Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo demin geldi, 13000likten aldım, telefonum xperia z ultra batarya 3050mah + note 2 var oda 3100mah eğer totalde 3 kere doldurmazsa ürünü geri yollayacağım, 1-2güne bilgi veririm arkadaşlar. Alanlar neden net birşey yazmamışlar onuda anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 14 Mayıs 2015; 13:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bir tane sipariş verdim. gelince göreceğiz bakalım.
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    yazdığınız şeyler doğru %20-25 sanyo piller mi lg mi, bencede lg . ama gozunuzden kaçan birşey var, likteki lg pil 20 tl ye geliyor tr fiyatı değil bu, trde 30 tl den aşağı satmıyorlar. 5 tane 2100 mah lık pil. sadece pil olarak alsan 50 tl . eee alabilirmisin tanesi 10 tl ye , değil lc değil sanyo, ultrafire bile alamazsın değil mi? yine yanlış bilmiyorsam yurt dışından pil getirtmek yasak sanıyorum. (patlama olayından olsa gerek) eğer siz ben sanyo 2100 mah pili 10 tl ye alırım diyorsan nerden aldığını soyle bizde alalım. verdiğin bilgilerin doğru olmasıyla bu kampanyanın avantajlı olması olayları farklı şeyler gibi oldu.:)
    olayın özü şudur verdiğin paranın karşılığını alıyormusun almıyormusun?
  • bu arada xiaomi kendi sitesinde pillerin samsung ve lg oduğunu yazıyor. xiaomiye gore 2 si arasında fark yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhankan

yazdığınız şeyler doğru %20-25 sanyo piller mi lg mi, bencede lg . ama gozunuzden kaçan birşey var, likteki lg pil 20 tl ye geliyor tr fiyatı değil bu, trde 30 tl den aşağı satmıyorlar. 5 tane 2100 mah lık pil. sadece pil olarak alsan 50 tl . eee alabilirmisin tanesi 10 tl ye , değil lc değil sanyo, ultrafire bile alamazsın değil mi? yine yanlış bilmiyorsam yurt dışından pil getirtmek yasak sanıyorum. (patlama olayından olsa gerek) eğer siz ben sanyo 2100 mah pili 10 tl ye alırım diyorsan nerden aldığını soyle bizde alalım. verdiğin bilgilerin doğru olmasıyla bu kampanyanın avantajlı olması olayları farklı şeyler gibi oldu.:)
    olayın özü şudur verdiğin paranın karşılığını alıyormusun almıyormusun?

banggood adlı siteden 13.52 dolara xiaomi aldım şuan hala aynı fiyata alınabiliyor. içerisinden 4 adet lg marka 2600 mah pil çıkıyor.

xiaomi şuan 35 tl'ye geliyor isteyen içindeki 4 tane pili söküp kullanabilir.Türkiye'ye gönderim yapan firmalar var.

sadece pil olarak istiyorsanız banggood chinabuye gibi siteler Türkiye'ye gönderim yapıyorlar ultrafire gibi markaları 1.5 dolara samsung 2600 mah olanı ise 4.5 dolara alabilirsiniz.

beklemek istemeyenler için konuda ki üründe samsung pillerle gayet iyi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 14 Mayıs 2015; 16:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Kargo demin geldi, 13000likten aldım, telefonum xperia z ultra batarya 3050mah + note 2 var oda 3100mah eğer totalde 3 kere doldurmazsa ürünü geri yollayacağım, 1-2güne bilgi veririm arkadaşlar. Alanlar neden net birşey yazmamışlar onuda anlamıyorum.

Deneyip haber verirseniz iyi olur,ona göre almak istiyorum.
  • merhaba,

CENİX marka ürünlerin distribütörü TEKNİK DIŞ TİCARET firmasıdır.
    Ben satış pazarlama bölümünden Mehmet UÇURUM. Burada satışını yapan firma (tektekal) bayimizdir. Ürünler orijinal ve garantilidir.

Birkaç örnekle bende ürün kalitesi hakkında bilgi vermek istiyorum.
    Ürünlerde kullanılan batarya Samsung un çıkardığı orijinal ve en kaliteli fiyat olarak en pahalısıdır.
    Çünkü samsung 5 kalite pil üretmekte. Kullandığımız piller de en kalitelisidir. Samsung'un ürettiği en düşük kalite piller bile Çin'deki sıradan pillerle eşdeğerdir.

Bunların yanında Çin'de 2. el samsung bataryalar, sahte samsung bataryalarda bulunmaktadır.
    O yüzden ilk aldığınız ürün örneğin 3 defa şarj ederken sonraları 2 defa veya tek şarja düşmektedir.

Çok uzatmadan bir bilgi daha verip bitiriyorum. Şubat ayında Cenix power bank satışına başladık. Teknik servisimize halen arızalı ürün gelmemiştir.
    Bunu çok iddialı söylüyorum. 2000 adet ürün nerdeyse bitti ama hiç arızalı ürün bize ulaşmadı.

Sorularınızı bekliyorum. Cevaplamaktan memnuniyet duyarım. Herkese teşekkürler.

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

• cenix türkiye C kullanıcısına yanıt
    bir de bu çıkmış. gerçekten pembe pilli mi acaba? 

http://www.n11.com/ceni...514&cid=402903_20150514

• Arkadaşlar suana kadar, 3050+3100+3050 sarj ettim, hala sarji var icinde.
    Tahminen 10bini gecer Mah performansi.10-11bin arasidir diye dusunuyorum.
    13binlik almistim, tek sikinti yaninda gelen kablo biraz kalitesiz gibi duruyor ve iki usb cikisi da yavas sarj ediyor.

@Tektekal bu fiyata bu kslitede urun icin tskler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 16 Mayıs 2015; 22:14:34 >
  • cenix türkiye C kullanıcısına yanıt
    Üründe 2 çıkışta 1 amper mi?
  • İhtiyacım var ama alsam mı karar veremedim.. Biraz daha takip de kalayım bakalım.
  • Çok teşekkür ederim,eksik olma.Bu şekilde benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılar.
  • denizz19 D kullanıcısına yanıt
    Demin bitti sarj. 10bin civari gücü.

• Teknik değerlerden volttan Mah'dan anlayan biri değilim.

LG G2 kullanıyorum 3 kere şarj etti ve hala bitmedi.

Kesinlikle Tavsiye ediyorum. (13.000 mah olanını aldım)
  • Yorumlara da dayanarak 13.000 mah olanı aldım. İhtiyacım da yoktu ama Samsung SDI kullanılması ve fiyatı cok etkili bunda Bende Romoss Sailing 5 var 13.000 mah,gercek degeri 8000 civarında,Xiaomi 10400 de var o da 6000 civarında,eger bu 9-10 bin mah saglayabiliyorsa cok cok iyi bence ki yorumlardan bunu saglayacak gibi duruyor. Eger ki memnun kalırsam reklamınızı iyi yapacagımdan supheniz olmasın

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    bende aldım bunlardan 50 günü geçti gelmedi. Hiç enerji harcamaz dediğiniz gibi. ne bozulur, ne parlaklığı kaybolur
  • Merhaba arkadaşlar sony xperia sp cep telefonu kullanıyorum.İş yerimde haftada 2-3 kez şarj lazım oluyor.N11, sanalpazar gibi sitelerden bakıyorum orjinal yazıyor ama emin değilim birebir orjinal mi şarj aleti 40 lira civarında.

Powerbank mı alsam orjinal şarj aletimi alsam.Sizin tercihiniz ne olurdu.Karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

quote:

bu pillerin gorundugu resim 10400 mu 13000 mi?

resim 10400 olan modele ait. Konuyu açtığımda 10400 lükte kampanya vardı sadece. İstek üzerine koymuştuk.
    En kısa zamanda 13000 lik modelin resminide ekliyorum.

Ürünü aldım ve açılmış kutu geldi.

Powerbank 1 amper'lik telefon şarj cihazıyla yaklaşık 12-13 saate tamamen doldu. Deneme amaçlı olarak HTC M8 telefonumun şarjını %5'e kadar bitirip şarj etmeye başladım. Ürünün üzerinde birinci çıkış 1 amper 2. çıkışın 2 amper olduğu yazıyor ama hangisinin 1. hangisinin 2. çıkış olduğu malesef belirtilmiyor.

Kalan pil durumunu gösteren led'lerinin son tarafındaki çıkıştan ilk denemeyi yaptım, sanırım 1 amper diye bahsedilen çıkış burası, telefonun şarjını %5'den %6 ya çıkartması için 6-7 dk bekledim ama malesef, daha sonra ledlerin hemen yanında ki çıkışa taktım. Saat 22:10'da %10 olan şarjı 02:43 itibari ile %93'e çıkarttı sonrada daha beklemeyip yattım zaten.

2600 mah. 'lık bir pili doldurması bu kadar uzun süren bir ürünün 10000 mah'lık bir tableti doldurması sanırım 1 güne yakın sürer. Kapasite olarak halen powerbankın 4 led'ide de yanıyor ama şarj olarak aşırı yavaş olduğundan ben geri iade edeceğim. Düşünenlerin bilgisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Orijinalden alıntı: TEKTEKAL

quote:

bu pillerin gorundugu resim 10400 mu 13000 mi?

resim 10400 olan modele ait. Konuyu açtığımda 10400 lükte kampanya vardı sadece. İstek üzerine koymuştuk.
    En kısa zamanda 13000 lik modelin resminide ekliyorum.

Ürünü aldım ve açılmış kutu geldi.

Powerbank 1 amper'lik telefon şarj cihazıyla yaklaşık 12-13 saate tamamen doldu. Deneme amaçlı olarak HTC M8 telefonumun şarjını %5'e kadar bitirip şarj etmeye başladım. Ürünün üzerinde birinci çıkış 1 amper 2. çıkışın 2 amper olduğu yazıyor ama hangisinin 1. hangisinin 2. çıkış olduğu malesef belirtilmiyor.

Kalan pil durumunu gösteren led'lerinin son tarafındaki çıkıştan ilk denemeyi yaptım, sanırım 1 amper diye bahsedilen çıkış burası, telefonun şarjını %5'den %6 ya çıkartması için 6-7 dk bekledim ama malesef, daha sonra ledlerin hemen yanında ki çıkışa taktım. Saat 22:10'da %10 olan şarjı 02:43 itibari ile %93'e çıkarttı sonrada daha beklemeyip yattım zaten.

2600 mah. 'lık bir pili doldurması bu kadar uzun süren bir ürünün 10000 mah'lık bir tableti doldurması sanırım 1 güne yakın sürer. Kapasite olarak halen powerbankın 4 led'ide de yanıyor ama şarj olarak aşırı yavaş olduğundan ben geri iade edeceğim. Düşünenlerin bilgisine.

Merhaba,
    Tüm ürünlerde kutu açıktır, Yurtdışından gelen ürünlere kullanım klavuzu koymak için mecburen açılıyor.
    Amper çıkışlarında herhangi bir sorun olabilir. İmkanınız varsa ölçtürebilirsiniz. Yinede iade etmek isterseniz tercih sizin tabiki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.