Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galaxy S3'ü 5-6 kere arası doldurdu.
  • 12000 mAh Powerbank Harici Batarya 39,90 TL + 5TL kargo diyor. daha iyi değil mi?

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-kacmaz-urun-yeni-70/57809130
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashit61

12000 mAh Powerbank Harici Batarya 39,90 TL + 5TL kargo diyor. daha iyi değil mi?

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-kacmaz-urun-yeni-70/57809130

Markası yok... İçindeki pilin kalitesi belli değil. Çinde kiloyla satılan oem ürünlere benziyor..

• Merhaba arkadaslar bu xiaomi ledi diger powerbanklarada uyar mi? PowerX marka 2900 Mah powerbankim var sorun cikmaz drgilm mi n11 de 10 TL tictoc cekiyle birlikte 10 tl ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar memnun sanırım.Problem yaşayan var mı arkadaşlar?
  • Ben uç adet aldım ve gayet memnun kaldım alacaklar için tavsiye ederim N11 üzerinden kuponlarla gayet uyguna geldi

• bu aletin tam şarj olma süresi kaç saat?
  • 10400 mAh modeli 49 'a düştü..
    http://www.n11.com/cenix-pb-a10f-powerbank-10400-mah-samsung-batarya-icerir-P53808355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Robot -- 29 Nisan 2015; 15:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

10400 mAh modeli 49 'a düştü..
    http://www.n11.com/cenix-pb-a10f-powerbank-10400-mah-samsung-batarya-icerir-P53808355

13000lik için az indirim daha istiyorum kredi kartı limitim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamundaizm

quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

10400 mAh modeli 49 'a düştü..

13000lik için az indirim daha istiyorum kredi kartı limitim yok.

Hocam maalesef daha fazla düşüremiyoruz. Dolar kuru malum düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

10400'lük xioami Moto G'yi üç kez şarj edemiyor.6-7 bin anca gücü var.Bu da onun gibiyse hiç bulaşmaya değmez.

Xiaomi benim Note 4 ü 2.5 kez şarj ediyor çok rahat. Hatta tam olarakda bitmiyor cihazın enerjisi.. Moto G-Non-removable Li-Ion 2070 mAh battery. Bunu Nasıl 3 kez şarj edemez aklım almıyor. Ya senin cihazın Orijinal değil yada Bozuk..
  • Xiaomi alacaktım ürününüz daha çok ilgimi çekti. Sanal pazarda ilanınız var mı?
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Xiomi markasının kullandığı bataryalar LG ve Samsung üretimi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Xiomi markasının kullandığı bataryalar LG ve Samsung üretimi hocam

Bende kullaniyorum hocam kötülemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

10400'lük xioami Moto G'yi üç kez şarj edemiyor.6-7 bin anca gücü var.Bu da onun gibiyse hiç bulaşmaya değmez.

Xiaomi benim Note 4 ü 2.5 kez şarj ediyor çok rahat. Hatta tam olarakda bitmiyor cihazın enerjisi.. Moto G-Non-removable Li-Ion 2070 mAh battery. Bunu Nasıl 3 kez şarj edemez aklım almıyor. Ya senin cihazın Orijinal değil yada Bozuk..

Sanalpazar.com semers'ten aldım orjinal. 3 kez şarj ediyor bazen de edemiyor. Farklı cihazlarla da denedim 6 bin güç anca veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

Sanalpazar.com semers'ten aldım orjinal. 3 kez şarj ediyor bazen de edemiyor. Farklı cihazlarla da denedim 6 bin güç anca veriyor.

valla usta ben bangdooddan aldım,ilk önce 1 tane sipariş verdim sonra 2 adet,2 gün öncede 2 adet verdim. ilk gelen 3 tanesinde hiçbir sorun yok. totalde 9000-9300 arası veriyor bende. Note 4 ü 2.5 kere şarj edip sonra Samsung Galaxy Young uda %90 civarı dolduruyor..ben gayet memnunum. Bakalım gelecek 2 tane nasıl çıkacak.. Senin cihazda bir sorun olduğunu düşünüyorum..

• Tictoc'la 10.400 bedava geliyor, alınır mi?

• Sanal pazar ilk alışverişini ben gerçekleştirdim. Xiaomi'den daha iyi olacağını düşünüyorum nedense. Alınca dener yorumlarımı yazarım buraya.
  • bu kadar seyyar şarj cihazını napıyorsunuz yav, seyyar satıcı filan mısınız? çölde mi çalışıyor sunuz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.