Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

Arkadaşlar, markasız çin ürünleri ile karıştırmayın. Cenix.com.tr marka adresi. Girip kontrol edebilirsiniz. 2 adet 5V 2A çıkışı var. Söz konusu değerler firmanın tespit ettiği değerlerdir. 10400 modeliyle 2750 mah lık telefonu 4 kez şarj ettim.

Atma ziya burda reklam yaptogini mi saniyorsun

Kampanya amacımız reklam yapmak doğrudur.
    Bizim için kullanıcı yorumları ön plandadır. Şuana kadar kapasite ile ilgili tek bir iade bile yok.
  • quote:

@fizyoterapi bir adet 5V/1A , bir adette 5V/2A çıkışı mevcut. Kutu içerisinden USB kablo çıkıyor.

@y_buruk Renk olarak sadece beyaz var.

13000 likte hangi çıkışın 1a hangisi nin 2a olduğu yazmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

quote:

@fizyoterapi bir adet 5V/1A , bir adette 5V/2A çıkışı mevcut. Kutu içerisinden USB kablo çıkıyor.

@y_buruk Renk olarak sadece beyaz var.

13000 likte hangi çıkışın 1a hangisi nin 2a olduğu yazmıyor

10400 lük olanda da yazmıyor. Ama alın beyler powerbankı, ben çok memnunum.
  • Ben de almak istiyorum ama Xiaomi 10400 mAh çok pahalıydı.

Şimdi bunlar fiyat olarak daha uygun ama hangisi daha iyidir,pek bilgim yok.Acaba 2-3 şarjdan sonra kapasitesi düşer mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Arkadaşlar, markasız çin ürünleri ile karıştırmayın. Cenix.com.tr marka adresi. Girip kontrol edebilirsiniz. 2 adet 5V 2A çıkışı var. Söz konusu değerler firmanın tespit ettiği değerlerdir. 10400 modeliyle 2750 mah lık telefonu 4 kez şarj ettim.

Atma ziya burda reklam yaptogini mi saniyorsun

Kampanya amacımız reklam yapmak doğrudur.
    Bizim için kullanıcı yorumları ön plandadır. Şuana kadar kapasite ile ilgili tek bir iade bile yok.

4 kere sarj edin dediginiz sekilde 10 rane almazsan adam degilim verim diyr biseye bilginiz yok sacmaliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yahu hem cenix hem de xiaomi güzel olamaz mı ? neyi yarıştırıyosunuz ? görende şirket sahibi sanacak sizleri
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Bu ofke niye?

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Bu ofke niye?

Yanlis bilgi veriliyorda ondan milleti kandirip yok 4 kere sarj ettim bilmem ne demekle olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Böyle birşey imkansız dünyanın en iyi markası dahi olsa en az %20-30 civarında bir kayıp olması gerekirken nasıl oluyorsa siz kapasitenin üzerinde dolum yaptığını iddia ediyorsunuz.sırf bu mesajınız yüzünden sizden bu ürünü almam!

Bu pembe samsung pilden bende bir sürü var ve yeteri kadar test ettim bu pil lg g3 modelini %59-60 kadar doldurabiliyor bu mesajınızı gördükten sonra özellikle test ettim telefonu %15'den %74'e kadar doldurdu. yani yaklaşık olarak 1770 mah civarında dolum yapabildi. kısaca 4 tanesi 7000-7200 mah civarında dolum yapar 11000 mah imkansız!!!

Test ettiğim samsung pil orjinal ve daha 4-5 defa dolum yapılmış pil yani kapasitesinde düşme filan yok.

xiaomi markasında kullanılan Lg marka piller ise tanesi 2100-2200 mah civarında dolum yapıyor yani bu samsung pilden daha yüksek dolum yapıyor.

Buyrun bakın 18650 pillerin bazılarını deneyip ne kadar kapasite verdiklerini test etmişler en iyisi olan Lg marka bile %80 kapasite verebilmiş ve siz %110 dolum yaptığını iddia ederek burada satış yapmaya çalışıyorsunuz?

http://www.ebay.com/gds/18650-Battery-Buying-Guide-test-on-all-from-eBay-below-3-/10000000178020340/g.html

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Mayıs 2015; 12:16:34 >

• Bu kadar kaba ve büyük power bank istemiyorum ben,
    benzer düşüncede olanlar varsa amazonda birkaç model var.

Sentey 6000mAh - 17$ - LG Bataryalı
    http://www.amazon.com/dp/B00QTW9SB0/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=3TAREHV1CU7XA&coliid=I1Y2CW3SNWIH9C&psc=1

Anker 5200mAh - 16$
    http://www.amazon.com/dp/B00P7N0320/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=3TAREHV1CU7XA&coliid=I15HW1LDUBG876&psc=1

• Hocam sonrasında açıklama yaptım. O mesajada baksaydınız keşke. ben telefonu yedek batarya ile kullanıyorum. Şarjım bitmeye yakın çıkartıp dolu olanı takıyordum. Yani %0 dan itibaren doldurmuyorum.
    Orada demek istediğim gerçek 10400 olmasa doldurmazdı. Markasız ürünler 10400 yazıp 5000 mah civarı verimle çalışıyor.
    Marka ile hiç bir bağımız yok. Ben test ettikten sonra satışa çıkardım. Müşterilerimizden olumsuz dönüş alsak, söylendiği gibi o değerleri vermese zaten satışı durdururduk. Ama kapasite ile ilgili 1 tane bile iade gelmedi, şikayet edende olmadı. Buradaki yorumlardan zaten sizde görebilirsiniz.
    Xiaomi de satmak istedik ama ithalat ürünü satmıyoruz. Resmi distribütörü olmayan hiç bir ürünü satmıyoruz.
    Ürün sayfasında hangi cihazı kaç kere doldurduğu yazıyıyor zaten, test edilen veriler.
  • quote:

Hocam sonrasında açıklama yaptım. O mesajada baksaydınız keşke. ben telefonu yedek batarya ile kullanıyorum. Şarjım bitmeye yakın çıkartıp dolu olanı takıyordum. Yani %0 dan itibaren doldurmuyorum.
    Orada demek istediğim gerçek 10400 olmasa doldurmazdı. Markasız ürünler 10400 yazıp 5000 mah civarı verimle çalışıyor.
    Marka ile hiç bir bağımız yok. Ben test ettikten sonra satışa çıkardım. Müşterilerimizden olumsuz dönüş alsak, söylendiği gibi o değerleri vermese zaten satışı durdururduk. Ama kapasite ile ilgili 1 tane bile iade gelmedi, şikayet edende olmadı. Buradaki yorumlardan zaten sizde görebilirsiniz.
    Xiaomi de satmak istedik ama ithalat ürünü satmıyoruz. Resmi distribütörü olmayan hiç bir ürünü satmıyoruz.
    Ürün sayfasında hangi cihazı kaç kere doldurduğu yazıyıyor zaten, test edilen veriler.

Yazdığınız mesaja baktım %3-5 den sonra dolduruyorum demişsiniz ancak bu da imkansız hala insanları yanıltıyorsunuz bu pillerden elimden onlarca belki yüzlerce geçti bu samsung pilin 1 tanesi 2000 mah ve üzeri dolum yapamaz imkansız yani 4 tanesi 8000 mah üzerinde dolum yapamaz. Ama siz %3-5 den sonra 4 defa 2750 mah bataryayı doldurduğunu iddia ediyorsunuz.

%3-%5 kalınca doldurmaya başlıyorum demişsiniz ya buyrun rakamlarla açıklayalım.

%3'den sonra doldurmaya başladığınızı varsayalım.

2750*0,03=82,5 mah

2750-82,5=2667,5 mah bataryayı 4 defa doldurduğunu iddia ediyorsunuz

2667,5*4 = 10670 mah eder bu söylediğinize kim inanır? en fazla 8000 mah bile yapması hayal olan bataryanın 10670 mah doldurduğunu iddia ediyorsunuz.

%5 kalınca doldurmaya başladığını varsayalım.

2750*0,05=137,5 mah

2750-137,5=2612,5 mah bataryayı 4 defa doldurduğunu iddia ediyorsunuz

2612,5*4 = 10450 mah ??? bu kapasiteleri doldurması imkansız insanları kandırmayın.

size şu kadarını söyleyeyim %10'dan itibaren dahi 2750 mah bataryayı 4 defa dolum yapması imkansız

kapasiteyle ilgili hiç şikayet yok demişsiniz ama n11'de 3 tane yorum olan 13000 mah ürününüze yapılan yorum

aşağıdaki yoruma bakınca 13000 mah olan model 7200 mah kapasite dolum yapmış

quote:

13000 DEĞİL
    mustafa h akyel - 12.05.2015
    Üründen bir arkadaşıma bir tane de kendime aldım.ikisiyle de 2 şer kez deneme sonucum 1800 lük bataryayı tam olarak 4 kez doldurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Mayıs 2015; 13:09:33 >

• Neyse Hocam ne desem boş. Telefonum Jiayu G3S marka çin markası yani. Bataryayıda aliexpressten aldım. Az bulunan bir telefon olduğu için başka birinin telefonu ile kıyaslama şansım yok. Alan arkadaşlar rica etsem Iphone, Samsung, LG vs.. gibi bilindik marka telefonlarında aldığı değerleri yazsınlar daha sağlıklı bilgilendirme olacaktır.
  • quote:

Neyse Hocam ne desem boş. Telefonum Jiayu G3S marka çin markası yani. Bataryayıda aliexpressten aldım. Az bulunan bir telefon olduğu için başka birinin telefonu ile kıyaslama şansım yok. Alan arkadaşlar rica etsem Iphone, Samsung, LG vs.. gibi bilindik marka telefonlarında aldığı değerleri yazsınlar daha sağlıklı bilgilendirme olacaktır.

Siz o telefona aliexpress den batarya aldıysanız zaten o batarya 2000 mah bile değildir ve o bataryayı 4 defa doldurması gayet normal ancak sizin bunu sanki 11000 mah dolum yapıyormuş gibi gösterip satış yapmanız yanlış.
    Dediğim gibi 10.400 mah olan ürün 7000-7200 arası bir dolum yapacağını düşünüyorum çünki bu pembe samsung pillerin performansı o civarda. zaten yukarıda bazı pillerin test sonucu verdiği değerlerin olduğu linki paylaştım ve en iyisi olan Lg marka bile %80 oranında kapasite verebilmiş yani %20 kayıp var.

Ben ürün iyi ve ya kötü diye yorum yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın ancak full kapasite dolum yapması imkansız hangi marka olursa olsun mutlaka kayıp olacak ancak sizin sanki hiç kayıp yokmuş gibi göstermenizin doğru olmadığını söylemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Mayıs 2015; 13:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Neyse Hocam ne desem boş. Telefonum Jiayu G3S marka çin markası yani. Bataryayıda aliexpressten aldım. Az bulunan bir telefon olduğu için başka birinin telefonu ile kıyaslama şansım yok. Alan arkadaşlar rica etsem Iphone, Samsung, LG vs.. gibi bilindik marka telefonlarında aldığı değerleri yazsınlar daha sağlıklı bilgilendirme olacaktır.

Siz o telefona aliexpress den batarya aldıysanız zaten o batarya 2000 mah bile değildir ve o bataryayı 4 defa doldurması gayet normal ancak sizin bunu sanki 11000 mah dolum yapıyormuş gibi gösterip satış yapmanız yanlış.
    Dediğim gibi 10.400 mah olan ürün 7000-7200 arası bir dolum yapacağını düşünüyorum çünki bu pembe samsung pillerin performansı o civarda. zaten yukarıda bazı pillerin test sonucu verdiği değerlerin olduğu linki paylaştım ve en iyisi olan Lg marka bile %80 oranında kapasite verebilmiş yani %20 kayıp var.

Ben ürün iyi ve ya kötü diye yorum yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın ancak full kapasite dolum yapması imkansız hangi marka olursa olsun mutlaka kayıp olacak ancak sizin sanki hiç kayıp yokmuş gibi göstermenizin doğru olmadığını söylemek istedim.

Yalnız pembe Samsung pili diye bahsettiğiniz piller 13.000 mAh'lık powerbanklarda kullanılıyor, 10.400 mAhda yeşil Samsung piller kullanılmış. İddanıza göre 13.000 mAh powerbank 7000-7500 mAh veriyor olsaydı kimse memnun olmaz konuya "Çöp" yazılarak aşağılara düşerdi diye tahmin ediyorum, hesabınızda bir yanlışlık olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Yalnız pembe Samsung pili diye bahsettiğiniz piller 13.000 mAh'lık powerbanklarda kullanılıyor, 10.400 mAhda yeşil Samsung piller kullanılmış. İddanıza göre 13.000 mAh powerbank 7000-7500 mAh veriyor olsaydı kimse memnun olmaz konuya "Çöp" yazılarak aşağılara düşerdi diye tahmin ediyorum, hesabınızda bir yanlışlık olabilir.

13000 mah olanda 5 tane var o pilden yani 9000 mah civarinda dolum yapacagini tahmin ediyorum.

Bu arada ben 10400 olanda 4 adet pembe samsung pil oldugunu saniyordum.

5 tane yesil olandan varmis ama sonu ayni olacaktir cunki samsung da en iyisi pembe olan diye biliyorum.

Pembe olan 2600 mah yesil 2100 mah.

edit: n11'de ki yorumu görmediniz sanırım ama eğer pembe samsung pilden 5 tane varsa ben 9000 mah dolduracağını tahmin ediyorum.

quote:

quote:

13000 DEĞİL
    mustafa h akyel - 12.05.2015
    Üründen bir arkadaşıma bir tane de kendime aldım.ikisiyle de 2 şer kez deneme sonucum 1800 lük bataryayı tam olarak 4 kez doldurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Mayıs 2015; 13:33:02 >

• Hocam verimlilik olayını bilmiyordum ben test yaptığımda. Bilsem zaten bir yanlışlık var derdim. Farklı bir telefonda denerdim.
    Kimseyi yanıltmak gibi bir niyetimiz yok. Sonuçta ben buraya konu açıp yorumları cevaplıyorum. Üslup düzgün oldukçada her eleştiriye cevap veriyorum. Marka temsilciside değilim, gelen bir çok soruyu markaya sorup onların cevabını ekliyorum.
    Samsung pilli, garantili, garantisi markanın Türkiye Dist. tarafından sağlanan, arıza durumunda birebir değişim garantisi olan bir ürünü bu fiyata satmak için kimseyi yanıltmaya gerek yok zaten.
    Keşke yorum yazan müşteri ürünü bize yada servisine gönderseydi. Kontrol edip ilgilenirdik.

Edit: Yeşil pilin üstünde 22f yazıyor..2200 mah demek değilmi?
    http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?400929-Test-Review-of-Samsung-ICR18650-22F-2200mAh-%28Green%29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Robot -- 13 Mayıs 2015; 14:20:27 >

• quote:

Hocam verimlilik olayını bilmiyordum ben test yaptığımda. Bilsem zaten bir yanlışlık var derdim. Farklı bir telefonda denerdim.
    Kimseyi yanıltmak gibi bir niyetimiz yok. Sonuçta ben buraya konu açıp yorumları cevaplıyorum. Üslup düzgün oldukçada her eleştiriye cevap veriyorum. Marka temsilciside değilim, gelen bir çok soruyu markaya sorup onların cevabını ekliyorum.
    Samsung pilli, garantili, garantisi markanın Türkiye Dist. tarafından sağlanan, arıza durumunda birebir değişim garantisi olan bir ürünü bu fiyata satmak için kimseyi yanıltmaya gerek yok zaten.
    Keşke yorum yazan müşteri ürünü bize yada servisine gönderseydi. Kontrol edip ilgilenirdik.

Zaten ürün kötü demiyorum hatta piyasadaki birçok power bank'a göre daha iyi sadece değerlerde ki yanlışlığı düzeltmek istedim.

yeşil olan pil 2200 mah sa o zaman 11000 mah olması gerekiyor kutuda 10400 yazıyor :)

bu arada ben banggood adlı siteden xiaomi sipariş verdim ve 2 adet için 27 dolar ödedim yani tanesi 35-36 tl forumda birçok arkadaş oradan alıyor sizin fiyatınız biraz daha düşerse yurtdışından xiaomi alacak birçok kişiye satış yapabilirsiniz.

edit: bu arada yeşim samsung pil için yapılan testte %68-69 performans verdiği söylenmiş. yani 5 tanesi 7500 mah civarı kapasitede dolum yapar bu da zaten gayet iyi bir değer. xiaomi de zaten 8000 lerde dolum yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Mayıs 2015; 14:35:06 >

• quote:

Hocam verimlilik olayını bilmiyordum ben test yaptığımda. Bilsem zaten bir yanlışlık var derdim. Farklı bir telefonda denerdim.

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?400929-Test-Review-of-Samsung-ICR18650-22F-2200mAh-%28Green%29

ürün F / P Bende G2 var %5 deyken 3 kere sarj ediyorsa alcağım

• Az önce 13000 mah olanından sipariş verdim, G2 kullanıyorum, ürün elime ulaştıktan sonra G2 performansını yazarım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.