Ben de iptal ettim de para iadesi görünmedi daha. Bunun sonu harcama itirazına gidecek gibi görünüyor.
-
-
-
fatura halen elıme ulasmadı
yanlıs bılgıler ıle yanlıs fatura kesmısler
anlamıyorum kı nasıl yazılımları var web sıtelerındekı fatura bılgılerını doldurmusuz zaten.
her maıl attıgımda yarın gonderıcez cevap ı gelıyor.
-
Bugün bitimiyle iade talep edeli 3 gün oldu yarın firmayı arayacağım ref. Kodu isteyeceğim bakalım ne diyecekler çünkü banka ile konuştum herhangi bir geri ödeme yapılmamış dediler.
Arkadaşlar niye Vatanbilgisayar'da aynı fiyat iken almadınız da bilinmedik bir siteden alıyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X