Tahminimce fener beraberlğe yatıp atarsak atarız mantığıyla çok defansif ve bir okadarda savaşarak oynayacak işte bundan dolayı çok kart görecektir rengi kırmızı olmasın yeter. bence fener için bir puan altın değerinde olacaktır . zira ofansif futbol oynamaya kalkarsa dağılır vede fark yer iş dauma kalıyor bakalım delimi yoksa dahimi . Trabzonsporlu olarak inşallah fener bu maçı alır diyorum saygılarımla
quote:
Milan:3 Fb:1
İşte bu olacak
Gençler üzgünüm ama tahminim lap diye oturdu sanırım...........
quote:
Orjinalden alıntı: GS_1905
quote:
Milan:3 Fb:1
İşte bu olacak
Gençler üzgünüm ama tahminim lap diye oturdu sanırım...........
Senin tahminin Milan Feneri ezer ve 3-1 alır.Milan son anda bi anlamda bala konarak aldı.Yoksa 3-1 maçın hakkı değildi. Yani seninki sadece bal tahmin yeteneği filan değil.
Orada Milan Feneri ezer diye bi ibare yazmışmıyım ultra zeki selsan!Ben maç 1-1 ken bile 3-1 bitecek dedim yanımdakilere. Ya okumadan yorum yapma bari...
Kaldı Milan ezse 3-1 değil 6-1 falan alırdı maçı.Maçın hakkı konusuna girmiyorum.Çünkü 10 kişi defans yapıp yenecekmiş havasına girme!
milan maçı sallamadı bile herkes gördü fenerde bişeyler yapıyomuş gibi göründü .varmı tehlikeli atakları fenerin yok 1-2 tane anca . böyle giderse fener bu sene yine hüsrana uğrar .hatta tuncay bile maçtan sonra söyledi milan basmadı koşmadı bizi rahat bıraktı diye. ne milan taraftarı feneri salladı nede milanlı futbolcular çok üzüldüm.eğer milan bu küçümsemeye karşılık bi beraberlik alsaydı ozaman görürdüm ben o italyanları ama olmadı işte.
ayrıca daum nedir kimdir nerden gelir nereye gider bana biri bunu açıklasın. çok güldüm maçta. fenerliler hala zengin kadroları olduğunu iddaa etmesin hiç .kemallerle serkanlarla ümit özatlarla bu iş olmaaaazzzzzz bunu kafasına soksun tüm fenerliler.
Maçın bol gollü ve farklı bitecegini düşünüyordum ama bunu Fenerin eskisi gibi açık futbol oynayacagını düşünerek ifade etmistim ama düşündügüm gibi olmadı...FB tam bir deplasman takımı gibi oynadı Milan da bence kendi seviyesinin çok altındaydı ama Kaka skoru ve oyunu degiştirdi nasıl Alex Turkcell Liginde dengeli bir oyunun skorunu ve futbolunu degiştiriyorsa....
quote:
Orjinalden alıntı: yns emre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme