türkiye maçında oynamadı die sevindiğimiz şeva atar golleri
hadi bee beşiktaşlı fazla uçma
ne uçması olm az söledim bilerek man utd 6 yiyen kadronun milandan 3 yemesi çok doğal...
mustycigim bu ne kocaman 6 biz avrupa devini yenmişiz beeeee
olm avrupa devi die gs yi mi kastediyon yoksa..şaka yapıyorum de hadi ...
quote:
Orjinalden alıntı: musty17
quote:
Orjinalden alıntı: İmparator 57
quote:
quote:
quote:
3-0 milan alır...
türkiye maçında oynamadı die sevindiğimiz şeva atar golleri
hadi bee beşiktaşlı fazla uçma
ne uçması olm az söledim bilerek man utd 6 yiyen kadronun milandan 3 yemesi çok doğal...
OgLUM benle lafcılık oynama be hakemlere paraları verin maçıda kazaqnın hadi beee yok öyle yagma
fenerbahçe galatasayarı yenemiyor.milanı mı yencek 0-6 sonuç milan yener fener gurupta her zamanki gibi sonuncu olur
quote:
quote:
quote:
quote:
OgLUM benle lafcılık oynama be hakemlere paraları verin maçıda kazaqnın hadi beee yok öyle yagma
olm iyice sapıttın bu ne şimdi..
abi kimi yenmişsiniz
man utd bilerek yedeklerle maça cıktı sizde yendim diye geçindiniz man utd nin önemli oyuncularından kim vardı ki maçta yendik diyonuz milanda çıksa yedeklerle geneyendik dersiniz fenerbahçe taraftarı işte...
Çok zevkli bir maç olacağı kesin, Milianın alacağı garanti. En az 3-4 gol atarlar.
valla fener katı bir defans uygulayabilse belki beraberliği kurtarır ama öyle bir yapısı yok fenerinde.milan alır,fark olurmu rüştü oynarsa belki
doksan dakika sonunu bekleyin derim ne olacagı belli olmaz maca iyi başlayıp golu bulursak ve arkayı saglama alıp üzerlerine gidersek zaten adamlar afallıcaklar.... ama kesinlikle ilk golü biz yememeliyiz helede ilk 30 dakikada... milan biyana tümer iyileşmiş o kötü oldu işte bende seviniyodum bjk yi raht geçeriz diye şimdi zor olcak
Bjki yi rahatmı geçeceksiniz uayn uyan, Tövbe de Çarpılırsın. Yazdığın gibi arkayı sağlama alın.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Bjki yi rahatmı geçeceksiniz uayn uyan, Tövbe de Çarpılırsın. Yazdığın gibi arkayı sağlama alın.
quote:
Orjinalden alıntı: todorov
Bence maç berabere bitcek(daha doğrusu canım öyle istiyo)
Fener kalesi minyatür olsun
quote:
Orjinalden alıntı: electra
rahatlatacağız onları öyle gidecekler kadıköye
sen de 10 ben diyim 15
çok zor maç fb için. bu maçta fb taraftarı arkadaşlar çok terleyecek bence... adamların savunması taş gibi orta sahası öyle. ileriyi desen ohoo yani gol atiym desen atılmaz yemiym desen yemeden durulmaz.. bence akıllı taktik oyunu yavaşlatmak ve orta sahayı kalabalık tutup kontratak yapmak.. yoksa valla saymayı bırakırız maçı izlerken..
goller dk 38 shechenko
55' vieri 88' kaka yazın bunu olcak goller
Tuncayı Forvete çekip Nobreyi geriye çekerse çok iyi olur. Ac.Milan'ın defansı sağlam ama ağır. Türk takımları İtalyanalara hep sakat gelir. İşallah Fb puanla döner ülke puanımı zartar daha çok takımla katılırız.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Tuncayı Forvete çekip Nobreyi geriye çekerse çok iyi olur. Ac.Milan'ın defansı sağlam ama ağır. Türk takımları İtalyanalara hep sakat gelir. İşallah Fb puanla döner ülke puanımı zartar daha çok takımla katılırız.
gel abi öpejem yok yalayacam bal damlıyor agzından
---------volkan
serkan----önder---luciano------ümit
selçuk----appiah---aurelio----tuncay
--------------------alex
------------------------anelka----------
son 20dk. mehmet yozgatlı girer skoru koruyabilirse fb..