Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kez g3 1 kez htc one x bi kez de galaxy a5 şarj ettim gayet iyi performans rahatlıkla alabilirsiniz
  • Xiaomi nin 10400 lugunden daha fazla ve daha iyi sarz ediyor burası kesin çünkü kardeşim de xioami var .xiaomi nexus 4 u 3 defa anca sarz ediyor cenix ise 4 defa tam sarz ve yarısından fazla da huawei ascent g301 i sarz ettim....alet neredeyse xiaomi nin 2 kati sarz yapacak ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • azonce bu urunun odemesini yaptım, alış sebebim powerbank olarak kullanmak değil içindeki piller. piller orijinal sorunsuzsa sadece piller yarı fiyatına geliyor zaten. powerbanklarda onemli olan piller, bu tur 18650 pillerin piyasada 5600 mah diye satılanı var ama normalde en babası 3000 mah. ve taneside 20 tl den aşağı değil. ürünü alırsınız söylediği gibi değilse ödemeye onay vermeyip iade edersiniz.
    kısaca sadece pilleri bu paraya almak zor. n11 de satıcıyla ilgili yorumlarda guzel. burdada resmini cekmiş sıf piller için alıp gorecez. pilleri değiştirmek kolaysa cok cok cok iyi, pilsiz hali bile 20 tl eder. ben elime ulaşmadan tavsiye ediyorum alınmasını zaten son 7 ürün kalmıştı ben aldıımda.
  • Kimisi almayın kimisi kaçırmayın demiş. Ne yapsak alsak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Kimisi almayın kimisi kaçırmayın demiş. Ne yapsak alsak mı?

Ben aldım çok memnunum

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    10400 Mah mı yoksa 13000 Mah mı aldınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 12 Mayıs 2015; 13:28:15 >
  • bu pillerin gorundugu resim 10400 mu 13000 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhankan

azonce bu urunun odemesini yaptım, alış sebebim powerbank olarak kullanmak değil içindeki piller. piller orijinal sorunsuzsa sadece piller yarı fiyatına geliyor zaten. powerbanklarda onemli olan piller, bu tur 18650 pillerin piyasada 5600 mah diye satılanı var ama normalde en babası 3000 mah. ve taneside 20 tl den aşağı değil. ürünü alırsınız söylediği gibi değilse ödemeye onay vermeyip iade edersiniz.
    kısaca sadece pilleri bu paraya almak zor. n11 de satıcıyla ilgili yorumlarda guzel. burdada resmini cekmiş sıf piller için alıp gorecez. pilleri değiştirmek kolaysa cok cok cok iyi, pilsiz hali bile 20 tl eder. ben elime ulaşmadan tavsiye ediyorum alınmasını zaten son 7 ürün kalmıştı ben aldıımda.

bende piller için almıştım iç yapısı satıcı arkadaşınkinden farklı cıktı benimki ama piller iyi samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

azonce bu urunun odemesini yaptım, alış sebebim powerbank olarak kullanmak değil içindeki piller. piller orijinal sorunsuzsa sadece piller yarı fiyatına geliyor zaten. powerbanklarda onemli olan piller, bu tur 18650 pillerin piyasada 5600 mah diye satılanı var ama normalde en babası 3000 mah. ve taneside 20 tl den aşağı değil. ürünü alırsınız söylediği gibi değilse ödemeye onay vermeyip iade edersiniz.

bende piller için almıştım iç yapısı satıcı arkadaşınkinden farklı cıktı benimki ama piller iyi samsung

Hocam pillerin rengi ve kapasitesin nedir??

• quote:

bu pillerin gorundugu resim 10400 mu 13000 mi?

resim 10400 olan modele ait. Konuyu açtığımda 10400 lükte kampanya vardı sadece. İstek üzerine koymuştuk.
    En kısa zamanda 13000 lik modelin resminide ekliyorum.
  • Bunların iPad air için olanı yok mu ki ?

Edit : air

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 12 Mayıs 2015; 14:12:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

Hocam pillerin rengi ve kapasitesin nedir??

Budur piller
     13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

10400 Mah mı yoksa 13000 Mah mı aldınız hocam?

10400

• 13000 olanı ilk şarzda Xperia z2 yi 3 defa şarz etti Xperia z2 nin bataryası 3200 mha yaklaşık kapasitenin 70 verdi:-) bence gayet iyi

• barut78 kullanıcısına yanıt
    seninki 13000 mah olan model galiba, yanlış bilmiyorsam bu pembe piller 2600 mah değerinde, yeşiller ise 2100. yani bunlar daha yuksek, 13000 içinden bu pikkerin cıkacağını ilsem ondan sipariş verirdim.
  • evet benimki 1300
  • Renk olarak beyazdan baska secenek varmi.varmi.saygilar

• yanında usb kablo geliyor mu?
    2ma ile mi şarj ediyor?
    Aldım bakalım. Umarım düzgün birsey cıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 12 Mayıs 2015; 20:02:56 >
  • @fizyoterapi bir adet 5V/1A , bir adette 5V/2A çıkışı mevcut. Kutu içerisinden USB kablo çıkıyor.

@y_buruk Renk olarak sadece beyaz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Robot -- 12 Mayıs 2015; 20:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

Arkadaşlar, markasız çin ürünleri ile karıştırmayın. Cenix.com.tr marka adresi. Girip kontrol edebilirsiniz. 2 adet 5V 2A çıkışı var. Söz konusu değerler firmanın tespit ettiği değerlerdir. 10400 modeliyle 2750 mah lık telefonu 4 kez şarj ettim.

Atma ziya burda reklam yaptogini mi saniyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.