Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghz

quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Hocam ben KKTCdeyim, 3 tane falan almayı düşünüyorum. Fiyat durumu ne olur? Kargo durumu nasıl olur bi aydınlatabilir misiniz? İyi çalışmalar.

Sadece Türkiye içi gönderim yapıyoruz maalesef.

Bende Nexus 4 var şarz cihazında çıkış 1.2v diyor sizde varmı 1.2 v luk 2 yi taksam bataryada sorun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

ürün bügün geldi yalnız üçretsiz kargo diye ilan açıp neden üçretli gönderiyorsunuz

Aras KArgo yine yaptı yapacağını, kusura bakmayın. Bir iki müşteriyede aynı şekilde yapmışlar. Onlar kapıda itiraz edince bizi aradılar o anda hallettik. Siz hesap bilgilerini göndermiştiniz, muhasebeye talimat verdim yarına ödemeyi yaptırıcağız. Kusura bakmayın aksaklık için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Hocam ben KKTCdeyim, 3 tane falan almayı düşünüyorum. Fiyat durumu ne olur? Kargo durumu nasıl olur bi aydınlatabilir misiniz? İyi çalışmalar.

Sadece Türkiye içi gönderim yapıyoruz maalesef.

Bende Nexus 4 var şarz cihazında çıkış 1.2v diyor sizde varmı 1.2 v luk 2 yi taksam bataryada sorun olur

Merhaba,
    Sorunuzu markaya ilettim cevap gelir gelmez burdan bilgilendireceğim.
  • tamamdır birde bunun içini nasıl açtınız benimde açmam gerekte
  • quote:

tamamdır birde bunun içini nasıl açtınız benimde açmam gerekte

üst kapak ve kenarlık kısmındaki aralıktan kaldırmanız gerekiyor. Vida yoktur. Birbirine geçmeli tırnak ve yuvası var. Açarken dikkat edin kırılabilir tırnakları.
  • tırnaklar sıkı baya oturmuş denicem bakalım kırmadan açarsak ne ala
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    hocam takip numarasını gönderdikten sonra bugün şöyle bi mesaj geldi bu durumda sanırım adresi değiştirmediler

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)
  • Bunun üstünde 2 tane çıkış var kitapçıkta 1 2amp 1 1amp diyor.

Öyle ise hangisi 2amp çıkış acaba?

karşıdan bakınca :

output dc 5v - pil düğmesi - output dc5v - ledler

Buna göre hanghisi 2amp ?
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Hocam ayin 7sinde göndermisler kargoyu, eski adresinize gitmis güncelleyememisler adresi, onlar sizin mail i göremedi veya siz gec ulastiniz adamalara, diyolarki asagiya bir adres yazmislar sanirim o adresten teslim alabilirmisiniz demisler.
    Egerki alamazsaniz ben alamam bunu dersiniz veya paypal ile geri alirsiniz ödemenizi.
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    ilk adrese gelecek öyleyse şansım varsa elime ulaşır artık , tşk hocam
  • quote:

quote:

ürün bügün geldi yalnız üçretsiz kargo diye ilan açıp neden üçretli gönderiyorsunuz

Aras KArgo yine yaptı yapacağını, kusura bakmayın. Bir iki müşteriyede aynı şekilde yapmışlar. Onlar kapıda itiraz edince bizi aradılar o anda hallettik. Siz hesap bilgilerini göndermiştiniz, muhasebeye talimat verdim yarına ödemeyi yaptırıcağız. Kusura bakmayın aksaklık için.

benimkini de yanlış yere göndermiş aras kargo hala beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

quote:

quote:

benimkini de yanlış yere göndermiş aras kargo hala beklemedeyim

şimdi baktım başkasına vermişler gidip hanımın okulundaki müdür yardımcısına vermişler Allahım yarabbim ya bu nasıl iş

• fiyat iyi gibi.
  • Codegen Powerx 7800mah kullanıyorum. Biraz ağır gibi durabilir (180gr) ama 4 kez iphone 5s'i tam doldurdu.

İşimi de gördü ve fiyatı da uygun. Bakmak isteyenler için Codegen Powerx
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

kargo şirketi belli değil ki takip numarası zaten yok

canlı destek nasıl alabilirim , umarım dediğiniz gibidirde sorun yaşamadan kargo gelir , cevaplar için tşk

kargo çıkış şubesi aras kargo bakırköy kurumsal şube

firmanın ismi
    TEKTEKAL SANAL MAĞAZACILIK VE BİLİŞİM TEKNO.PAZL.LTD. ŞTİ.

O bizim firma , arkadaş yurtdışından aldığı ürünle ilgili sıkıntı yaşıyor. :)

pardon hocam

sizi bulmuşken ürün aldım biri dün kargolandı
    bugün arkadaşın biri daha istedi yine satın aldım ve oda bugün kargolandı ama ben kahramanmaraş merkez de yaşıyorum n11 de adres doğru yazmasına rağmen ürünler kahramanmaraş afşine gidiyor.
    firmanıza mesaj attım aras kargoda adresiniz o şekilde göründüğünden öyle olmuştur demişsiniz
    aras kargoyu aradım öyle birşey yok dediler ben maraş merkez zübeyde hanım şubesi ve afşin şubesi ile görüştüm yönlendirecekler

ama siz neden verdiğimiz adresi kullanmayıp da kargo firmasına bu işi bırakıyorsunuz onu anlamadım şimdi ürünler afşine gidecek ordan buraya belkide antepe gidip tekra buraya gelecek

sipariş kodu:
    207439725763
    209344625764

Merhaba,
    Aras Kargo faturadaki adresi teslimat adresi olarak giriyor. Ben kargo ile görüştüğümde biz adresi sisteme gireriz sistem otomatik olarak şubeyi belirler dediler. Siparişiniz geldiğinde faturaya bakın isterseniz "Afşin" ibaresi geçmiyor. Verdiğiniz adresi yazdık olduğu gibi. Aras kargo içerisindeki sistemsel bir sıkıntıdan dolayı gecikme olmuş. Yinede onlar adına tekrar özür dileriz.

merhaba tekrar,
    dediğiniz gibi siz merkez diye yazmışsınız asıl sorun kargo firmasında onuda şikayetvar yazdım tek eksik verdiğim adres bilgilerine göre eksik yazılmış onuda sanırım kaydeden kargo firma yetkilisi salla pati yapmış

• Ürünün ön kısmında ufak bir lamba var hiç yanmıyor. Ne işe yarıyor acaba?
  • Bu PowerBank adaptörlümü? Yoksa USB kablodan mı şarj ediliyor? USB den şarj ediliyorsa iphone adaptörüne mi takıyoruz bunu kablosunu? Bu durumda adaptörün çıkış gücü önemli mi? Vb.şeklinde sorularım devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisa

Ürünün ön kısmında ufak bir lamba var hiç yanmıyor. Ne işe yarıyor acaba?

Ürün üzerindeki butona iki kez arka arkaya basin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Bu PowerBank adaptörlümü? Yoksa USB kablodan mı şarj ediliyor? USB den şarj ediliyorsa iphone adaptörüne mi takıyoruz bunu kablosunu? Bu durumda adaptörün çıkış gücü önemli mi? Vb.şeklinde sorularım devam eder.

Adaptörün çıkış gücü önemli değil. 5V1A çıkışı gerekli gücü sğlıyor Iphone için.
  • Şu üç ürün için ağırlık ve boyut bilgilerini yazabilir misiniz?

1.CENIX PB-S8 POWERBANK 8000 mAh
    2.CENIX PB-A10F POWERBANK 10400 mAh
    3.CENIX PB-A13 POWERBANK 13000 mAh
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.