Hocam yani siz telefonla konuştuktan sonra adam kendisi mi iptal etti siparişinizi.Siz hiçbir şey yapmadınız mı ? |
12999 TL Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-Freedos (9. sayfa)
-
-
Hocam şimdi aklıma geldi. Adam mail atın dedi. Mail attım ve hemen iptal oldu sistem üzerinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım benimki pazartesi kargoya verilir yoksa bende iptal edicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim faturalar gelmedi
daha once de demıstım bu fatura konusunda sıkıntı yaşayacagımız belli ıdı normalde 3 dk lık ıs
sıparısı ıptal edılen arkadaslarında kredı kartına ıadelerı normalde 2 ıs gunu maksımum
ınsaallah ıptallerınız hızlı olur.
oyle 3 gun 5 gun olayı hıkaye...bana oyalama taktıgı gıbı geldı
-
enteresan heyecanlı bir konu olmuş, takipteyiz
-
Laptop u vatandan almışlar ordan kesilen fatura verilsin bari.
Hâlen fatura bekliyoruz.
Büyük ihtimal Fatura yalan oldu. Cihazlarını alanlar iletişime geçsin distribütörle belki o şekil bir yardım olur. Ortada resmi bir cihaz var ama kimsesiz.
Yok hocam cihangir verilecek dedi akşam mesaj gelecek dedi de bakalım ptesi görüşeceğim.
cihangir beyin nosu varsa bana atar mısın hocam benimki ne zaman gelecek acaba
-
Urununuz mu gelmedı yoksa faturanız mı ?
-
Ürün hocam
cuma çıkaramadık dediler ben iptal ettim sparişi arkadaşlar
-
Benim laptopu daha yeni kargoya verdiler. Ben bu siteye güvenmiyorum daha düşük konfigrasyonlu ya da bozuk laptop yollayabilirler kargoyu kurye eşliğinde mi açıyım kanıt için bu konuda deneyimli biri tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogefather -- 5 Aralık 2022; 14:25:29 > -
Ondan yana sıkıntı olmuyor hocam, benim kutunun bir tarafı yırtıktı ama laptopa erişilebilecek düzeyde değildi.
Bende video çekerek açtım sadece bu firmaya özgü değil trendyol hepsiburada dan alsaydim yine aynı şekil videoya çekerdim.
Sizde nolur nolmaz öyle yapın.
kargodan mesaj filan geldi mi
-
WhatsApp'tan link attı.Telefona mesaj gelmedi. Niye sordunuz ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogefather -- 5 Aralık 2022; 15:7:11 > -
Şimdi acer ile görüştüm fatura üzerinde ürüne dair seri numarası yazmıyor ise o fatura bizim nezdimizde geçerli değildir dedi. Ben şimdi hemen firma ile görüşücem ya bana hemen düzgün fatura gönderin ya da siparişi hemen iptal edin edicem. Mırın kırın yaparlarsa da bankayı arayıp harcama itirazında bulunucam ben ürünü elden teslim aldım onlar pislik yaparsa ben de yaparım
Vatan bılgısayarda seri numarası not olarak yazıyor.
Bu fırmadan gelecek faturada serı numarasının yazacagını kesınlıkle dusunmuyorum hatta 1 sn dusunmeye bıle gerek yok KESINLIKLE seri numarası yazmayacaktır.
Cunku fırma bır program kullanıp onların cıkısını yaparken eger bu denlı profesyonel program kullanıyor olsa ıdı ya ırsalıye ıle gelırdı urunler serı numarası yazılı sekılde yada fatura ıle gelırdı.
Telefonla gorustugumuz bayan halen devamlı urununuz geldımı dıye 2 kere soruyor sıstemden ona bıle bakamıyorlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X