Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar orjinal xiaomi 5000 tavsiye ederim. Kesinlikle 5000'den daha güçlü. Hem çok hızlı şarj ediyor hem de incecik

Sony Xperia Z2'de 1 tam şarj ve 1 seferde %10 şarj yapabildi. Yani yaklaşık 3500 mAh
    Xiaomi 5000 mAh

Orjinal olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

quote:

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

alan olduysa bi kapasite testi yapiveesin bakalim, gorelim . acsin icini, gostersin su samsung pilleri.

Merhaba,
    Talep üzerine ürünü açıp resmini çektik. Samsung pilleri görebilirsiniz.

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

Hocam bu resimdeki piller 2200 luk samsung pilleri, yani 5 tanesi 11000 mah yapiyor, sattiginiz urun nasil 13000 mah oluyor?

Yesil piller 2100 mah 10400 olan model aslinda 10500 mah.

Yanlisin var, yesil olan piller 2200 mah...

http://www.samsungsdi.com/lithium-ion-battery/laptop

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar orjinal xiaomi 5000 tavsiye ederim. Kesinlikle 5000'den daha güçlü. Hem çok hızlı şarj ediyor hem de incecik

Sony Xperia Z2'de 1 tam şarj ve 1 seferde %10 şarj yapabildi. Yani yaklaşık 3500 mAh
    Xiaomi 5000 mAh

Orjinal olmayabilir

Xiaomi 5000 bende de var,arkadasın dedigi gibi gercek kapasitesi 3500 civarında...

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

quote:

quote:

Xiaomi 5000 mAh

Orjinal olmayabilir

Xiaomi 5000 bende de var,arkadasın dedigi gibi gercek kapasitesi 3500 civarında...

Üzerinde de yazıyor zaten en az 3300 mAh gerçek değeri vardır diyerek. Tabi yanlış tercüme yapmadıysam.
    Bu arada Xperia Z2 bataryası 3200 mAh.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

alan olduysa bi kapasite testi yapiveesin bakalim, gorelim . acsin icini, gostersin su samsung pilleri.

Merhaba,
    Talep üzerine ürünü açıp resmini çektik. Samsung pilleri görebilirsiniz.

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

Hocam bu resimdeki piller 2200 luk samsung pilleri, yani 5 tanesi 11000 mah yapiyor, sattiginiz urun nasil 13000 mah oluyor?

Yesil piller 2100 mah 10400 olan model aslinda 10500 mah.

Yanlisin var, yesil olan piller 2200 mah...

http://www.samsungsdi.com/lithium-ion-battery/laptop

Satici arkadas once ki mesajlardan birinde 2100 mah yazmisti onun icin 2100 dedim.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Siz ölçümü telefon kapalı iken mi yapıyorsunuz? Hem kullanıp hem şarj ederseniz 2000 mah bi bataryayı 2 kez bile doldurmaz. Bu normaldir.

• quote:

Siz ölçümü telefon kapalı iken mi yapıyorsunuz? Hem kullanıp hem şarj ederseniz 2000 mah bi bataryayı 2 kez bile doldurmaz. Bu normaldir.

Kardesim tezini dogrulamak icin kendin kurup kendin yazmana gerek yok...Elimde 10'dan fazla powerbank var,nasıl test edilecegini gayet iyi biliyorum...

• Bu piller laptopun pilleri ile aynı mı?
     13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) 13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 1 Haziran 2015; 12:22:11 >

• Kapalı halden Lumia 925'i %100 doluluğa getirmesi 1 saat 50dk sürdü. Fakat damla şarjı bekleyip cihazın kendinin şarjı kesmesi 2saat 26dk sürüyor. Lumia cihazların açık halde şarj olduklarını göz önüne alırsak süre priz şarjıyla benzer denebilir.

• Ürünün yanında gelen usb kablo ile telefonunu pc ye bağlayıp veri aktarımı yapmayı deneyen oldu mu? Zira benim yaptığım denemelerde kablo ile şarj yapılabiliyor fakat aynı kablo veri aktarımı için kullanılamıyor. Satıcıya sorduğum da kablo sadece şarj amaçlı olduğu için güç aktarımı yapıyormuş. Böyle bir şey mümkün olabilir mi, sadece güç aktarıp veri aktarmayan usb kablo ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mserifoglu

Ürünün yanında gelen usb kablo ile telefonunu pc ye bağlayıp veri aktarımı yapmayı deneyen oldu mu? Zira benim yaptığım denemelerde kablo ile şarj yapılabiliyor fakat aynı kablo veri aktarımı için kullanılamıyor. Satıcıya sorduğum da kablo sadece şarj amaçlı olduğu için güç aktarımı yapıyormuş. Böyle bir şey mümkün olabilir mi, sadece güç aktarıp veri aktarmayan usb kablo ilk defa duyuyorum.

Arızalı olsa güç aktarımıda yapmaması lazım. Başka bir şekilde denedinizmi? veri aktarmak için yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Ürünün yanında gelen usb kablo ile telefonunu pc ye bağlayıp veri aktarımı yapmayı deneyen oldu mu? Zira benim yaptığım denemelerde kablo ile şarj yapılabiliyor fakat aynı kablo veri aktarımı için kullanılamıyor. Satıcıya sorduğum da kablo sadece şarj amaçlı olduğu için güç aktarımı yapıyormuş. Böyle bir şey mümkün olabilir mi, sadece güç aktarıp veri aktarmayan usb kablo ilk defa duyuyorum.

Arızalı olsa güç aktarımıda yapmaması lazım. Başka bir şekilde denedinizmi? veri aktarmak için yani.

Win7 li masaüstü ve Win8 li tablette denedim ikisinde de sonuç aynı. Şarj başlıyor ama telefon pc ye bağlı gibi davranmıyor, orijinal samsung, asus T100 tabletin yanında gelen ve çeşitli oem kablolar ile yaptığım denemelerde sorun yok. Sizin kablo ile denemeleriniz oldu mu hocam veri aktarımı yapabiliyor musunuz?

• Maalesef deneyecek cihaz yok işteyim. Ama markayı bir arayın isterseniz.
  • Satıcı ile iletişime geçmiştim zaten, kablo sadece şarj amaçlıymış. Açıkçası bana biraz baştan savma bir cevap gibi geldi zira data aktarımı yapmayan sadece güç aktarımı yapan kabloyu ilk defa duyuyorum. Durumu netleştirmeden satıcıyı zan altında bırakmak istemiyorum o yüzden kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa ben de duruma göre reaksiyon alırım. Cenix türkiye firmasına e-posta attım ama burada kullanan arkadaşların yorumları benim için daha önemli.
  • Hocam merhaba,
    Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Normalde kablo standarttır. Veri aktarımıda yapılabilmesi lazım. Cenix firmasına sormuştuk , kablonun standart olduğunu ama cihazla birlikte power kablosu amaçlı verildiği için güç aktarımı yapıyorsa sıkıntı yok cevabı verildi. Siz yinede firmadan gelecek cevabı bekleyin. Biz markayı ilgilendiren soruların cevabını kendilerinden alıp iletiyoruz.
  • quote:

Satıcı ile iletişime geçmiştim zaten, kablo sadece şarj amaçlıymış. Açıkçası bana biraz baştan savma bir cevap gibi geldi zira data aktarımı yapmayan sadece güç aktarımı yapan kabloyu ilk defa duyuyorum. Durumu netleştirmeden satıcıyı zan altında bırakmak istemiyorum o yüzden kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa ben de duruma göre reaksiyon alırım. Cenix türkiye firmasına e-posta attım ama burada kullanan arkadaşların yorumları benim için daha önemli.

Mantıken üründe şarj kablosu gelmesi normal. Bu tür ürünlerde şarj kablosu içeriyorsa genelde sadece şarj işlemi yapar o kablo.
    Çünkü usb kabloların kiminin içinde iki kablo kiminde dört kablo bulunur. İki kablo bulunanlar sadece şarj yapar. Dört kablo olanlarda şarj ve data aktarımı yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 1 Haziran 2015; 17:01:04 >

• sadece 2 pine elektrik geliyordur yani sadece sarj etmesi normal bi durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distortionn -- 1 Haziran 2015; 17:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

sadece 2 pine elektrik geliyordur yani sadece sarj etmesi normal bi durum

Benimde aklıma gelen oydu, belki maliyet açısından böyle bir şey yapmışlardır. Ama emin olamadığım şeylerde markadan bilgi alıyorum.
  • Bende denedim kabloyu şimdi, aynı şekilde; şarj ediyor fakat data aktarımı yapmıyor. Belli ki üretici (Cenix yada tedarikçi firma) maliyeti düşürmek adına iki tel daha içine dahil etmemiş. Gerçi kablonun data transferi yaptığına dair bir iddaası da bulunmuyor ürün kutu ve kılavuzunda.
  • Hocam ürünü bende aldım ama kablo hemen yıprandı yardim eder misin?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.