Şimdi Ara

12V şerit led parlaklık ayarı için nasıl bir sistem kurmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın gösterge ışıkları için şerit led kullandım parlaklık ayarı yapmak istiyorum orjinalinde parlaklık düğmesi var ama benim aracımdaki daha önce sökülmüş bulamıyorum satılmıyor onun yerine potansiyometre kullancam nasıl bir devre kullanmalıyım hangi parçalar olması lağzım ve kaç ohm olması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 12v ayarlı güç kaynağı kullanın çok parlak yanıyorsa voltajı 11v civarnı ayarlayın yda gözünüze nasıl rahat geliyorsa ona göre ayarlayın örneğin XL4015 olabilir

• Parçalar vars a DIY devreler var.

Veya Led Dimmer diye arattığında çıkan devreler işini görür. (12V olanını seçmeyi unutma. 220AC ler de var.)

12V şerit led parlaklık ayarı için nasıl bir sistem kurmalıyım?
  • Led ışıkların parlaklık ayarını en sağlıklı ve stabil ayarlamak için pwm modüllerinden kullanmak gerekiyor. Yukarıda paylaşılan modüller voltajı düşürerek parlaklığı ayarlıyor. Led belli bir voltajın altında kalınca direkt sönüyor. Nasıl bir ayar istediğine göre değişir ama hassas bir ayar istiyorsan en mantıklısı pwm kullanmak gibi. Tabi arabaya bağlamak için yer müsait mi onu bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.