Şimdi Ara

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
18
Favori
19.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargolanmadı 10 dk anca olmuştur nasıl mesaj gönderebilirim
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Hocam her sayfanin en altinda yan yana yazilmis sirali islemler var orada Customer Service var onun tam altinda Contact Us var ona tiklayin daha sonrasinda yeni pencere acilacak ortalarina dogru inice form var onu doldurun

Your topic: after sale changging shipping information (secin)
    yeni aadresinizi yazin ayarlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Simit -- 7 Nisan 2015; 1:31:53 >
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    yaptım hocam umarım düzeltirler , tşk cevap için
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    onlarda mesai baslamistir düzeldirler hocam merak etmeyin, cevap gelir bir kac saate size
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    sabah bakarım artık maile umarım hallederler
  • alan olduysa bi kapasite testi yapiveesin bakalim, gorelim . acsin icini, gostersin su samsung pilleri.
  • kargo şirketi belli değil ki takip numarası zaten yok

canlı destek nasıl alabilirim , umarım dediğiniz gibidirde sorun yaşamadan kargo gelir , cevaplar için tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 7 Nisan 2015; 14:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

alan olduysa bi kapasite testi yapiveesin bakalim, gorelim . acsin icini, gostersin su samsung pilleri.

Merhaba,
    Talep üzerine ürünü açıp resmini çektik. Samsung pilleri görebilirsiniz.

13.000 Mah Samsung Bataryalı Powerbank 59 TL +10400 49 TL(N11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Robot -- 7 Nisan 2015; 16:11:02 >

• Piller orjinal duruyor, ancak icindeki piller bu ise cihazin kapasitesi 11000 . 1. pilin sag ustteki 22F kismi kapasiteyi gosteriyor, burdaki piller 2200 luk .
    zaten renklerinden de belli oluyor, 2600 lukler pembe, 3000 lukler acik yesil , 2200 lukler koyu yesil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 7 Nisan 2015; 18:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

Piller orjinal duruyor, ancak icindeki piller bu ise cihazin kapasitesi 11000 . 1. pilin sag ustteki 22F kismi kapasiteyi gosteriyor, burdaki piller 2200 luk .

Bu model PB-10AF modeli . Yani 10.400 MAH olan model. Sadece bilgi amaçlı olsun, içinde samsung pil olduğu görünsün diye çekip koyduk. Tüm modellerde aynı piller kullanılıyor. 13.000 mah olan model biraz daha ince ve uzun olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Robot -- 7 Nisan 2015; 16:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

kargo şirketi belli değil ki takip numarası zaten yok

canlı destek nasıl alabilirim , umarım dediğiniz gibidirde sorun yaşamadan kargo gelir , cevaplar için tşk

kargo çıkış şubesi aras kargo bakırköy kurumsal şube

firmanın ismi
    TEKTEKAL SANAL MAĞAZACILIK VE BİLİŞİM TEKNO.PAZL.LTD. ŞTİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

quote:

firmanın ismi

O bizim firma , arkadaş yurtdışından aldığı ürünle ilgili sıkıntı yaşıyor. :)
  • order detail de bunların yazması gerekmiyor mu ?
  • linkteki urun tukenmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghz

quote:

quote:

firmanın ismi

pardon hocam

sizi bulmuşken ürün aldım biri dün kargolandı
    bugün arkadaşın biri daha istedi yine satın aldım ve oda bugün kargolandı ama ben kahramanmaraş merkez de yaşıyorum n11 de adres doğru yazmasına rağmen ürünler kahramanmaraş afşine gidiyor.
    firmanıza mesaj attım aras kargoda adresiniz o şekilde göründüğünden öyle olmuştur demişsiniz
    aras kargoyu aradım öyle birşey yok dediler ben maraş merkez zübeyde hanım şubesi ve afşin şubesi ile görüştüm yönlendirecekler

ama siz neden verdiğimiz adresi kullanmayıp da kargo firmasına bu işi bırakıyorsunuz onu anlamadım şimdi ürünler afşine gidecek ordan buraya belkide antepe gidip tekra buraya gelecek

sipariş kodu:
    207439725763
    209344625764

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0785A3856 -- 7 Nisan 2015; 18:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skmg

linkteki urun tukenmis.

Sipariş verdik yarın bizde olacak. N11 de de stok durumunu güncelledim şuan satın alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

firmanın ismi

pardon hocam

bugün arkadaşın biri daha istedi yine satın aldım ve oda bugün kargolandı ama ben kahramanmaraş merkez de yaşıyorum n11 de adres doğru yazmasına rağmen ürünler kahramanmaraş afşine gidiyor.
    firmanıza mesaj attım aras kargoda adresiniz o şekilde göründüğünden öyle olmuştur demişsiniz
    aras kargoyu aradım öyle birşey yok dediler ben maraş merkez zübeyde hanım şubesi ve afşin şubesi ile görüştüm yönlendirecekler

ama siz neden verdiğimiz adresi kullanmayıp da kargo firmasına bu işi bırakıyorsunuz onu anlamadım şimdi ürünler afşine gidecek ordan buraya belkide antepe gidip tekra buraya gelecek

sipariş kodu:
    207439725763
    209344625764

Merhaba,
    Aras Kargo faturadaki adresi teslimat adresi olarak giriyor. Ben kargo ile görüştüğümde biz adresi sisteme gireriz sistem otomatik olarak şubeyi belirler dediler. Siparişiniz geldiğinde faturaya bakın isterseniz "Afşin" ibaresi geçmiyor. Verdiğiniz adresi yazdık olduğu gibi. Aras kargo içerisindeki sistemsel bir sıkıntıdan dolayı gecikme olmuş. Yinede onlar adına tekrar özür dileriz.

• Satın alanlar yorum atsın. 2tanede bize lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

firmanın ismi

pardon hocam

sipariş kodu:
    207439725763
    209344625764

Merhaba,
    Aras Kargo faturadaki adresi teslimat adresi olarak giriyor. Ben kargo ile görüştüğümde biz adresi sisteme gireriz sistem otomatik olarak şubeyi belirler dediler. Siparişiniz geldiğinde faturaya bakın isterseniz "Afşin" ibaresi geçmiyor. Verdiğiniz adresi yazdık olduğu gibi. Aras kargo içerisindeki sistemsel bir sıkıntıdan dolayı gecikme olmuş. Yinede onlar adına tekrar özür dileriz.

anladım teşekkürler o zaman aras kargoya şikayetimizi iletelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simit

http://www.banggood.com...nk-Tablet-p-950793.html

Hocam daha yüksek bir led ışık düsünürseniz eger bunu tavsiye ederim 5V 1,2W
    Silikon kaplamanin mavi, yesil, kirmizi ve beyaz renk secenekleri var.

Türkiyede varmı bu ledlerden ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.