Şimdi Ara

13.09.05 A.C MILAN-FENERBAHÇE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• valla ben koyu bir gsliyim ama herşeyden önce milliyetçi insanım. milan fb yi yenerse ertesi gün gazetelerde "Türkleri yendik" "Türklerle dalga geçtik" gibi manşetler olacak. o adamlar için gs fb diye bişey yok "Türk" var. ben avrupada kim olursa olsun hatta fb olsa bile Türk takımını desteklerim. fb milanı yenerse Türk futbolu puan kazanacak. sonsuza kadar sadece gs ile oynayacak değiliz avrupada. diğerlerinin de bu işe bir el atması lazım..

şu habere bakın..

Salı günü San Siro'da Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak olan Milan'a İtalyan basını fazlasıyla güvenirken, Fenerbahçe maçını hazırlık maçı gibi gördüklerini belirttiler.. İşte Detaylar..
    İtalyan medyası F.Bahçe’yi konuk edecek Milan’a fazlasıyla güveniyor. Corriere della Sera, “İstanbul’da finali kaybeden Milan, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için ilk hazırlık maçında F.Bahçe karşısına çıkıyor” ifadeleriyle F.Bahçe’yi küçümserken, sakatlıktan çıkan Vieri’nin, Ancelotti’nin en büyük kozu olduğunu vurguladı ve “Sampdoria deplasmanından önce son ciddi sınav” yorumuyla F.Bahçe’yi hafife aldı. Tutto Sport ise, “Appiah’a dikkat” uyarısını yaparak İtalyan futbolunu yakından tanıyan Ganalı’yı F.Bahçe’nin en tehlikeli ismi olarak lanse etti. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Shevchenko ise, “F.Bahçe, Türkiye gibi zorlu bir ligde üst üste iki kere şampiyon olarak kalitesini ispatlamış bir takım. Kazanmak kolay olmayacak” ifadelerini kullandı.
    > Fehim Kayacan - Milano

• allah yardımcımız olsun. yenilsek de yensek de ezilmeyelim. nolursa olsun türk futbolu için herkes destek olmalı. bu sözüm fanatikler için geçerli değil. onların kaf basmaz zaten bu konulara..
    yeter ki inanalım.
    nothing is impossible
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

valla ben koyu bir gsliyim ama herşeyden önce milliyetçi insanım. milan fb yi yenerse ertesi gün gazetelerde "Türkleri yendik" "Türklerle dalga geçtik" gibi manşetler olacak. o adamlar için gs fb diye bişey yok "Türk" var. ben avrupada kim olursa olsun hatta fb olsa bile Türk takımını desteklerim. fb milanı yenerse Türk futbolu puan kazanacak. sonsuza kadar sadece gs ile oynayacak değiliz avrupada. diğerlerinin de bu işe bir el atması lazım..

şu habere bakın..

Salı günü San Siro'da Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak olan Milan'a İtalyan basını fazlasıyla güvenirken, Fenerbahçe maçını hazırlık maçı gibi gördüklerini belirttiler.. İşte Detaylar..
    İtalyan medyası F.Bahçe’yi konuk edecek Milan’a fazlasıyla güveniyor. Corriere della Sera, “İstanbul’da finali kaybeden Milan, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için ilk hazırlık maçında F.Bahçe karşısına çıkıyor” ifadeleriyle F.Bahçe’yi küçümserken, sakatlıktan çıkan Vieri’nin, Ancelotti’nin en büyük kozu olduğunu vurguladı ve “Sampdoria deplasmanından önce son ciddi sınav” yorumuyla F.Bahçe’yi hafife aldı. Tutto Sport ise, “Appiah’a dikkat” uyarısını yaparak İtalyan futbolunu yakından tanıyan Ganalı’yı F.Bahçe’nin en tehlikeli ismi olarak lanse etti. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Shevchenko ise, “F.Bahçe, Türkiye gibi zorlu bir ligde üst üste iki kere şampiyon olarak kalitesini ispatlamış bir takım. Kazanmak kolay olmayacak” ifadelerini kullandı.
    > Fehim Kayacan - Milano

• Fener 5 atar...

Bizim burdaki arkadaşların yorumu...

Benim yorumumu soracak olursanız tenis maçı olmasa da voleybol maçı olur. Fenerbahçemiz de tek set alır.
  • aslında bu tür olaylar italyada ingilterede ispanyada var. yani real barcanın avrupada kaybetmesinden mutlu olur. ya da milan kaybederse inter sevinir.. ama bizim şu an böyle bir lüksümüz yok. takımlarımız avrupada başarılı olamazsa cl ye bile gidemeyecek duruma gelicez.. o yüzden avrupada destek olmasak bile köstek olmamak lazım. yani forzamilan cart curt saçmalıklarla uğraşmamamız gerekir. aynı şey fb bjk için de geçerli tabi. ben malmö karşısında bjkli milan karşısında fbli tromso karşısında gsliyim. ondan sonra normale döneriz zaten sorun değil..
  • Orjinalden alıntı: alpyanar

allah yardımcımız olsun. yenilsek de yensek de ezilmeyelim. nolursa olsun türk futbolu için herkes destek olmalı. bu sözüm fanatikler için geçerli değil. onların kaf basmaz zaten bu konulara..
    yeter ki inanalım.
    nothing is impossible

bırakın gülsünler 3 yermiş 5 yermiş okadar biliyosunuz çıkında siz oynayın

fener bahçe italya'dan puanla dönecek
  • abi valla bak dün rüyamda gördüm yemin ederim bak 7-2 milan yeniyo .nerden çıktı bu 7-2 demeyin valla bilmiyom ya ne biliim böle gördüm işte heralde fenerin kendini geliştirmesini istiyorum 6-2 den sonra. ama yemin ederim bak 7-2 gördüm hayırdır inşallah .bekliyecez görecez .özellikle hiç bir büyük maçta etkili olamayan alex e bu sefer olcak bu sefer oynarsa fb maçı alır diyen arkadaşlara gülüyorum hep aynı hikaye. geçen sene gs bjk ts maçları 2 şer tane ve avrupada 6 maç olmak üzere toplam 12 büyük maçta alexin varlığı ile yokluğu bir oldu .ama bu sefer farklı olur diyosanız siz bilirsiniz .

alex in büyük maçlarda başarılı olabilmesi için içinde bir hırs olması lazım koşmasa bile mücadele etmesi lazım ama alex çok sakin bi futbolcu .bakın hagi ye koşmuyodu ama hırs vardı adamın iinde rakiple kavga ediyodu o yüzden milan karşı real madride karşı başarılı oluyodu .

alex e ya biraz hırs lazım yada f.terim gibi onu gaza getirecek bi hoca lazım ne yazıkki o da daumda yok.
    alexin kalitesi tartışılmaz mükemmel bir oyuncu ama daha etkili olabilmesi için hırs lazım hırs .koşmadan mücadelee etmesi lazım.

• Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA), 1992 yılından bu yana düzenlediği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin en başarılı takımı İspanya'dan Real Madrid oldu.

real madrid:::::::::::111 maçta 63 galibiyet, 23 beraberlik, 25 de yenilgi alarak, toplam 149 puana ulaştı ve ilk sırayı aldı.
    Manchester United:::140 puanla 2.sırada...
    FC Bayern Münih:::::122 puanla kendisine 3. sırada ...
    Galatasaray:::::::::::54 puan toplad 16. sırada yer aldı. 68 maçta, 18 galibiyet, 18 beraberlik ve 32 yenilgi aldı..
    Beşiktaş:::::::::::::::12 puanla 50. sıraya yerleşti 18 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlik 11 de yenilgi aldı.
    Fenerbahçe:::::::::::11 puanla 52. sırada bulunuyor. ise yaptığı 18 maçın 5'ini kazandı, 1'inde berabere kaldı ve 12'sinde de sahadan yenik ayrıldı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin ülke sıralamasında Türkiye ise 9. sırada yer aldı. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe tarafından temsil edilen Türkiye, 104 maç oynayıp, 28 galibiyet, 21 beraberlik, 55 yenilgi aldı. Rakip fileleri 97 kez havalandıran Türk ekipleri, kalelerinde 167 gol görüp, 77 puan topladılar.

zaten 92 takım katılıyor bu sene...

bu tablo göz önünde olmalı ona göre oynamalılar...

• abi olaya bak bir real madrid 149 puan toplamış

gs fb bjk üçü beraber yarım real madrid etmiyo be bizimkilerdee 77 puan toplamış yazık çok yazık.
  • ondan sonra millet hınçal uluç,a kızıyor avrupada yokuz diyor adam., millet daha burda naaara atıyor..tabi durum gercekten komedi....kime sorsan herşeyi biliyor ama durum ortada...
  • kaybedin ama gollerin hepsini orada yemeyin bizede birakin biraz, fazla degil 4, 5 yeter bize.
  • ya gerçekten bişeyi cok merak ediyorum. FBlisi olsun Bjklisi olsun Gslisi olsun, rakibiniz avrupada hezimete ugrasa cok mu hoşunuza gider? Hadi Türkiye ligini anlarım da avrupada bu kösteklik neden? Sorarım size hanginiz GS uefa kupasını kazandıgında sevinmediniz? sevinmeyen emin olun benım gözümde vatan haini gibi bişeydir. Ben bir FBli olarak GSnin uefa kupasını kazandığı zamanda tura cıkmış biriyim. Ama türkiy ligindeki maçlarda da olabildiğince fanatiğim. Bence bu ince çizgiyi bir çok kişi yakalamalı. Katılın ya da katılmayın ama fikrim bu
    quote:

Orjinalden alıntı: pratique03

kaybedin ama gollerin hepsini orada yemeyin bizede birakin biraz, fazla degil 4, 5 yeter bize.

• quote:

kaybedin ama gollerin hepsini orada yemeyin bizede birakin biraz, fazla degil 4, 5 yeter bize.

akşam yorgansız yattın galiba
  • Milan:3
    Fb:1

İşte bu olacak

NE ZAMAN BÖYLE BİR SEVİNÇ YAŞARSINIZ
    ANCAK O ZAMAN BÜYÜKLÜĞÜ ANLARSINIZ!!!
  • arkdaşlar macı fener alacak!!!!
    banko!
    2-7
  • 5-1 dicemde fenevli arkadaşların gs ile oynicakları türkiye kupası maçından önce yaptıkları 5-1 i gösteren el hareketleri vardı onu bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

ya gerçekten bişeyi cok merak ediyorum. FBlisi olsun Bjklisi olsun Gslisi olsun, rakibiniz avrupada hezimete ugrasa cok mu hoşunuza gider? Hadi Türkiye ligini anlarım da avrupada bu kösteklik neden? Sorarım size hanginiz GS uefa kupasını kazandıgında sevinmediniz? sevinmeyen emin olun benım gözümde vatan haini gibi bişeydir. Ben bir FBli olarak GSnin uefa kupasını kazandığı zamanda tura cıkmış biriyim. Ama türkiy ligindeki maçlarda da olabildiğince fanatiğim. Bence bu ince çizgiyi bir çok kişi yakalamalı. Katılın ya da katılmayın ama fikrim bu
    quote:

işte bu zihniyetten dolayı millet birbirine girdi tabiki real barcelona m.unt. alıp başını gidder büyük takım olur oynayamazsın zorlanısın... milli takım nasıl düzeldi nasıl dünya 3. sü oldu bu kolay bi iş degil , tabiki birlik olarak bunu başardı içerdeki futbolcular hep arkadaş birlikte geziyolar birlikte egleniyolar ama hakem düdügü çalınnca dostluk bitiyor rekabet başlıyor son düdük çalanakadar sonra yinesarmaş dolaş herkes evine biz bizlerde futbolcular kadar olsak yeter bu birlik bizi avrupada biyerlere getirmeye yeter...

yapacagımız zorbi olay degil bi kere olsun rakip takımını dışarıya maça giderken kendi takımının bayragıyla gelip yolcu etsen, destek versen bu o takıma güven güç verir aslında bir real gibi milan gibi olabiliriz bu çok ta zor degil sadece düşünceler zihniyet degişmeli...

ne güsel ortası kırmızı boyalı çarşaf asıldı bence süper bi mizah ama onun gelip buraya konması bi okadar da çirkin

biryerlere gelebilmek için her maç aziz yıldırıma küfür edilmemeli canaydına küfür edilmemeli...

büyükmü olmak istiyosun ozaman destek veren pankart aç küfür etme

• 6-2
  • aferin sana bravo be. fener 6 yiyince cok hoşuna gidecek değil mi
    6 atınca da ona kulp arasınız ondan sonra
    dansözden farkınız yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Netkid

6-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 13 Eylül 2005, 11:26:07 >
  • fener 1 milan 0
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.