Şimdi Ara

+13 BASMA TAKTİĞİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi eleman gördüm herşeyi kesin +13 yapabilceğini söledi inanmadım ama bi parça verdim 5 dk sonra +13 ünü getirdi bana bunun taktiğini sordum ama çok bless istedi lütfen siz biliyosanız bi yardım eedin

• o hile ile oluyor patlasa bile geri alabilir patlayan seyleri birde soul veya bless kopyalıyolar
  • Psychic-doom 1.0H serverda bir arkadaş itemleri +13 kdr basabiliyordu.. Hatta dupe'leye biliyorduda valla çokta süper oluyordu ama bana bir türlü anlatmamıstı nsl yaptıgını...Neyse ama bana dupeleyip verdigi İTEM'LER için Teşekkürler ediyimde ayip olmasin
  • Dostum +13'e Basman için Nasıl +10+11 Yapiosan Onun Gibi Soul Bless Koyman Lazim +12 için 3 soul 3 bless 1 chaos 13 icin 4 soul 4 bless 1 chaos ama bu her serverda olmaz clienti farklı olan serverlarda olur...
  • Arkadaşlar hile ile oluyor die bir kural yok. +12 ve +13 yapmal için Chaos Machine'de itemin ve jewellerin yerleri vardır. İtemi ve jewelleri doğru yere koyduğun zaman (ki ben bizzat denedim Luck olmayan her itemi %98 ile +13 yapabilirim bunu da iddia ediyorum hacksiz) istediğin itemi +13 yapabilirsin.
  • iddaa ediosunda kime_?
    solede bizede yararın dokunsun!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul Master

iddaa ediosunda kime_?
    solede bizede yararın dokunsun!!!

evet iddia ediyorum hile yaparak bir şeyler elde etmeye kalkanlara,

2.si ise; bu dediğimolayı bir çok değişik versiyonda denedim ve her versiyonda Chaos Machine içine konacak itemin ve jewellerin yerleri değişiklik gösteriyor bu yüzden bunu bir kalıba koymak yanlış olur. Hangi versiyonda oynuyorsanız benim gibi bol bol jewel ve item harcayarak bulabilirsiniz. Sadece biraz sabırlı olmak esastır.
  • güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: GERCEKTURK

güzel

Dostum ndn her topice Güzel yaziyon ki....Post kasmak için mi üye oldun
  • quote:

Dostum ndn her topice Güzel yaziyon ki....Post kasmak için mi üye oldun

Coluk Cocuk Doldu Forum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.