Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ürün gayet güzel ama kılıfının olmaması kötü hem gün ışığı rengide gayet güzelmiş bu arada pure white olanı mı gün ışığı oluyor
  • şekil olarak çok tipsiz değil mi
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    Hocam alinti yapmis oldugunuz mesajda link var lütfen tiklayiniz
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    warm white = gün isigi , pure white = beyaz seklinde hocam
  • Şarj aleti pek iyi bişeye benzemiyo da.
    Eksen konusu patladı son durum nedir n11de eksen bilgisayar mağazasına da girilmiyor. Msi laptoplar 1200 liradan satıştaydı.
    Parasını ödeyipte satıcıdan yanıt alan var mı ürünler gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RslClk

Şarj aleti pek iyi bişeye benzemiyo da.
    Eksen konusu patladı son durum nedir n11de eksen bilgisayar mağazasına da girilmiyor. Msi laptoplar 1200 liradan satıştaydı.
    Parasını ödeyipte satıcıdan yanıt alan var mı ürünler gelir mi?

Fiyatlar yanlış girildiği için mağaza yayınını dondurdular. Fiyatları düzeltince tekrar yayına açacaklar.
  • Yani 100 liraya 1tb'lık harddiski alanların sipariş patates mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RslClk

Yani 100 liraya 1tb'lık harddiski alanların sipariş patates mi oldu?

Evet,
    XML ile yayına alınıyor ürünler. Tüm ürünler bilgileri ile beraber XML dosyasına eklenip N11 e yükleniyor. Bilgiler içerisinde döviz cinsi USD yerine TL girilmiştir yanlışlıkla. Yani birim fiyat 100 yazan ürün USd girilseydi dolar kuru ile çarpılıp fiyatı o şekilde yayınlanacaktı. TL kaldığı için yanlış yayınlanmış. %4-5 lik bir yanlışlık olsa ürünü gönderirlerdi ama %100-150 gibi bir fark olunca doğal olarak siparişler iptal edildi.
  • Anladım hocam teşekkürler.
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    tşk hocam
  • Haftasonu sipariş veren arkadaşların ürünleri kargoya teslim edildi. Hayırlı olsun.
    Hocam size pm gönderdim ama cevaplarsınız umarım:). Ben bu üründen almak istiyorum ama burada 20 lira en hızlı ve biraz daha ucuza nereden nasıl temin edebilirim acaba bilgisi olan var mı?Xiaomi led usb ışıktan bahsediyorum bu arada.
  • Hocam pm gönderim
  • bende bir adet aldım görselleri dogruysa içindeki piller iyi zaten bu tür cihazlarda önemli olan içindeki pillerdir
  • Ben de samsungun ürünü sandım ama değilmiş.

ürünleri alanlar 3-5 ay sonra artık eskisi gibi şarj etmiyor demeye başlamaz umarım...
  • sahte olduğu belli hala nasıl inanıyorsunuz anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

sahte olduğu belli hala nasıl inanıyorsunuz anlamadım.

Sahte derken?
    Cenix marka değilmi yani? replikamı?
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    sahte olduğunu nereden anladın?
    hocam bu ürünü sipariş verdim ve ödemeyi paypal ile yaptım fakat sonra adresi yanlış girdiğimi farkettim şimdi bunu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

hocam bu ürünü sipariş verdim ve ödemeyi paypal ile yaptım fakat sonra adresi yanlış girdiğimi farkettim şimdi bunu nasıl düzeltebilirim

eğer kargolanmadıysa mesaj gönderin o kişiye kargolandıysa yine irtibat kurmanız gerekecek kargoya satıcı geri isteyip tekrar kargolayacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.