Şimdi Ara

12v akü şarj etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Akülü vidalama nin pilleri bittiği için aynı pillerden bulamayınca 12v 1.3a kuru akü alıp taktım . Vidalama 12v olduğundan çok güzel bir şekilde kullanıyorum. Fakat şarj etmede sorun yaşadım. Bir arkadaşım direk 12v luk adaptör bağla dedi şarj olur dedi. Bende evde bulunan 12v 1.5a adaptoru bağladım. Akü ısındı ve şişti şarj almamaya başladı. Bir saat kadar şarja taksam da şerit led in ışıklarını bile canlı yakamiyordu. Bende yeni birtane daha aldım. Şimdi bunu şarj edeceğim zamn nasıl şarj etmem gerekiyor. Elimde bulunan adaptörler 12v 1.5a, 12v 1a ve ayarlı 12v 300ma
    Bunlardan hangisini kullanmalıyım ki akü bozulmadan şarj edebileyim. Kendi orjinal adaptoru kayıp bulamadım.
    Aldığım akü nün resmihttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyrpekop2bjRL_Z4Rw4R2UUads_A8zx62-3gZQrVtgxXIQLqpveYO5J5v7

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanpictures

Merhaba arkadaşlar. Akülü vidalama nin pilleri bittiği için aynı pillerden bulamayınca 12v 1.3a kuru akü alıp taktım . Vidalama 12v olduğundan çok güzel bir şekilde kullanıyorum. Fakat şarj etmede sorun yaşadım. Bir arkadaşım direk 12v luk adaptör bağla dedi şarj olur dedi. Bende evde bulunan 12v 1.5a adaptoru bağladım. Akü ısındı ve şişti şarj almamaya başladı. Bir saat kadar şarja taksam da şerit led in ışıklarını bile canlı yakamiyordu. Bende yeni birtane daha aldım. Şimdi bunu şarj edeceğim zamn nasıl şarj etmem gerekiyor. Elimde bulunan adaptörler 12v 1.5a, 12v 1a ve ayarlı 12v 300ma
    Bunlardan hangisini kullanmalıyım ki akü bozulmadan şarj edebileyim. Kendi orjinal adaptoru kayıp bulamadım.
    Aldığım akü nün resmihttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyrpekop2bjRL_Z4Rw4R2UUads_A8zx62-3gZQrVtgxXIQLqpveYO5J5v7

PM.

• Hocam gerilimi pille eş değer verip akımı, pilin akımının 4 te 1 i kadar vermeniz yeterlidir.

12V 1Ah ise

12V 250mAh akım vermelisin ki şarj etsin.

Unutmayın aküler akımla şarj olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad seri bağlamadığına emin misin? yoksa 12 volt ile şarj olmayı geç akım bile geçmez üzerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akü şarj lambası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.