Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum selamlar ben sizden 13.000 mah olanını aldım galiba urunde bir sorun var Samsung note 3 telefonumu ancak 2 defa doldurabiliyor sizden aldığım urun bir kaç deneme yaptım sonuç hep aynı iade ve değişim yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Dostum selamlar ben sizden 13.000 mah olanını aldım galiba urunde bir sorun var Samsung note 3 telefonumu ancak 2 defa doldurabiliyor sizden aldığım urun bir kaç deneme yaptım sonuç hep aynı iade ve değişim yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Elbette,
    Faturada yazan adresimize gönderin test edelim. Sonuca göre yenisiyle değiştirelim.
  • Tamam yarın gönderiyorum o halde şimdiden teşekkürler yalnız kutusu yok sanırım veya bulamayabilirim.

• Aldido'da 39 lira ne yazıkki hemde 50\10 kuponu ile 10 liralık bir şeyi bedava alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam yarın gönderiyorum o halde şimdiden teşekkürler yalnız kutusu yok sanırım veya bulamayabilirim.

Eğer ürün arızalıysa kutu önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Aldido'da 39 lira ne yazıkki hemde 50\10 kuponu ile 10 liralık bir şeyi bedava alabilirsiniz

Ben goremedim,linki var mı?

• quote:

Dostum selamlar ben sizden 13.000 mah olanını aldım galiba urunde bir sorun var Samsung note 3 telefonumu ancak 2 defa doldurabiliyor sizden aldığım urun bir kaç deneme yaptım sonuç hep aynı iade ve değişim yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

dostum bende note 3powerbank alacağım ama bir türlü adam akıllı birşey bulamadım.bu telefonlar powerbankı seçiyor birde kimisinde normal sarj gibi gösterirken kimisindede AC olarak gösteriyor ve aşırı yavaş sarj ediyor
  • Peki anlaşmalı olduğunuz kargo firması hangisidir?nasıl olacak kargo işleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Aldido'da 39 lira ne yazıkki hemde 50\10 kuponu ile 10 liralık bir şeyi bedava alabilirsiniz

Ben goremedim,linki var mı?

Artmış fiyatı hocam

• @quatrros ; Aras kargo ile antlaşmalıyız. Karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Fatura üzerinde adresimiz var. Firma ismimizdende Arasta kaydımız çıkıyor.

@Aspilicueta24 ; 39 TL olan 8.000 mAh olan modeldi. Satışa kapatmışlar. Söz konusu ürün bizdede aynı fiyat + kargo bedava
  • Hocam dün ben yolladim ürünü size valla kargo yu da ben odedim hatta neyse sorun değil.

• 10400mAh olanı sürekli kullanıyor ve takip ediyorum 2000mAh bataryayı 3 tam ve birde %80-90 civarı doluma ulaştırıyor. 39 liraya yaklaşık %70 verimle 8000mAh kapasite sunuyor, oldukça başarılı!
  • 10400 mah lık model var elimde. s5 telefonumu (3000mah) %5ten %100e kadar şarj ettim şuan 3 ışığı yanıyo. Oldukça başarılı ilk izlenimlerime göre.
  • 13000 sipariş verecektim fiyatlar aynını foruma ozel.tektekal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_buruk -- 15 Temmuz 2015; 9:24:47 >
  • arkadaşlar bu alet kafasına göre şarjı kesiyor bu tarz bi sorun yaşayan oldu mu hiç
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.