Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almaya değer mi kullanan arkadaşlar yorum bekliyorum.
  • tesekkurler.

deprem cantasi icin boyle bir urun istiyordum, simdi gectim siparisi.
  • Kargo ulaştı. Ürün biraz büyük ve ağır geldi. Cepte değil de çantada taşnacak cinsten. Ama artık almış bulunduk.

Powerbankı full şarj etmek için şarja taktım. Bir türlü dolmadı dolmasını bekliyorum. Sonra da 1 hafta boyunca teli bununla şarj edecem. Galaxy S3'ü bakalım kaç defa doldurabilecek.
  • Türkiyede 20TL arti kargo ücreti hocam asiri pahali. Aceleniz yoksa banggoodtan almanizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simit

Türkiyede 20TL arti kargo ücreti hocam asiri pahali. Aceleniz yoksa banggoodtan almanizi öneririm

Bu site yurt dışı,getirirken sakata gelmeyelim.Birde bu cenixin ederi varmı alınırmı ona göre sipariş vereceğim.Şimdiden teşekkürler
    Edit:Cenix i sipariş verdim umarım hakkını verir paranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar Salvo Hastası -- 7 Nisan 2015; 22:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

quote:

Türkiyede 20TL arti kargo ücreti hocam asiri pahali. Aceleniz yoksa banggoodtan almanizi öneririm

Bu site yurt dışı,getirirken sakata gelmeyelim.Birde bu cenixin ederi varmı alınırmı ona göre sipariş vereceğim.Şimdiden teşekkürler

Cin den ürün satan en iyi site diyebilirim hic abartmadan
  • quote:

quote:

quote:

Cin den ürün satan en iyi site diyebilirim hic abartmadan

Hocam siparişi verdim diyelim ürün elime ne zaman ulaşır ? Bu arada cenix i sipariş verdim buradaki yorumlar tatmin edici oldu umarım memnun kalırım.
    Yanıtlar için sağolun

• en hizli 15 en yavas 55 gün
    Ortalama 22-25günde geliyor genelde.
  • quote:

en hizli 15 en yavas 55 gün
    Ortalama 22-25günde geliyor genelde.

Tamam hocam çok sağolun yorumlarınız için
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    Bi adet de ben aldım.bilgi icin tekrar teskkurker. Led leri bir miktar araştırdım almadan önce. Gozle gorulmeyen normalde gunduz olan mavi isigin ledlerde surekli olmasi sonucu Melatonin sentezini bozuyormuş. Gece uyumaya yakin kullanilmasi onerilmiyor. Uyku duzenini ve antioksidan salınımını bozabiliyor. Bunu da ben eklemis olayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

sahte olduğu belli hala nasıl inanıyorsunuz anlamadım.

Sahte derken?
    Cenix marka değilmi yani? replikamı?

Güvenerek sipariş verdik yok değilmi öyle bir şey ?
    %95 Olumlu yorum var ve orjinal ibaresi var her türlü şikayet yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

quote:

Orijinalden alıntı: skmg

linkteki urun tukenmis.

Sipariş verdik yarın bizde olacak. N11 de de stok durumunu güncelledim şuan satın alınabilir.

Siparişi 15 dk önce verdim hala stok var değilmi birde yukarıda bazı arkadaşlar sahte demişler yok değilmi öyle bir durum ?
  • Hocam ben KKTCdeyim, 3 tane falan almayı düşünüyorum. Fiyat durumu ne olur? Kargo durumu nasıl olur bi aydınlatabilir misiniz? İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skmg

linkteki urun tukenmis.

Sipariş verdik yarın bizde olacak. N11 de de stok durumunu güncelledim şuan satın alınabilir.

Siparişi 15 dk önce verdim hala stok var değilmi birde yukarıda bazı arkadaşlar sahte demişler yok değilmi öyle bir durum ?

Sahte ürün söz konusu değil. Sadece orijinal ve resmi dist. ürünleri satıyoruz. Salı günü sipariş verdik bugün bizde olacak. Yarın kargoya vereceğiz siparişleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Hocam ben KKTCdeyim, 3 tane falan almayı düşünüyorum. Fiyat durumu ne olur? Kargo durumu nasıl olur bi aydınlatabilir misiniz? İyi çalışmalar.

Sadece Türkiye içi gönderim yapıyoruz maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Hocam ben KKTCdeyim, 3 tane falan almayı düşünüyorum. Fiyat durumu ne olur? Kargo durumu nasıl olur bi aydınlatabilir misiniz? İyi çalışmalar.

Sadece Türkiye içi gönderim yapıyoruz maalesef.

Tamam çok sağolun hayırlı işler diliyorum ben
    hocam gönderi adres değişimi için bugün satıcı mail bu durumda ne yapmalıyım ?

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Egerki kargo cikmadiysa adresinizi degistiricez demisler. Siparis numaranizi gonderin demisler. Hizli cevap veririseniz sevinirlermis.
    Siz adres degisikligi isterken siparis numaranizi vermediniz mi adamlara?
    vermedim hocam sadece adresi bildirdim sipariş numarası order number mi oluyor , tşk
  • ürün bügün geldi yalnız üçretsiz kargo diye ilan açıp neden üçretli gönderiyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.