Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhankan

bu pillerin gorundugu resim 10400 mu 13000 mi?

resim 10400 olan modele ait. Konuyu açtığımda 10400 lükte kampanya vardı sadece. İstek üzerine koymuştuk.
    En kısa zamanda 13000 lik modelin resminide ekliyorum.

Ürünü aldım ve açılmış kutu geldi.

Powerbank 1 amper'lik telefon şarj cihazıyla yaklaşık 12-13 saate tamamen doldu. Deneme amaçlı olarak HTC M8 telefonumun şarjını %5'e kadar bitirip şarj etmeye başladım. Ürünün üzerinde birinci çıkış 1 amper 2. çıkışın 2 amper olduğu yazıyor ama hangisinin 1. hangisinin 2. çıkış olduğu malesef belirtilmiyor.

Kalan pil durumunu gösteren led'lerinin son tarafındaki çıkıştan ilk denemeyi yaptım, sanırım 1 amper diye bahsedilen çıkış burası, telefonun şarjını %5'den %6 ya çıkartması için 6-7 dk bekledim ama malesef, daha sonra ledlerin hemen yanında ki çıkışa taktım. Saat 22:10'da %10 olan şarjı 02:43 itibari ile %93'e çıkarttı sonrada daha beklemeyip yattım zaten.

2600 mah. 'lık bir pili doldurması bu kadar uzun süren bir ürünün 10000 mah'lık bir tableti doldurması sanırım 1 güne yakın sürer. Kapasite olarak halen powerbankın 4 led'ide de yanıyor ama şarj olarak aşırı yavaş olduğundan ben geri iade edeceğim. Düşünenlerin bilgisine.

Merhaba,
    Tüm ürünlerde kutu açıktır, Yurtdışından gelen ürünlere kullanım klavuzu koymak için mecburen açılıyor.
    Amper çıkışlarında herhangi bir sorun olabilir. İmkanınız varsa ölçtürebilirsiniz. Yinede iade etmek isterseniz tercih sizin tabiki

Urun geldi ancak usb kablosu kusurlu cıktı,hic bir cihaza girmiyor.. Yeni bir kablo gonderebilir misiniz? Sanalpazardan da mesaj attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kimse belirtmemiş ama açma kapama düğmesine hızlı şekilde 2 kez basınca önde ki led lamba yanıyor, fazla aydınlatmıyor ama karanlıkta yinede iş görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

quote:

quote:

quote:

resim 10400 olan modele ait. Konuyu açtığımda 10400 lükte kampanya vardı sadece. İstek üzerine koymuştuk.

Powerbank 1 amper'lik telefon şarj cihazıyla yaklaşık 12-13 saate tamamen doldu. Deneme amaçlı olarak HTC M8 telefonumun şarjını %5'e kadar bitirip şarj etmeye başladım. Ürünün üzerinde birinci çıkış 1 amper 2. çıkışın 2 amper olduğu yazıyor ama hangisinin 1. hangisinin 2. çıkış olduğu malesef belirtilmiyor.

Kalan pil durumunu gösteren led'lerinin son tarafındaki çıkıştan ilk denemeyi yaptım, sanırım 1 amper diye bahsedilen çıkış burası, telefonun şarjını %5'den %6 ya çıkartması için 6-7 dk bekledim ama malesef, daha sonra ledlerin hemen yanında ki çıkışa taktım. Saat 22:10'da %10 olan şarjı 02:43 itibari ile %93'e çıkarttı sonrada daha beklemeyip yattım zaten.

2600 mah. 'lık bir pili doldurması bu kadar uzun süren bir ürünün 10000 mah'lık bir tableti doldurması sanırım 1 güne yakın sürer. Kapasite olarak halen powerbankın 4 led'ide de yanıyor ama şarj olarak aşırı yavaş olduğundan ben geri iade edeceğim. Düşünenlerin bilgisine.

Merhaba,
    Tüm ürünlerde kutu açıktır, Yurtdışından gelen ürünlere kullanım klavuzu koymak için mecburen açılıyor.
    Amper çıkışlarında herhangi bir sorun olabilir. İmkanınız varsa ölçtürebilirsiniz. Yinede iade etmek isterseniz tercih sizin tabiki

Urun geldi ancak usb kablosu kusurlu cıktı,hic bir cihaza girmiyor.. Yeni bir kablo gonderebilir misiniz? Sanalpazardan da mesaj attım.

Firmaya iletiyorum göndermeleri için. PM ile açık adres isim ve irtibat numarası atabilirmisiniz?

• Bu ürün Note3 tekefonu ne kadar zamanda full şarj yapar?

• Arkadaşlar bende dün akşam Cenix PB-A10F modelini aldım, bugün öğlen geldi. Daha henüz deneyimleyemedim fakat boyutlarını merak eden arkadaşlara yardımcı olması açısından birkaç tane fotoğraf yükledim. Şarj performansı hakkında kullandıkça yine yazacağım. Cihaz 127 x 73 x 23 mm, resimlerdeki telefon Lumia 925 (4.5" ekran) ise 129 x 70.6 x 8.5 mm boyutlarında. Şarj durum ledleri beyaz Buyrun ölçüleri ve telefonla birlikte resimleri:

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camet -- 1 Haziran 2015; 17:45:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Firmaya iletiyorum göndermeleri için. PM ile açık adres isim ve irtibat numarası atabilirmisiniz?

PM attım

Bu arada cihazı tam sarj edip test asamasına gectim,sonucları yine burdan paylasacagım. Cihaz kasa olarak da Romoss Sailing 5 13000 mah modeliyle birebir aynı boyutlarda. Cepte tasınmaya uygun olmasa da el,laptop cantası vb. tasımak sorun teskil etmeyecektir.

• Şuan xioami değil asus zenpower daha mantıklı ama stokta yok bu ürün çok büyük ve kaba duruyor reklam kokan hareketler bunlar...

• Camet C kullanıcısına yanıt
    önde 2 çıkış da 5V 2A yazıyor arkada 1i için 5V 1A yazıyor. Hangisi düşük akımlı test etme şansınız oldu mu?
    maximum çıkış 2 usb bağlıyken kaç amper onu da öğrenmek lazım. özellikle yüksek akımla şarj olabilen tablet ve telefonlar için gerekli bir bilgi olur düşüncesindeyim.
  • merhaba,

Aldığınız ürünü 5v 2 amper üstü şarj aletleri ile şarj ederseniz daha hızlı pilleri doldurursunuz. yaklaşık 7-8 saat civarı.
    ancak tüm telefonlarda şarj süresi 1 saati geçmez. sizin telefonunuzun şarj kablosu 2,4 amper olmalı eğer daha düşükse şarj süresi uzar.
    kablonuzu kontrol edin başka bir kablo ile deneyin.
  • Camet C kullanıcısına yanıt
    1,5 saatte full şarj yapar.
  • Arkadaşlar s6, g3 gibi bir telefonu kaç tur şarj ediyor?

40 liraya markasız aldım. 2,5 tur dolduruyor. iyi mi oran?
  • Merhabalar, dün gece GMD 1800mAh %13'den %80'e ve bugün Lumia925 2000mAh %18'den %100'e şarj ettim. Geldiğinde 2 led yanıyordu şu anda 1 led yanıyor. Ayrıca Lumia 925 %100 olup tamamen full şarj olduğunda şarjı kesti ve ışıklar kendiliğinden söndü. Tam dolumun bu şekilde anlaşılması güzel hoşuma gitti. LED fenere yakın çıkış 1A uzak taraftaki 2A. Beraber kaç amper veriyor bilemiyorum kılavuzda ve kutusunda bununla ilgili bir bilgi de bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenix türkiye

merhaba,

Aldığınız ürünü 5v 2 amper üstü şarj aletleri ile şarj ederseniz daha hızlı pilleri doldurursunuz. yaklaşık 7-8 saat civarı.
    ancak tüm telefonlarda şarj süresi 1 saati geçmez. sizin telefonunuzun şarj kablosu 2,4 amper olmalı eğer daha düşükse şarj süresi uzar.
    kablonuzu kontrol edin başka bir kablo ile deneyin.

cihazın max çıkışı 2a iken, 2.4 lük kalo kullansa ne olacak ki? bir de tüm telefonlar çok iddialı. z1 3100 mah, 2 a ile 1 saatte dolmaz, dolamaz (1 saatte dolacağı 2000 mah olabilir max)
  • 8800 mahlik ipad air bataryasini sifirdan % 100 e kadar sarj etmeyi basardi 13000 lik urun. Romoss sailing 5 % 90 a kadar doldurabilmisti. kablo sikintisi da yasamasam iyiydi... bu haliyle bile gayet iyi bence

• Arkadaşlar orjinal xiaomi 5000 tavsiye ederim. Kesinlikle 5000'den daha güçlü. Hem çok hızlı şarj ediyor hem de incecik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

alan olduysa bi kapasite testi yapiveesin bakalim, gorelim . acsin icini, gostersin su samsung pilleri.

Merhaba,
    Talep üzerine ürünü açıp resmini çektik. Samsung pilleri görebilirsiniz.

Hocam bu resimdeki piller 2200 luk samsung pilleri, yani 5 tanesi 11000 mah yapiyor, sattiginiz urun nasil 13000 mah oluyor?

• Bu ürün benimde aldığım PB-A10F (10400mAh)modeli, satıcı ilk sayfayı düzenleyip güncellese daha sağlıklı olacaktır karışıklığı önlemek açısından. Ayrıca PB-A10F'i tam dolum yapıp Lumia925 (2000mAh) bataryasını açılmaz halden %100 dolup damla şarjda bekleterek telefon kendi şarjı kesip şarj cihazı kendini kapatana kadar 2 amperlik çıkıştan doldurdum ve tam olarak 2saat 26dk sürdü. %100 olması ise tahmini 1 buçuk saat sürdü bu süreyi tekrar ölçeceğim.

PB-A13 13.000mAh pembe pilleriyle

PB-A10F 10400mAh (11.000mAh aslında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camet -- 24 Mayıs 2015; 14:50:21 >

• Bilgilendirme icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

alan olduysa bi kapasite testi yapiveesin bakalim, gorelim . acsin icini, gostersin su samsung pilleri.

Merhaba,
    Talep üzerine ürünü açıp resmini çektik. Samsung pilleri görebilirsiniz.

Hocam bu resimdeki piller 2200 luk samsung pilleri, yani 5 tanesi 11000 mah yapiyor, sattiginiz urun nasil 13000 mah oluyor?

Yesil piller 2100 mah 10400 olan model aslinda 10500 mah.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar orjinal xiaomi 5000 tavsiye ederim. Kesinlikle 5000'den daha güçlü. Hem çok hızlı şarj ediyor hem de incecik

Sony Xperia Z2'de 1 tam şarj ve 1 seferde %10 şarj yapabildi. Yani yaklaşık 3500 mAh
    Xiaomi 5000 mAh
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.